+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor Ø 132 cm -bükk, grafit

72052

4895105609540

2 db

61 660 HUF

48 551 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Csiszolt nikkel
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Védettség IP24
Teljesítmény 55 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Átmérő 132 cm
Fordulat max. 180
Használat Beltéri
Tömeg 6,7 kg
Zajszint 49 db(A)
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Bükk és grafit
Lapátok dőlése 13 °
Vezérlés Lánc
Világítás 1x 80W R7
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig
Fényáram IGEN (2x40W E27)

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Mennyezeti ventilátor sima és vékony kialakítással. Színes feldolgozása és kidogozottsága megragadja a mai modern életmód lényegét. A kiváló minőségű konstrukció garantált. A ventilátor fémes szürke színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, amelyek egyik oldalon bükk, a másikon grafit színűek. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.

Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor Ø 132 cm -bükk, grafit


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A ventilátor 3 sebességű motorjának lehetőséget nyújt, hogy szabályozza az áramló levegő gyorsaságát . Átmérője 132 cm alkalmas egy 30 m² -es helyiségnek. A ventilátor más méretei a csatolt képen . Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor tartalmaz  E27 2x 40 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.

Kellékek

30 hasonló termék: