+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Cayuga Ø 152 cm távirányítású, kétszínű lapátokkal

72077

4895105609632

1 db

132 485 HUF

104 319 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Fordulat 164 /perc
Zajszint 52 dB/3m
Súly 10 kg
Kellékek Távvezérlő
Lapátok színe rózsafa és világos juhar
Szín Csiszolt nikkel
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Védettség IP24
Teljesítmény 80 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Átmérő 152 cm
Használat Beltéri
Lapátok dőlése 11 °
Vezérlés Infravörös távvezérlő
Világítás IGEN (2x 40 W E27)
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig


Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Cayuga világítással felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Mennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor króm testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik színe rózsafa a másik juhar színűek. A ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a model nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Cayuga Ø 152 cm távirányítású, kétszínű lapátokkal

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem).
 

TARTOZÉKOK

Tartozékok amelyek megvásárolhatóak hozzá a következők. Hosszabbító rúd 30cm, vagy 45 cm méretben. Amennyiben véletlenül eltörik a lámpabúra, gyári pót lámpabúrát is tud rendelni nálunk.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 152 cm alkalmas egy 30 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A mennyezeti ventilátor beépített lámpa foglalata E27, teljesítménye 2x40 W. Ventilátor helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig a csomagolásban lévő telepítő rúd beépítése szükséges.

30 hasonló termék: