+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Urban Gale fali kapcsolóval, fehér

72021

4895105608918

3 db

65 730 HUF

51 756 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fehér
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 56/36/21/9
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 132 cm
Fordulat 250/210/150/90 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 6
Zajszint Max. 55 dB
Kellékek Rögzítő rúd
Lapátok színe Fehér
Lapátok dőlése 15
Világítás Nincs
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 30 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Urban Gale mennyezeti ventilátorral !

DESIGN


Mennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor fehér színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik. A ventilátor lapátai minőségi műanyagból készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, és a speciális pengék több levegőt mozgatnak meg.

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Urban Gale fali kapcsolóval, fehér


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorral van felszerelve. Ez lehetőséget ad szabályozni az áramló levegő intenzitását. Átmérője 132 cm megfelel körülbelül 25 helységnek. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell lámpát nem tartalmaz.


KEZELÉS

A ventilátor vezérlését Westinghouse 78800 fali kapcsoló biztosítja, amely része a csomagolásnak. A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozzák a sebességet négy fokozatban és ki/be kapcsolja a berendezést.


TELEPÍTÉS

A Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Kellékek

30 hasonló termék: