+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Techno távirányítású, titán

78270

4895105608765

2 db

124 640 HUF

98 142 HUF Áfa nélkül

Adatlap

SzínTitán
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagFém
VédettségIP24
Teljesítmény52 W
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam10 év
Átmérő132 cm
Fordulat225/181/105 fordulat/perc
HasználatBeltéri
Tömeg8
Zajszint55 dB
KellékekRögzítő rúd
Lapátok színeTitán
Lapátok dőlése13 °
VezérlésInfravörös távirányítás
VilágításLED
HátramenetIgen
A helyiség mérete25 m²-ig

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Techno mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor TechnoMennyezeti ventilátor sima és vékony kialakítással. Színe és kifinomultsága megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor titán színű testéhez 3 azonos színű penge(lapát) kapcsolódik. A ventilátor lapátai aerodinamikai számítások által kiváló minőségű műanyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, és a speciális pengék több levegőt produkálnak. A ventilátor elhelyzhető szinte minden féle területen.

 Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között? 

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.

 

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Techno beépített LED lámpa teljesítménye 10 W. Helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

 

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.


TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod Mount
A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig a csomagolásban lévő telepítő rúd beépítése szükséges. Sajnos nem lehetséges hosszabb rudat vásárolni hozzá.


Kellékek

30 hasonló termék: