+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Westinghouse Cumulus távirányítású, fehér, fenyőfa

72598

4895105608321

2 db

96 485 HUF

75 972 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 142 m3 / perc
Teljesítmény 46/26/13 W
Fordulat 185/145/90 ford/perc
Áramerősség 0,21 / 0,15 / 0,11 A
Zajszint Max. 49 dB
Védettség IP24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 122 cm
Súly 7,3 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Telepítés mennyezetre
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Lapátok színe Fehér és fenyő
Lapátok dőlése 12 °
Vezérlés Infravörös távvezérlő
Világítás 1x 80W R7
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 20 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Cumulus világítással felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Mennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor fehér színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér, a másik fenyőfa színű. A ventilátor lapátjai fából készültek. Ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.

Westinghouse Cumulus távirányítású, fehér, fenyőfa


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak


Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak


SZERKEZET

A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 122 cm alkalmas egy 20 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A mennyezeti ventilátor Westinghouse Cumulus beépített lámpa foglalata R7, teljesítménye 80 W. Helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagnak.


KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető. Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.


TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.


Downrod rögzítő rendszer

A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig a csomagolásban lévő telepítő rúd beépítése szükséges. Sajnos nem lehetséges hosszabb rudat vásárolni hozzá. 

Ha túl nagy a belmagasság, áthidalhatja két méretben kapható hosszabbító rúdjainkkal. 30 cm, és 45 cm-es méretekben elérhető. A hosszabbító rúd alkalmazása esetén ventilátorhoz tartozó rudat nem tudja felhasználni.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: