+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Bendan távirányítású, almafa

72564

4895105608291

3 db

79 375 HUF

62 500 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 159 m3 / perc
Teljesítmény 60/35/20 W
Fordulat 175/125/80 ford/perc
Áramerősség 0,29 / 0,28 / 0,26 A
Zajszint 50 dB
Védettség IP 24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Átmérő 132 cm
Súly 7,6 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Sötét ón
Telepítés mennyezetre
Sebességek száma 3
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
Lapátok színe Almafa
Lapátok dőlése 12 °
Világítás 1x 80W R7
Téli üzemmód Van
Helyiség mérete 25 m²-ig
Gyártó Westinghouse
Vezérlés Infravörös távirányítás

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Bendan mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Mennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor sötét ón testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek almafa színűek. A ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a model nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűtésére.

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Bendan távirányítású, almafa

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel  van  felszerelve a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg . Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Bendan mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata R7, teljesítmény 80 W.  Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő benne van a csomagolásban.

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer


Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: