+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Volcano VR MINI EC termoventilátor akár 20 kW fűtőteljesítménnyel

9940

5902854420049

nincs raktáron – rendelésre

104 380 HUF

82 189 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 1100 / 1650 / 2100 m3/óra
Teljesítmény 3 - 20 kW
Fordulat 1200 perc
Áramerősség 0,51 A
Zajszint 50 dB
Védettség IP54
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 130 °C
Súly 14 kg
Méretek Lásd a képen
Szín szürke, fehér

A Volcano VR MINI EC termoventilátor működése melegvíz, vagy más forró folyadék melegítésétől függ. Elengedhetetlen, az egység csatlakoztatása melegvíz-hálózathoz vagy elektromos bojlerhez. A Volcano hőlégfúvó egység az ipari helyiségek, például üzletek, műhelyek, üvegházak, ipari gyártócsarnokok vagy raktárak fűtésére alkalmas.


A Volcano VR MINI EC termoventilátor előnyei:

  • napi használatra alkalmas
  • magas minőség, modern formatervezés
  • magas fűtőteljesítmény, akár 20 kW
  • energiatakarékos háromállású EC motor
  • gyors telepítés, intuitív csatlakoztatás


Magas fűtőteljesítmény

A Volcano VR MINI hőlégfúvó egység egy kompakt készülék EC motorral és nagy, akár 20 kW-os fűtőteljesítménnyel. Megfelelően kifűti a különböző ipari helyiségeket. Az egység működése melegvíz, vagy más forró folyadék melegítésétől függ – szükségszerű az egység csatlakoztatása melegvíz-hálózathoz vagy elektromos bojlerhez. A forró folyadék áramlik az egység csővezetékein, a nagy teljesítményű 2100 m3/óra légáramlású ventilátor szétfújja a forró levegőt és felmelegíti a helyiséget.


Minőségi kidolgozás

A készülék kiváló minőségű anyagokból készült, a gyártó különös hangsúlyt fektetett a részletekre, a felhasználói elégedettséget hosszú évekig garantált. A szürke színű, dizájn formatervezésű lamellák manuálisan állíthatók, ezáltal beállítható a levegő áramlásának iránya. Az UV-védelmet kiváló minőségű festékkeverék biztosítja, ennek köszönhetően jó hőtűrő képességű, akár 130 °C-os hőmérsékletnek is képes ellenállni.


Energiatakarékos

A melegvízzel üzemelő Volcano termoventilátor energiatakarékos, ugyanakkor nagy teljesítményű EC motorral van felszerelve. A motor IP54 védettséggel bír. Az optimális profilú ventilátorlapátoknak és a motornak köszönhetően a készülék akár 40%-os energiamegtakarítást biztosít a hagyományos megoldásokhoz képest.


Telepítés és csatlakoztatás

A Volcano hőlégfúvó egység szerelőkonzollal együtt kerül értékesítésre, melynek alkalmazásával oldalfalra és mennyezetre egyaránt telepíthető. A berendezés maximális függőleges hatóköre 3 - 8 m a fűtő berendezés típusától függően. A maximális vízszintes hatókör 5 - 14 méter.

A megfelelő telepítéshez és üzemeléshez szükségszerű az egység csatlakoztatása melegvíz-hálózathoz vagy elektromos bojlerhez!

A készülékhez beszerezhető kézi és automata vezérlésű, termosztáttal felszerelt VR EC fordulatszám szabályozó.

Kellékek

2 hasonló termék: