+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Bűzzáró visszacsapó szelep Ø 150 mm

2993

4250622647336

4 db

11 370 HUF

8 953 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Átmérő150 mm
Súly0,095 kg
MéretekLásd a képen
Színzöld
Telepítéscsővezetékbe
Verziótömítő gumi és mágnes
GyártóDalap

A visszacsapó szelep tökéletesen szigetel a szilikon membránnak köszönhetően. Nyugalmi állapotban a membrán bezárását mágnes biztosítja, megakadályozza a levegő és szagok visszaáramlását a ventilátor leállása esetén.
A mágnes erőssége állítható így könnyen beállítható az ellenállásának az ereje.

A Dalap GBV bűz- és párazáró visszacsapó szelep főbb előnyei

  • tökéletesen szigetel
  • megakadályozza a levegő és szagok visszaáramlását
  • a mágnes erősségének szabályozás sokoldalú felhasználást tesz lehetővé a szellőzésben
  • könnyen telepíthető a légcsatornába


A visszacsapó szelep telepítése

A telepítése nagyon egyszerű. Illessze be visszacsapó szelepet egy Ø 150 mm, csővezetékbe, a rajta található dupla gumi tömítés által kiválóan illeszkedik, valamint remekül szigetel. A visszacsapó szelep kitűnően alkalmazható vízszintes és függőleges légcsatornákban egyaránt.

Visszacsapó szelep használata

A Dalap GBV visszacsapó szelep különösen alkalmas többlakásos épületekben való használatra, ahol a szomszédos lakásokból származó szagok gyakran vissza áramlanak a közös szellőzőrendszeren keresztül.


Figyelemí: a visszacsapó szelep bizonyos mértékben mindig növeli az ellenállást a légcsatornában. Amennyiben elszívó rendszerben használja, ellenőrizze, hogy a ventilátor teljesítménye elegendő erősségű-e. Javasoljuk, hogy használjon erősebb ventilátort, mint a klasszikus fürdőszoba ventilátorok, mert nem elég erősek ahhoz, hogy kinyissák ezeket a visszacsapó szelepeket.

Kellékek