+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Szervízajtó csővezetékhez - Dalap RVA 100

80050

4250622621411

3 db

2 132 Ft‎

1 679 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

Maximális hőmérséklet-30 ° C és +120 ° C
Súly0.3 kg
Méreteklásd a képen
TelepítésCsőszakaszba

Dalap RVA 100 szervízajtó

A Dalap RVA 100 szervízajtó 100mm-es szellőzőcsövekhez, a karbantartást és egyéb más műveleteket tesz lehetővé.

Az ajtó polietilén tömítéssel rendelkezik a tökéletes illesztés és a biztonságos rögzítés végett.

Miért telepítsek szervizajtót a szellőző csővezetékbe?

Szellőztető rendszerekben évente ellenőrzést kell végezni, hogy biztosítva legyen a rendszer megfelelő működése és tisztasága. A koszos szellőztető rendszer káros hatásait nem szabad alábecsülni, mivel a rendszerekben megül a zsír, por, és egyéb szennyeződések, ami forrása lehet allergia vagy légzőszervi megbetegedéseknek, akár tűz is kialakulhat.

A piszkos alkatrészek, magas hőmérséklet és páratartalom ideális környezet a penész, baktériumok és gombák számára. Rendszeres tisztítással pénzt takarít meg esetleges meghibásodások elkerülésével.

A szennyezett csővezetékeknek nem csak egészségügyi hatása van, hanem teljesítménybeli is, a kosz növeli a légellenállást, ezáltal csökken a levegő nyomása és befolyásolja az egész rendszer teljesítményét, légszállítás nem tudja majd a gyári értéket és nagy energia veszteséggel jár a működtetés.

Elhelyezés ajánlott kanyarok közelébe és 10 m-es közönként minden egyenes szakaszon. Ha teljes tisztítás kialakítására van szükség érdemes 3-5m szakaszonként telepíteni attól függően milyen szennyeződések vannak a vezetékben.

Telepítése

Az előkészített szellőzőcsőre helyezzük el a mellékelt sablont, majd vágjuk ki, ezután engedje ki a műanyaga anyákat, helyezze, az ajtót a kivágott lyukba majd húzza meg a műanyag anyákat úgy, hogy az ajtó megfelelően illeszkedjen a csővezetékhez.

Kellékek

30 hasonló termék: