+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

DALAP PM 160 fém belső toldó idom préselt gumi tömítéssel (160 mm)

80113

4250622617919

4 db

1 830 HUF

1 441 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Ezüst
Alapanyag Galvanizált fémlemez préselt gumi tömítéssel EPDM
Max hőmérséklet +100 °C
Tűzállóság Igen
Telepítés Csővezetékek közé
Átmérő 160 mm
Használat Beltéri és kültéri

HASZNÁLAT

A termék a légtechnikai csővezetékek összekötésére alkalmas. Egyszerű telepítés csak ráhúzni a kívánt elemre. A termék ellenálló +100°C-ig.

KONSTRUKCIÓJA

A termék galvanizált cinkkelt fémlemezből készült, préselt, hegesztett horganyzott acél, mely rendkívül ellenálló a külső behatásoknak. A fém légcsatorna belső csőtoldó idom gumi tömítéssel rendelkezik a megfelelő szigetelés érdekébenmax. 100°C-ot. Hosszú élettartam.

KOMPATIBILITÁSA

A termék kompatibilis az összes légtechnikai csővezetékkel ,melynek azonos az átmérője - toldóidomok, könyökidomok, karimák, ágidomok stb.

TELEPÍTÉSE


A telepítése egyszerű, a T idomot a szellőző csővezetékkel csak össze kell toldani SPIRO SAFE CLICK rendszeren alapul, majd ALU szalaggal rögzíteni. A fém könyök kompatibilis az összes kerek azonos átmérőjű légcsatornával, ami megtalálható a kínálatunkban. Fém flexibilis és merev körcsatornák kiegészítő eleme. Segítségével lehet a szellőző rendszer vezetésének irányát megváltoztatni.

Mit jelent a SPIRO SAFE CLICK rendszer? Egy biztonságos innovatív szerelési módszer, amely időt és erőkifejtést spórol meg. Az egyszerű és gyors összeszerelés abban rejlik, hogy elegendő a két elem összekattintása. Célszerű az olyan helyiségekben alkalmazni ahol nehéz a hozzáférhetőség.

Kellékek

30 hasonló termék: