+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap 125 WAB univerzális fa légszelep, fenyő, Ø 125 mm

99391

4250622651395

nincs raktáron – rendelésre

ez a termék jelenleg nincs készleten,

5 280 HUF

4 157 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fenyő
Alapanyag Fém + fa
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Telepítés oldalfalba, mennyezetre
Átmérő 125 mm
Használat a levegő elszívásához és befúvásához
Üzemi hőmérséklet -40-tól akár +90-ig
Verzió elszívó/befúvó

A fenyőből készült Dalap 125 WAB univerzális légszelep a légtechnikai rendszerek záró elemeként funkcionál, kiváltképpen a fa mennyezetekben. Kifejezetten az elhasznált levegő elszívására, valamint a friss levegő biztosítására tervezték. A kézi vezérlésű légszelep kompatibilis a 125 mm átmérőjű fém csővezetékekkel

Faépületekbe, de fürdőszobákba és szaunákba is alkalmazható 

A légszelep elsődlegesen olyan helyeken alkalmazható, ahol a mennyezet fából készült (pl. nyaralók, faházak, faépületek, szállodák vagy egyéb szabadidős létesítmények). Különösen alkalmas fa burkolatú belső terekbe, ahol tartósan magasabb a hőmérséklet és nagyon magas a páratartalom, például fürdőszobákba vagy szaunákba. 
Az ilyen helyiségekben való alkalmazás először a légszelepet megfelelő felületkezeléssel kell ellátni. Alapvetően a fából készült elem felülete semmilyen módon nincs előkezelve, annak érdekében, hogy Ön a saját választásának megfelelő színű lakkal, vagy lazúrral elláthassa. Ennek köszönhetően ez a szelep tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. 

A fém és a fenyő kombinációja 

A Dalap 125 WAB légszűrő két részből tevődik össze: egy fából készült külső fedélből és egy fehér színű fém karimából. 
A fa fedélhez egy menetes rúd van rögzítve, melynek segítségével lehet a fedelet a fém karimába rögzíteni. A karima a mennyezethez való rögzítéshez szükséges nyílásokkal rendelkező két aretációs rögzítőfüllel van ellátva. A menet semmilyen módon nem súrlódik, ezáltal garantált a tárcsa könnyű elzárása és kinyitása. Maga a fa burkolat pedig nagyon kellemes tapintású. 

Egyszerű telepítés 

A csomag tartalmazza a rögzítéshez szükséges eszközöket: 4 csavart és 4 tiplit. Ezek segítségével rögzítjük a fém karimát a mennyezethez. Ezt követően a karimába felűről behelyezzük a csővezetékez, amelyet a fém fülek meghúzásával rögzítünk. 
A Dalap 125 WAB légszelepet ajánlott fém spirálcsővezetékbe telepíteni. A puhább anyagból készült légcsatornák esetén fennáll annak a veszélye, hogy a csővezeték a beszerelés során az éles rögzítő fülek által megsérül. 

A csomag tartalma 

Fa légszelep Ø 125 mm 
4 csavar 
4 tipli 
Használati útmutató 

Letöltés

Kellékek

3 hasonló termék: