+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Vents UET-15D vezérlő egység a Dalap E-HP fali hőlégfúvóhoz

9930

4824032133200

nincs raktáron – rendelésre

317 045 HUF

249 642 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 15000 W
Áramerősség 1,3 A
Védettség IP20
Feszültség 400 V
Frenkevcia 50 Hz
Súly 5 kg
Méretek Lásd a képen
Szín szürke
Telepítés ventilátorra
Üzemi hőmérséklet 0 až 35 °C
Modell UET-15D
Gyártó Vents

A Vents UET-15D vezérlőegység nélkülözhetetlen a Dalap E-HP 9 vagy E-HP 12 fali elektromos hőlégfúvó egység minden funkciójának megfelelő és teljes körű használatához. Ez az egység közvetíti a digitális termosztát és a fűtőberendezés közötti kommunikációt, ezzel biztosítva annak automatikus vezérlését és biztonságos működését.
Amellett, hogy lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását és szabályozását, egyben aktiválja a biztonsági funkciót, amely túlmelegedés vagy ventilátor meghibásodás esetén azonnal és automatikusan leválasztja a fűtőtestet az áramellátásról.

A Vents UET-15D vezérlő egység előnyei

  • biztosítja a Dalap E-HP elektromos hőlégfúvó megfelelő és biztonságos működését
  • lehetővé teszi a hőlégfúvó vezérlését termosztáttal (közvetíti a két egység közötti kommunikációt)
  • lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását (bekapcsolja/kikapcsolja a fűtést, szabályozza a ventilátor sebességét)
  • aktiválja az automatikus túlmelegedés elleni védelmet (megszakítja az áramellátást, bekapcsolja a riasztót)
  • saját túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve
  • acél védőburkolattal rendelkezik

Automatikus túlmelegedés elleni védelem

Ez a vezérlőegység felügyeli a fali fűtőberendezés biztonságos működését, és szükség esetén aktiválja az automatikus védő funkciót. Ha például a ventilátor hirtelen leállása vagy a légáramlás jelentős csökkenése miatt fennáll a túlmelegedés veszélye, az egység azonnal megszakítja a fűtőelem áramellátását. Az automatikus kikapcsolás akkor is bekövetkezik, ha a hőmérséklet eléri az 50 °C-ot. Amint a ventilátor kellőképpen lehűtötte a fűtőelemet, a készülék visszakapcsolja a fűtést. Ha a hőmérséklet meghaladja a 90 °C-ot, a termikus biztosíték azonnal lekapcsolja a fűtőberendezés áramellátását, és megszólal a hangjelző. Ebben az esetben a fűtés már nem kapcsol be automatikusan, manuálisan kell bekapcsolni.

Egyszerű telepítés és üzembehelyezés

A külső acél burkolattal védett Vents UET-15D vezérlőegység nagyon egyszerűen, csavarok segítségével, közvetlenül a Dalap E-HP hőlégfúvóra szerelhető. A fűtőberendezés és a vezérlőegység elektronikájának összekapcsolására, valamint a készülék áramellátására a készülék részét képező kábelek szolgálnak. Ezt követően a készüléket a burkolat külső oldalán található gombbal lehet bekapcsolni. A fűtőtest és a vezérlőegység mennyezetre történő rögzítéséhez a Vents MKP-AOW acél telepítő tartókonzolok alkalmazását javasoljuk.


Fázisok gyári bekötése a Vents UET-15D vezérlőegységen.

Az "L1" (400 V) és "L" (230 V) fázisok közötti kapcsolat gyárilag adott. A megfelelő működés érdekében a kábelt ilyen csatlakozási módban kell hagyni!

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: