+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap 320 műanyag karima zárral gipszkartonba Ø 150 mm

320

4250622649040

nincs raktáron – rendelésre

1 145 HUF

902 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fehér
Alapanyag ABS műanyag
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Telepítés oldalfal, mennyezet
Átmérő 150 mm
Használat oldalfalba vagy mennyezetre telepíthető
Üzemi hőmérséklet -25-tól +50-ig

Zárral ellátott műanyag karima 150 mm-es átmérőjű légtechnikai csővezeték rögzítésére szolgál, gipszkarton oldalfalra vagy mennyezetre telepíthető. Kompatibilis az azonos átmérőjű merev és rugalmas műanyag csővezetékekkel.

Egyszerű telepítés szerszámok nélkül

A telepítés nagyon egyszerű. Ha a gipszkarton oldalfalba, vagy állmennyezetben már előkészített egy 150 mm-es nyílást, akkor az egyik oldalon helyezze bele a karimát, majd a másik oldalon rögzítse a zárral. Ezt követően lehet belehelyezni a csővezetéket.

A karima és a csővezeték közötti esetleges tömítetlenség műanyag ragasztószalaggal korrigálható. Amennyiben a karimához rugalmas csővezetéket szeretne csatlakoztatni, javasoljuk rögzítését fém rögzítőbilincs segítségével. 

Nem kizárólag gipszkartonba

Ha úgy döntene, hogy a terméket nem gipszkartonra telepíti, akkor a karima zár nélkül, csavarok és tiplik segítségével (nem tartozék) rögzíthető. A karima már rendelkezik erre a célra kialakított nyílásokkal.

Ellenálló és biztonságos műanyagból

A karima tartós, színstabil fehér ABS műanyagból készül. A FENOLSTOP® technológiának köszönhetően ez a műanyag termék teljes mértékben egészségbarát, finomított mechanikai tulajdonságokkal bír. 

Letöltés

Kellékek

11 hasonló termék: