+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Kandalló ventilátor Dalap FN 125 légáramlása 400 m³/ó

3136

4250622611030

3 db

66 155 HUF

52 091 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Ezüst
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Acél lemez
Védettség IP20
Teljesítmény 108 W
Méretek Lásd a képen
Max hőmérséklet +150 °C
Élettartam 40000 óra
Átmérő 125 mm
Légszállítás 400 m³/ó
Fordulat 1300 ford/perc
Hangnyomás (zaj) 42 dB/3m
Tömeg 4
Szabályozás 0-tól +90 °C-ig
Védelmi osztály (izoláció) I
Időzítővel Nem
Kapcsolóval Nem
Termosztáttal Igen

HASZNÁLAT

A ventilátorok a meleg levegőt, kandalló segítségével áramoltatják szét a helyiségbe. Hő és hangszigetelt ventilátorral van ellátva. A ventilátor termosztátottal van ellátva, ami ha érzékeli az Önök álltal beállítot hőmérsékletet a ventilátor automatikusan bekapcsol (szabályozási tartomány 0°C - 90°C). A fűtés befejeztével (már nem jön a meleg levegő) a ventilátor magától kikapcsol. Ez a termosztáton a hőmérséklet állítható, ahol a ventilátor BE/Ki kapcsolója is van.

Gyakorlatban  így  működik: Bekapcsoljuk a kandallót, egy kis idő múlva a ventilátor is bekapcsol magától, mivel érzékeli a meleg levegőt. A ventilátor sebességét kézi szabályozással tudjuk változtatni ( a készlet nem tartalmazza a szabályozót). Napközben nagyobb sebességre van beállítva, amennyiben aludni mennek el lehet némítani. Miután a kandallóba a tűz kialszik, a ventilátor termosztátja teljesen kikapcsol.

Vents KAM - funkce termostatu


SZERKEZETE

A ventilátor teste galvanizált acélból, hő és  hangszigetelt tűzálló anyagból készült. A ventilátor kis nyílásokkal van ellátva a motor hűtése érdekében. Ez a legkeresettebb ventilátorok közé tartozik hála az alacsony zajszintjének.

TELEPÍTÉSE

A kandalló ventilátorok kör alakú csőrendszerekhez tervezték. Ezek a ventilátorok bármilyen pozícióban felszerelhetők, de figyelembe kell venni a légáramlás irányát. Szükséges biztosítani a szervíz hozzáférését a ventilátorhoz. További információk a beszereléséhez és használatához megtalálható itt: DALAP FN használati útmutató.

FELSZERELTSÉGE

Termosztát, amivel beállíthatják a kívánt hőmérsékletet. Golyóscsapággyal van ellátva, ami meghosszabíjta a ventilátor élettartamát 40 000 órára.Ahhoz, hogy a ventilátor problémamentesen működjön, a gyártó feltétlenül ajánlja a DALAP KF szűrő használatát

Letöltés

Kellékek

4 hasonló termék: