+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Halk központi hővisszanyerő mobil applikáció támogatással Ø 200 mm

18025

4824032322628

nincs raktáron – rendelésre

1 010 070 HUF

795 331 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Áramerősség2,4 A
Tanúsítvány jelekCE
GyártóVents
MéretekLásd a képen
Átmérő200 mm
Légszállítás690 m³/ó
Fordulat2860 ford/perc
Hangnyomás (zaj)26 dB
Tömeg82 kg
Hatásfok84 - 92 %

Lélegezzen mindig friss levegőt otthonában, miközben fenntartja az optimális hőmérsékletet és kényelmet otthonában, minimális költségek mellett.

Központi hővisszanyerő egység VUT 550 VB EC A22 egy forradalmian új megoldást nyújt az egész ház szellőztetésére – nagyon halk, energiatakarékos és egészséges szűrt levegőt juttat be a házba. Folyamatos szellőztetést biztosít otthonában az Ön távollétében is, amikor nincs mozgás otthon. Megvásárolható hozzá egy érzékelő, mellyel teljesen automatikussá válik a működése. Wi-Fi alkalmazás található benne, amely lehetővé teszi a mobilalkalmazáson (Android és iOS) keresztüli vezérlését és a felhőben lévő adattárolást.

A VUT 550 VB EC A22 központi vertikális központi hővisszanyerő előnyei:

  • állandó friss levegő szolgáltatás
  • légszállítása – 690 m3
  • levehető előlap a szűrő könnyű cseréje érdekében
  • környezetbarát
  • belső hőmérséklet szabályozóval ellátott, fagyvédelemmel rendelkezik
  • Bypass üzemmód – hőcserélő szüneteltetése, pl. nyáron
  • merev és flexibilis csövekhez is csatlakoztatható
  • flexibilis rendszerrel való csatlakozásának lehetősége Flexitech
  • teljesen automata – érzékelő vásárlása esetén
  • mobilalkalmazás (Android és iOS) és felhőalapú tárolás cloud –ra

A komfort érdekében olyan helyeken ahol szennyezett a levegő

A hővisszanyerő egység mindig tiszta levegőt biztosít az egész házban ahol olyan szennyezett a levegő, hogy nem lehetséges az ablakokon keresztül szellőztetni. Ez az egység leszűri a levegőt, ezzel Ön és családja élvezni fogja az egészséges légkört és az otthon kényelmét.

Tiszta levegő energiaveszteség nélkül

A hagyományos szellőztetéssel rengeteg energiaveszteségre tesz szert. A hővisszanyerő eltávolítja otthonából az elhasznált levegőt és tiszta szűrt friss levegőt juttat vissza, hőt takarít meg, főkepp a fűtési szezonban.

Szellőztetés, akkor is, ha nem tartózkodik otthon

A központi hővisszanyerő biztosítja a folyamatos szellőztetést akkor is, ha nem tartózkodik otthon. Utazás vagy akár vakációról hazaérkezve, tiszta levegő fogadja Önt.

Házakban és kisebb üzlethelyiségekben

A központi hővisszanyerő egység nem csak a háztartásokban állja meg a helyét, hanem kisebb üzlethelyiségekben is, ahol elengedhetetlen, hogy friss levegő legyen és mindezek mellett zavartalan körülményeket biztosítson, ami a zajt illeti, mint pl. az irodákban, ahol bosszantó és zavaró a városi zaj, munkavégzés közben.

Kisebb kereskedelmi helyiségekbe ideális a Flexitech rendszer használata, amely könnyedén csatlakoztatható a csatlakozó doboz segítségével, valamint kitűnően egyénre szabható a rugalmas flexibilis rendszerhez tartozó műanyag rugalmas csővezetékekkel.

A hővisszanyerő működés elvének egyszerűsített leírása

Az egyik szellőző nyíláson keresztül a kinti levegő áramlik be, amely általában hidegebb a szobahőmérséklethez képest (főleg télen). Ez a levegő a hővisszanyerőn és a szűrőn keresztül jut be a szobába. A hőcserélőn keresztül pedig megtörténik a friss levegő "előmelegítése". Ahelyett, hogy csak kifújná a meleg levegőt bent marad és a hideg levegő távozik (akár 93 % hatásfokkal).

Software és mobil aplikáció

Wifi antenna, amellyel a VUT 550 VB EC A22 hővisszanyerő el van látva, lehetővé teszi a mobilakalmaszáson keresztül történő irányítás lehetőségét Android és iOS és felhőalapú tárolás cloud-ba . Megjeleníti az érzékelő összes maximális értékét, amikor a hővisszanyerő maximális teljesítményen fut. Az applikación keresztül van lehetőség ki és bekapcsolni a hővisszanyerő egységet, sebességválasztásra, a heti üzemmód vagy időzítő kiválasztására. Az alkalmazás angol és orosz nyelven érhető el.

A hővisszanyerő egység konstrukciója

Hővisszanyerő egység VUT 550 VB EC A22 két radiális ventilátorból áll (járókerék), cross (rombusz) – hőcserélő lemez (hővisszanyerő – polisztirol) és két szűrő.

Az egységen lévő elülső és hátsó rész is cserélhető – az elülső rész a szűrők cseréjére szolgál a hátsó részénél fogva szerelhető a falra. Az egység felső részén vannak szellőzőnyílások, wifi antenna és az elektromos része, amely az érzékelők bekötéshez szolgál. A 20 mm vastag szigetelés és hangszigetelő anyag környezetbarát anyagból készült. Beépített fagyás elleni védelmet tartalmaz, amely megakadályozza a hőcserélő fagyását alacson hőmérsékleten. Az egység összegyűjti a kondenzvizet, amelyet a hőcserélő alatt egy speciális térbe engednek.

Kellékek a hővisszanyerőhöz

A VUT 550 VB EC A22 hővisszanyerő egységhez különböző típusú érzékelő, melyek jelentősen megkönnyítik a hővisszanyerő működését.

(VENTS HV2) páraérzékelő érzékeli a páratartalmat az adott helyen, és továbbítja az adatokat az cloud alkalmazás felé. Az egységen a páratartalom értéke előre beállítva; ha ezt az értéket túllépik, akkor az egység folyamatosan növeli a ventilátor teljesítményét, amíg a kiválasztott érték alá nem csökken.

Koncentráció érzékelő CO2, amely a levegő CO2-tartalma alapján szabályozza a hővisszanyerő teljesítményét, és továbbítja az adatokat a cloud alkalmazás felé.

VOC (VENTS VOC sensor DPWQ30600) érzékelő egy levegőminőség-érzékelő, amely szabályozza a levegőben található illékony és szerves anyagok értékeit. Az adatokat továbbítja a cloud alkalmazás felé. A beállított értékek szerint reagál, és javítja a teljes hővisszanyerő hatékonyságát és szellőzését.

PM 2,5 érzékelő ellenőrzi mennyire poros a levegő és továbbítja a cloud alkalmazás felé, ahol lehetőség van az adatok ellenőrzésére és beállítására. Ez az érzékelő nagyon fontos az allergiások vagy az asztmások számára, amikor a portartalom megnövekszik a levegőben, a hővisszanyerő egység növeli a szívóteljesítményt, kiszívja és kiszűri a port a levegőből.

Letöltés

Kellékek

3 hasonló termék: