+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő egység mobil alkalmazás támogatással és akár 81%-os hatékonysággal

55570

4250622648333

1 db

171 800 HUF

135 276 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 10 / 20 / 30 m³/ó
Teljesítmény 1,8 / 3 / 4,4 W
Áramerősség 0,027 / 0,037 / 0,051 A
Zajszint 21 / 28 / 31 dB/3m
Telepítés falba
Golyóscsapágy IGEN
Sebességek száma 3
Szabályozás IGEN
Vezérlés mobil aplikáció segítségével
Szín Fehér
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Max hőmérséklet -15 až +40 °C
Átmérő 104 mm
Tömeg 4,5 kg

Élvezze a friss és egészséges levegőt szellőztetés nélkül, amelyet egy szobai hővisszanyerő biztosít otthonába. Ideális klímát teremt otthonában vagy bármely más helyiségben – füst-, por-, allergén-, rovar-, nedvesség- és penészmentes környezetet biztosít.

A Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő egy rugalmas teleszkóp segítségével könnyen a falba telepíthető, csatlakoztatását követően azonnal használható. A hővisszanyerő távirányítóval és mobilapplikációs vezérléssel vagy falivezérléssel rendelkezik. Számos funkciót, mint például a passzív szellőztetés, az éjszakai üzemmód, vagy az energiahatékony, regenerációs szellőztetést kényelmesen, egy karosszék vagy egy kanapéból is vezérelhet. A Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő mobil alkalmazás támogatásával is rendelkezik.

Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő előnyei

 • mobil applikáció támogatás
 • friss és egészséges levegő a szobahőmérséklet megtartása mellett
 • megakadályozza a nedvesség és a penész kialakulását
 • védelmet biztosít a külső zajjal szemben
 • komfortos, számos funkcióval bíró mobil applikációs vezérlés
 • levegő áramlás akár 30 m³/óra
 • a teleszkóp egyszerű telepítése 155 és 530 mm között
 • a hővisszanyerés hatékonysága akár 81%-os 

Egészséges levegő a helyiségben minden körülmények között

A szobai hővisszanyerés hatékony megoldást jelent, ha azt szeretné, hogy mindig egészséges és friss levegő legyen otthonában, még akkor is, ha a külső környezeti körülmények nem megfelelőek: por, allergének, szmog, kellemetlen szagok stb. Az ablakokon vagy egy közönséges ventilátoron keresztüli szellőztetés nélkül csak szűrt levegő lesz a szobában. 

Szellőztetés hőveszteség nélkül

Minden hosszabb, nyitott ablakok melletti szellőztetésnél nemcsak a kellemetlen szagok vagy az állott levegő áramlik ki a helyiségből, hanem a hő is. A szobai hővisszanyerő egység megakadályozza az energiaveszteségeket, és így hozzájárul a hőenergia megtakarításához.

Háztartásokba és kereskedelmi helyiségekbe

A szobai hővisszanyerőnek köszönhetően bármely helyiségben élvezheti a friss levegőt. Előnyeit akár az irodában, vagy egyéb olyan helyiségekben is hasznosíthatja, ahol az egészséges és kellemes levegő mellett kellő nyugalomra van szüksége.

Az elhelyezéstől és a levegő keringésének kívánt irányától függően a hővisszanyerő ciklusok beállíthatók vagy szinkron módban, vagy úgy, hogy az egyik egység befújja a másik pedig elszívja a levegőt és fordítva (lásd az ábrát).

Telepítés különböző vastagságú falakba

A Dalap ZEPHIR PRO szobai hővisszanyerő különféle típusú épületekbe alkalmazható: A rugalmas teleszkóp megkönnyíti a telepítést, mivel gyorsan 155 és 530 mm közötti távolságba állítható. Újépítésű épületekben, valamint a jellemzően vastagabb oldalfalakkal bíró régi házakban egyaránt érvényesül.

A szobai hővisszanyerés működési elvének egyszerűsített magyarázata

 1. ciklus: A meleg, elhasznált levegő elszívása a helyiségből, amely áthalad egy kerámia akkumulátoron, amelynek „átadja” a hőt majd a levegő távozik a készülékből. Ez a ciklus 70 másodpercig tart. 
 2. ciklus: A friss levegőt a külső környezetből szívja be egy szűrő keresztül halad át, amely megtisztítja. A levegő ezután bekerül a kerámia akkumulátorba, amely szobai hőmérsékletre melegíti a kintről befújt levegőt és továbbítja a helyiségbe. Ennek a ciklusnak a hossza a készüléken telepítésénél állítható be, mégpedig a 70 másodperces sávon belül.

Telepítés

 1. Készítsen elő egy nyílást a falban. Fontos, hogy a nyílásnak merőlegesnek kell lennie a fal síkjára.
 2. Helyezzen a teleszkópos csövet a nyílásba, a réseket töltse ki szerelőhabbal.
 3. Készítse elő az elektromos bekötést a szellőztető egység üzembe helyezéséhez.
 4. Helyezze el a szellőztető egységet (a szellőztető egység bent, a helyiségben, a szellőzőrács pedig kívül, az egység másik végén helyezkedik el).

Letöltés

Kellékek

5 hasonló termék: