+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Dalap 150 PT LZ húzókapcsolóval, időzítővel, emelt teljesítménnyel

41224

4250622615984

4 db

14 835 HUF

11 681 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 341 m³ / óra
Statikus nyomás 96 Pa
Teljesítmény 29 W
Fordulat 2400 ford/perc
Áramerősség 0,13 A
Zajszint 40 dB/ 3m
Védettség IP34
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 150 mm
Súly 1,07 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Golyóscsapágy IGEN
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
FENOLSTOP® Igen
Gyártó Dalap
Időzítővel Igen
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Igen
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Igen
Alacsony zajszinttel Nem

DESIGN

Modern, vékony kivitelezés, esztétikus megjelenés, hatékonyság és hosszú élettartam. Fehér színe letisztult és kellemes megjelenést kölcsönöz. FENOLSTOP ® technológiával ellátott műanyag alkatrészei révén nem bocsát ki a káros fenolokat. IP34-es védettséggel ellátott. Rovarvédő hálóval felszerelt, így nyári estéken sem kell aggódnia a berepülő rovarok miatt. Időzítővel ellátott, melynek a késleltetett kikapcsolási idejét 2-30 perc közé állíthatja be. Húzókapcsolója segítségével, még inkább kényelmessé teszi az üzemeltetést.

 

 

MOTOR

Alacsony energiafogyasztás mellett motorja nagyon megbízható, és túlmelegedés elleni védelemmel ellátott. Emelt teljesítményén semmilyen szag nem foghat ki. Golyócsapágyazásának köszönhetően élettartama 40 000 óra.

 

 

HASZNÁLAT

Kis méretének hála ideális lehet WC-k, fürdőszobák, konyhák irodák, öltözők, folyosók elhasználódott levegőjének elszívására. Felépítésének megfelelően mennyezeti és oldalfali elszívásra alkalmas. Rövid, maximum 5 méter hosszú egyenes csőszakaszra ajánljuk. A ventilátor sok hasznos funkcióval bővíthető, (pára, - és mozgásérzékelő) vezérlőegység megvásárlásával. A visszacsapó szelep is hasznos kiegészítő, mivel így a ventilátor kikapcsolt állapotában sem engedi visszaáramlani a levegőt.

 

 

TELEPÍTÉSE

Oldalfalra és mennyezetre is szerelhető. Könnyen telepíthető csővezetékekbe. A ventilátor teljesen kompatibilis az összes kínálatunkban található, azonos átmérőjű csövekkel. A ventilátor közvetlenül a csőbe tolható, bármilyen szűkítő nélkül. 

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: