+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszobai ventilátor automata zsaluval és időzítővel Ø 125 mm, gazdaságos és csendes

41124

4250622614192

4 db

19 345 HUF

15 232 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 125 m³ / óra
Statikus nyomás 55 Pa
Teljesítmény 11,8 W
Fordulat 1930 ford/perc
Áramerősség 0,066 A
Zajszint 31 dB/3 m
Védettség IP24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet +1 °C és + 40 °C
Átmérő 125 mm
Súly 750 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés falra
Csapágyazás Síkcsapágyazás
Élettartam 5 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
FENOLSTOP® Igen
Gyártó Dalap
Időzítővel Igen
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

Szellőztessen hatékonyan, ugyanakkor csendesen és gazdaságosan. A 125 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor gazdaságos motorral rendelkezik, amely a konkurens készülékekhez képest alacsonyabb energiafogyasztást és csendesebb működést biztosít. Az Ön komfortosságáról a visszacsapó szelep funkcióját betöltő automata zsalu és az időzítő is gondoskodik. Az időzítő segítségével a fürdőszoba, a toalett, a konyha és a kereskedelmi helyiségek szellőztetését a készülék kikapcsolását követően is képes ellátni. A ventilátort legfeljebb 3,5 méter hosszú szellőzőcsatornákhoz tervezték.

Az időzítővel rendelkező Dalap 125 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor előnyei:

  • időzítő – 2 és 30 perc közötti beállítással
  • beépített automata zsalu, nincs szükség a visszacsapó szelep beépítésére
  • alacsony zajszint és gazdaságos működés a szabadalmaztatott motornak köszönhetően 
  • hosszú élettartam, megbízhatóság, ellenállóképesség
  • kompatibilis minden általunk forgalmazott csővezetékkel és karimával ellátott szellőzőrácsokkal 

Praktikus és letisztult formatervezés

Az időzítővel rendelkező, gazdaságos működésű Dalap 125 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor fürdőszobákba, toalettekre, irodákba, vagy más kereskedelmi helyiségekbe egyaránt telepíthető. Bízzon az egyszerű és letisztult formavilágában – az automata zsaluval felszerelt elülső lapja logó- és feliratmentes.

Automata zsalu a visszacsapó szelep tökéletes helyettesítője

A Dalap 125 LVZ ECO ventilátor automata zsaluval van felszerelve, amely megakadályozza a már elvezetett levegő visszaáramlását. A ventilátor bekapcsolása után 30 másodperccel a zsalu automatikusan kinyílik. A ventilátor kikapcsolásával egyidejűleg a zsalu bezáródik. A zsalu a visszacsapó szelep szerepét tölti be, így annak telepítésére a csővezetékbe már nincs szükség. 

Kizárólag tiszta, fenolmentes levegő

Az egészség mindannyiunk számára fontos, ezért a Dalap 125 LVZ ECO fürdőszobai ventilátor FENOLSTOP® technológiával készül. Ennek a technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a légelvezetés során nem kerülnek műanyagokból származó fenolok a levegőbe. A levegőcsere maximális komfortosság és az egészséges környezet megóvása mellett történik.

Elszívás oldalfalon és mennyezeten keresztüli egyaránt

Telepítse a ventilátort a fürdőszoba vagy a toalett mennyezetére, vagy oldalfalára és biztos lehet benne, hogy mindkét helyzetben hatékonyan fogja elszívni a levegőt. A szabadalmaztatott, gazdaságos motor ezzel könnyen megbirkózik.

Legfeljebb 3,5 méter hosszú szellőzőcsatornákba

Az automata zsaluval rendelkező Dalap 125 LVZ ECO gazdaságos fürdőszobai ventilátort olyan szellőzőcsatornákhoz tervezték, amelyek hossza nem haladja meg a 3,5 métert. Kizárólag ilyen feltételek mellett képes a legjobb teljesítményre. . Hosszabb rendszereknél vegy igénybe a ventilátorokat…

Időzítő vezérlése 

A ventilátor időzítője lehetővé teszi a késletetett kikapcsolás idejének 2-30 perc közötti beállítását. Az időzítő beállításához egy kis csavarhúzóra van szükség, melynek segítségével a ventilátor vezérlőegységén elhelyezett forgókapcsoló elfordításával állítható be a megfelelő időkorlát. A beállítást körültekintően végezzük, a durva manipuláció során fennál a vezérlőgomb károsodásának veszélye. 

Beüzemelés

Nehézségi fokozat: villamosmérnöki szakértelmet igényel
Szükséges eszközök: kis lapos csavarhúzó
Szükséges idő: 10-15 perc

  1. Távolítsa el a ventilátor előlapját, és szerelje szét a középső fedelet, amely alatt helyezkedik el a 3 szabad pólusú elektronikus egység.
  2. Az „L” jelzésű pólus = állandó fázis, az „LT” jelzésű pólus = szakaszos, az „N” jelzésű pólus = semleges.
  3. A 3 sz. ábra a helyes csatlakoztatási mód vázlatát mutatja és minden egyes ventilátor csomagolásának részét képezi.

Ha nehézséget okoz az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezése a fürdőszobában, vagy a toaletten, forduljon szakemberhez.

Ha ennek ellenére, saját felelősségére szeretné üzembe helyezni a ventilátort, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezésére vonatkozó utasításokat.

Letöltés

Kellékek

30 hasonló termék: