+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Airflow Icon HTS vezérlő egység - húzókapcsoló (zsinór) + időzítő + páraérzékelő 12V-ra

5366

5019009303345

nincs raktáron – rendelésre

8 895 Ft‎

7 004 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

SzínFehér
Feszültség12 V
Tanúsítvány jelekCE
VerzióInfra

KONSTRUKCIÓ

Ezzel az egységgel a ventilátort lehetséges külső kapcsolóval ill. a húzókapcsoloval. A zsinór ezesetben nem kikapcsoló, csak kapcsoló, ami impulzust küld, és ezután kapcsol be a ventilátor a beállított időtartamra. Az egység csak a 12 V-os Airflow Icon modellekkel kompatibilis.

HASZNÁLAT

Ha külső kapcsolóval köti be a ventilátort, a zsínórt nem szükségeszerő használni, akár le is vághatja. A páraérzékelőt 40 és 90% között lehet állítani. Amint átlépi a beállított értéket, a ventilátor bekapcsol a beállított időtartamra. Ezután az érzékelő folyamatosan ellenőrzi a levegő páratartalmát, és ha ismét átlépi a határértéket, elindítja a következő ciklust. A használatos páraérzékelő alapvető, egyszerű elektornikát használ, ne várjon tőle pontos méréseket, úgy ahogy a gyors változásokat sem érzékeli teljes pontossággal. Ha azt szeretné, hogy a ventilátor mindig bekapcsoljon, ha valaki nekiáll zuhanyozni, akkor válassza a mozgásérzékelővel ellátott modelt.

BEKÖTÉS

A termék bekötéséhez 4 vezetékre lesz szüksége - kettőre a modul és a transzformátor közé és további kettőre a ventilátor és a modul közé.

30 hasonló termék: