+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Ventilátor automata zsaluval, időzítővel és páraérzékelővel Ø 150 mm, emelt teljesítménnyel

41129

4250622614246

4 db

35 820 HUF

28 205 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 345 m³/h
Statikus nyomás 98 Pa
Teljesítmény 32 W
Fordulat 2400 ford/perc
Áramerősség 0,13 A
Zajszint 41 dB/3 m
Védettség IP24
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet +1 °C és + 40 °C
Átmérő 150 mm
Súly 990 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Golyóscsapágy IGEN
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
FENOLSTOP® Igen
Gyártó Dalap
Időzítővel Igen
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Igen
Alacsony zajszinttel Nem

Használja ki a piacon lévő, saját kategóriájában legnagyobb teljesítménnyel bíró ventilátor hasznos funkcióit. A Dalap 150 LVZW a visszacsapó szelep funkcióját betöltő automata zsaluval, higrosztáttal – páraérzékelővel és időzítővel van felszerelve. Ez a háztartási ventilátor hatékonyan segíti a lakó- és a nem lakóhelyiségek, mint pl. konyhák, fürdőszobák, toalettek, kisebb irodák stb., levegő elvezetését. 

Páraérzékelővel és időzítővel felszerelt Dalap 150 LVZW fürdőszobai ventilátor előnyei:

  • időzítő – 2 és 30 perc közötti beállítással
  • páraérzékelő (higrosztát), amely 60 - 90 % relatív páratartalom érzékelésére állítható be
  • nincs szükség visszacsapó szelepre – beépített automata zsaluval rendelkezik 
  • az azonos profillal rendelkező konkurens készülékeknél nagyobb légáramlással bír 345 m3/h
  • golyós csapágyazású szabadalmaztatott modor akár 40 000 óra éllettartammal
  • fenol kibocsájtás mentes működés
  • kompatibilis minden általunk forgalmazott csővezetékkel és karimával ellátott szellőzőrácsokkal

Letisztult formatervezés

A fürdőszobai ventilátor tervezésénél nemcsak a praktikus funkciókra, hanem az elegáns megjelenésre egyaránt gondoltunk. Az elülső oldalrész felirat- és logómentes automatikus zsaluval van felszerelve. A ventilátor nem okoz csalódás sem az otthonában a fürdőszobában sem az irodában.

100%-os teljesítmény oldalfalon és mennyezeten egyaránt

A szabadalmazott, golyós csapágyazású motor legnagyobb teljesítménnyel bír a piacon lévőm azonos kategóriába tartozó versenytársokhoz képest. Megbízható teljesítményt és működőképességet biztosít akkor is, ha a fürdőszobai ventilátort oldalfalra, illetve mennyezetre telepíti.

Legfeljebb 7 méter hosszú szellőzőcsatornákba

Az időzítővel és páraérzékelővel rendelkező Dalap 150 LVZW fürdőszobai ventilátor a csúcsteljesítményű készülékek közé tartozik, ugyanakkor kialakítása kizárólag olyan szellőzőcsatornákon keresztül történő nedvesség elszívására teszi alkalmassá, amelyek hossza nem haladja meg a 7 métert. Más alkalmazásnál nem biztosítható a készülék maximális működőképessége. Hosszabb rendszereknél vegy igénybe a ventilátorokat.

Az időzítő beállítása 

A ventilátor időzítője lehetővé teszi a késletetett kikapcsolás idejének 2-30 perc közötti beállítását. Az időzítő beállításához egy kis csavarhúzóra van szükség, melynek segítségével a ventilátor vezérlőegységén elhelyezett forgókapcsoló elfordításával állítható be a megfelelő időkorlát. A beállítást körültekintően végezzük, a durva manipuláció során fennál a vezérlőgomb károsodásának veszélye. 

A páraérzékelő (higrosztát) beállítása

A fürdőszobai ventilátor higrosztáttal van felszerelve, amelyen beállíthatja, hogy a készülék milyen páratartalom (60 – 90 % relatív páratartalom közötti érték) kapcsoljon be. A ventilátor belső részében elhelyezett időzítőn beállíthatja a működés időkorlátját. 

A higrosztát érzékeli a helyiség relatív páratartalmát, és a beállított értéket elérve bekapcsolja a fürdőszobai ventilátort, amely az időzítőn beállított ideig fog működni. A kiválasztott időkorlát leteltével a ventilátor kikapcsol. Ha a páratartalom továbbra is magas, a folyamat megismétlődik.

Automata zsalu a visszacsapó szelep tökéletes helyettesítője

A Dalap 150 LVZW ventilátor automata zsaluval van felszerelve, amely megakadályozza a már elvezetett levegő visszaáramlását. A ventilátor bekapcsolása után 30 másodperccel a zsalu automatikusan kinyílik. A ventilátor kikapcsolásával egyidejűleg a zsalu bezáródik. A zsalu a visszacsapó szelep szerepét tölti be, így annak telepítésére a csővezetékbe már nincs szükség. 

Fenolmentes tiszta levegő

Az egészség mindannyiunk számára fontos, ezért a Dalap 150 LVZW fürdőszobai ventilátor FENOLSTOP® technológiával készül. Ennek a technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a légelvezetés során nem kerülnek műanyagokból származó fenolok a levegőbe. A levegőcsere maximális komfortosság és az egészséges környezet megóvása mellett történik.

Tartozékok funkciónöveléséhez

Vezérlőegység, amely számos hasznos funkcióval (időzítő, páraérzékelő, mozgásérzékelő) bővíti a ventilátor funkcióját.

Beüzemelés

Nehézségi fokozat: villamosmérnöki szakértelmet igényel
Szükséges eszközök: kis lapos csavarhúzó
Szükséges idő: 15 perc

  1. Távolítsa el a ventilátor előlapját, és szerelje szét a középső fedelet, amely alatt helyezkedik el a 3 szabad pólusú elektronikus egység.
  2. Az „L” jelzésű pólus = állandó fázis, az „LT” jelzésű pólus = szakaszos, az „N” jelzésű pólus = semleges.
  3. A 3 sz. ábra a helyes csatlakoztatási mód vázlatát mutatja és minden egyes ventilátor csomagolásának részét képezi.

Ha nehézséget okoz az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezése a fürdőszobában, vagy a toaletten, forduljon szakemberhez.

Ha ennek ellenére, saját felelősségére szeretné üzembe helyezni a ventilátort, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezésére vonatkozó utasításokat.

Letöltés

Kellékek

24 hasonló termék: