+36 23 952 994

megjelenítése / elrejtése menü

Ventilátor automata zsaluval, időzítővel és páraérzékelővel Ø 125 mm, gazdaságos és csendes

41125

4250622614208

4 db

21 430 HUF

16 874 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Időzítővel Igen
Páraérzékelővel Igen
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

A fürdőszobák, toalettek, konyhák és egyéb lakó- és kereskedelmi helyiségek gazdaságosabb és alacsonyabb zajszintű szellőztetése. Ebben lesz segítségére a gazdaságos, szabadalmaztatott motorral bíró Dalap 125 LVZW ECO fürdőszobai ventilátor. A páraérzékelő (higrosztát) és az automata zsalu (a visszacsapó szelep funkcióját tölti be) növeli a készülék komfortosságát. 

Páraérzékelővel és időzítővel felszerelt Dalap 125 LVZW ECO fürdőszobai ventilátor előnyei:

  • csendes és kultivált működés, amely nem fogja zavarni (mindössze 31 dB(A)) 
  • alacsonyabb fogyasztás, árammegtakarítás
  • automata zsalu, amely a visszacsapó szelep funkcióját tölti be
  • időzítő – 2 és 30 perc közötti beállítással
  • páraérzékelő (higrosztát), amely 60 - 90 % relatív páratartalom érzékelésére állítható be
  • fenol kibocsájtás mentes működés
  • kompatibilis minden általunk forgalmazott csővezetékkel és karimával ellátott szellőzőrácsokkal

Letisztult formatervezés

A fürdőszobai ventilátor elülső oldalán automata zsaluval egészül ki, megjelenése letisztult, logó- és feliratmentes. Ezért bármilyen fürdőszobában, toaletten, konyhában vagy irodában telepíthető, szinte észrevehetetlen egybeolvad a helyiség vizuális stílusával.

Csend és megtakarítás az oldalfalon és a mennyezeten egyaránt

A szabadalmaztatott energiatakarékos motort úgy alakítottuk ki, hogy az oldalfalra és mennyezetre történő telepítés esetén is tökéletesen vezesse el a nedvességet. Ezért bárhová is telepíti a fürdőszobai ventilátor nem okoz csalódást.

Szellőztetés 3,5 méter távolságig

A páraérzékelővel rendelkező fürdőszobai ventilátort olyan szellőzőcsatornákhoz tervezték, amelyek hossza nem haladja meg a 3,5 métert. A hosszabb csővezetékekhez válasszon ventilátort, hogy elérje a kívánt működőképességet.

Az időzítő beállítása 

A ventilátor időzítője lehetővé teszi a késletetett kikapcsolás idejének 2-30 perc közötti beállítását. Az időzítő beállításához egy kis csavarhúzóra van szükség, melynek segítségével a ventilátor vezérlőegységén elhelyezett forgókapcsoló elfordításával állítható be a megfelelő időkorlát. A beállítást körültekintően végezzük, a durva manipuláció során fennál a vezérlőgomb károsodásának veszélye. 

A páraérzékelő (higrosztát) beállítása

A fürdőszobai ventilátor higrosztáttal van felszerelve, amelyen beállíthatja, hogy a készülék milyen páratartalom (60 – 90 % relatív páratartalom közötti érték) kapcsoljon be. A ventilátor belső részében elhelyezett időzítőn beállíthatja a működés időkorlátját. 

A higrosztát érzékeli a helyiség relatív páratartalmát, és a beállított értéket elérve bekapcsolja a fürdőszobai ventilátort, amely az időzítőn beállított ideig fog működni. A kiválasztott időkorlát leteltével a ventilátor kikapcsol. Ha a páratartalom továbbra is magas, a folyamat megismétlődik.

Automata zsalu a visszacsapó szelep helyett

A Dalap 125 LVZW ECO ventilátor automata zsaluval van felszerelve, amely megakadályozza a már elvezetett levegő visszaáramlását. A ventilátor bekapcsolása után 30 másodperccel a zsalu automatikusan kinyílik. A ventilátor kikapcsolásával egyidejűleg a zsalu bezáródik. A zsalu a visszacsapó szelep szerepét tölti be, így annak telepítésére a csővezetékbe már nincs szükség. 

Fenolmentes tiszta levegő

Az egészség mindannyiunk számára fontos, ezért a Dalap 125 LVZW ECO fürdőszobai ventilátor FENOLSTOP® technológiával készül. Ennek a technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a légelvezetés során nem kerülnek műanyagokból származó fenolok a levegőbe. A levegőcsere maximális komfortosság és az egészséges környezet megóvása mellett történik.

Tartozékok funkciónöveléséhez

Vezérlőegység, amely számos hasznos funkcióval (időzítő, páraérzékelő, mozgásérzékelő) bővíti a ventilátor funkcióját.

Beüzemelés

Nehézségi fokozat: villamosmérnöki szakértelmet igényel
Szükséges eszközök: kis lapos csavarhúzó
Szükséges idő: 15 perc

  1. Távolítsa el a ventilátor előlapját, és szerelje szét a középső fedelet, amely alatt helyezkedik el a 3 szabad pólusú elektronikus egység.
  2. Az „L” jelzésű pólus = állandó fázis, az „LT” jelzésű pólus = szakaszos, az „N” jelzésű pólus = semleges.
  3. A 3 sz. ábra a helyes csatlakoztatási mód vázlatát mutatja és minden egyes ventilátor csomagolásának részét képezi.

Ha nehézséget okoz az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezése a fürdőszobában, vagy a toaletten, forduljon szakemberhez.

Ha ennek ellenére, saját felelősségére szeretné üzembe helyezni a ventilátort, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az időzítővel rendelkező ventilátor üzembehelyezésére vonatkozó utasításokat

Letöltés

Kellékek

16 hasonló termék: