+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszobai ventilátor időzítővel, mozgásérzékelővel Ø 100 mm, erősebb motor

41506

4250622626874

2 db

16 803 Ft‎

13 231 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

CsapágyazásGolyóscsapágy
SzínFehér
Feszültség230 V
Frekvencia50 Hz
Áramerősség0,1 A
VédettségIP34
Teljesítmény16 W
Méreteklásd a képen
Átmérő100 mm
Légszállítás128 m³/ó
Fordulat2300 ford/perc
Statikus nyomás40 Pa
Hangnyomás (zaj)37
Tömeg0,6 kg
Üzemi hőmérséklet-20 tól + 40°C

Ventilátor időzítővel, mozgásérzékelővel Dalap 100 Grace erősebb motorral

Automatizálja a szellőztetést. A Dalap 100 Grace fürdőszobai ventilátor időzítővel és mozgásérzékelővel van ellátva, melynek köszönhetően biztosítja a fürdőszobákat, WC-k és az irodák szellőztetését gombnyomás nélkül. Amint belép a helyiségbe, a ventilátor elindul, majd az időzítő leálltja azt. Értékelni fogja a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot.

A ventilátor hatékony légcserét biztosít, függetlenül attól, hogy falra vagy mennyezetre van szerelve. Olyan egyenes visszacsapószeleppel ellátott csőbe alkalmas, amely nem haladja meg a 3 métert.

Ventilátor időzítővel és mozgásérzékelővel Dalap 100 Grace előnyei:

 • időzítő késleltetett kikapcsolási beállítása 2 és 30 perc között
 • Légszállítás 128 m3/h
 • erős motor akár 40.000 üzemóra élettartam
 • a fenol felszabadulását megakadályozó FENOLSTOP® technológia
 • elegáns design feliratok és logók nélkül
 • egyszerű és gyors telepítés falra és mennyezetre
 • kompatibilis a nálunk lévő csövekkel és szellőzőrácsokkal

Részletes leírás Dalap Grace fürdőszobai ventilátorról időzítővel mozgásérzékelővel

Egyszerű elegancia logó és felirat nélkül

Univerzális és letisztult megjelenést kölcsönöz, mivel a Dalap 100 Grace fürdőszobai ventilátor előlapján nincs olyan logó vagy felirat, mely elrontaná a tiszta fehér megjelenést. A műanyag hosszútávon ellenáll a napsugárzásnak és nem veszít színéből. A ventilátor minden környezetbe kiválóan illik. Mint pl.: fürdőszobába, WC-be, konyhákba, irodákba.

Egyedülálló teljesítmény falon és mennyezeten

Nem szempont, hogy hova szereli a ventilátort. A szabadalmaztatott erős motornak köszönhetően a Dalap 100 Grace falra és mennyezetre egyaránt telepíthető. Biztos lehet benne, hogy mindkét pozícióban garantálja a 100 %-os teljesítményt.

Közvetlen fali elszívás vagy 3 méter egyenes csővezetéken keresztül

A Dalap 100 Gracet páraelszívásra tervezték közvetlenül a falon keresztül. A szabadalmaztatott erőteljes motornak köszönhetően könnyen megoldja ezt 3 méteres egyenes csőszakaszon keresztül is.

Alkalmazható visszacsapó szeleppel

A ventilátoron nincs rovarháló és visszacsapó szelep, amely meggátolja a visszaáramlást.. A Dalap 100 Grace olyan szellőzőrendszerekhez készült, melyekben már van visszacsapó szelep.(minél kevesebb akadály van a levegő útjában annál hatékonyabb a szellőztetés.)

Amennyiben a Dalap 100 Grace fürdőszobai ventilátort olyan szellőzőrendszerben szeretné elhelyezni, ahol nincs visszacsapó szelep, nálunk a kompatibilis hozzá javasolt visszacsapó szelepet is meg tudja vásárolni.

Egészséges levegő fenolok nélkül

A szennyező műanyagok okozhatnak olyan káros anyag kibocsátást, mely hosszú távú belégzés esetén egészségügyi problémákat okozhat. A Dalap 100 Grace gyártása FENOLSTOP® technológiával történt, annak érdekében, hogy a fenolok a műanyagból ne kerüljenek ki. Garantáljuk, hogy a hosszú használat során nincs szennyezés veszélynek kitéve.

Gyors, pár perces egyszerű bekötés

A fürdőszobai ventilátor kész csőbe való telepítése néhány perc alatt elvégezhető. Elegendő mindössze a légcsatornába illeszteni és rögzíteni a 4 db csavarral (csomag tartalmát képezi). A munkát egyszerűsíti a többi nálunk található szellőzőrendszer és kiegészítő elemének kompatibilitása.

Késletettet leállás

A ventilátor időzítője hatékonyabbá teszi a szellőztetést a ventilátor lekapcsolása után állítható 2-30 perc késleltetésével. Állítsa be az időintervallumot egy kis csavarhúzóval a Pot méter elforgatásával. A Pot métert óvatosan kell kezelni, mert a nem rendeltetésszerű használat során visszafordíthatatlan károkat okozhat a készülékben.

Mozgás érzékelő 1-4 méteres távolságban

A mozgásérzékelőnek köszönhetően a fürdőszobai ventilátorok kézi vezérlésére nincsen szükség. A helyiségbe való belépéskor az elülső mozgásérzékelő bekapcsol és elindítja a ventilátort. Az időzítőn beállított érték lejárta után kikapcsolja a ventilátort, így fürdőszobája gombnyomás nélkül is tökéletesen szellőztetve van.

Beszerelése

Nehézség: Villanyszerelő szükséges
Szükséges eszközök: kis laposfejű csavarhúzó
Beszereléshez szükséges idő: 10 perc

 1. Kapcsolja le a hálózatot, áramtalanítson!
 2. Csavarja ki az előlapot rögzítő csavart és vegye le a takarólapot.– (ne feszegesse csavarhúzóval)
 • Csatlakoztassa tápkábelt, a fix fázist (L) kapcsolt fázist (LT) és a nullát (N) a sorkapcsoba (csoki) A képen egy fekete 220V fázis és egy kék nulla vezeték látható
 • Helyezze vissza az előlapot, kapcsolja be készüléket és kezdődhet a szellőztetés.

Ha nem tudja, hogyan csatlakoztassa, a ventilátor időzítőt a fürdőben vagy a WC-ben akkor mindenképpen forduljon szakemberhez.

Amennyiben a ventilátort saját felelősségre kívánja felszerelni, javasoljuk, hogy olvassa el az időzítő ventilátor használati útmutatóját.

Kellékek

3 hasonló termék: