+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Dalap 100 ELKE MZ mozgásérzékelővel és időzítővel

41455

4250622628328

4 db

5 631 Ft‎

4 434 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás97 m³/h
Teljesítmény14
Fordulat2200 - 2400
Áramerősség0,06
Zajszint35 dB(A)
VédettségIP24
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Maximális hőmérséklet40 °C
Átmérő100 mm
Súly0,5 kg
MéretekLásd a képen
SzínFehér
AlapanyagMűanyag
Telepítésmennyezetre és falra
Tanusítvány jelCE

A ventilátor a fürdőszobák, zuhanyzók, konyhák és egyéb helyiségek mindennapos szellőztetésére szolgál. Alacsony és közepesen erős légáram a rövid csőszakaszi elszíváshoz, alacsony légellenállással. Páraérzékelővel és időzítővel ellátott. A ventilátor teljesen kompatibilis a 100 mm átmérőjű csövekkel és PVC-tartozékokkal

Fényérzékelő

A ventilátor működése során a beépített fényérzékelő reagál a fényre és a sötétre, attól függően a vezérlő milyen időzítéssel lett beállítva.

A fényérzékelő két üzemmódban működhet: normál vagy kényelmes, az üzemmódokat a potméteren állíthatja be.

Standard mód (a vezérlő a felső pozícióban)

Közvetlenül a fény felkapcsolása után a ventilátor bekapcsol, és világítás során működik. Miután a lámpát leoltjuk, a ventilátor továbbra is az időzítőn beállított ideig működik (15 másodperctől 45 percig).

"Comfort" mód (a vezérlő lenti pozícióban)

A villany felkapcsolása után a ventilátor nem indul el azonnal, ha a megvilágítás ideje nem haladja meg a 90 másodpercet, a ventilátor kikapcsolt állapotban marad. Ha 90 másodpercnél hosszabb ideig van világítás a helyiségben, a ventilátor elindul, és amikor a fény kialszik, a készülék az időzítőn beállított időközönként kapcsol be. Amikor a lámpát leoltjuk, a ventilátor működése megszakad, és addig nem indul újra, míg, amíg a fény kialszik. A ventilátor működési ideje függ a helyiség megvilágításának hosszától. Ha a fény kevesebb mint 90 másodpercet világít, az időzítő nem áll vissza, hanem a szellőztetés megszakítása után folytatódik. Amint a világítási idő meghaladja a 90 másodpercet, az időzítő visszaáll, és elindul a késleltetett működés.

Késleltetés

Az idő késleltetés lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy a ventilátor mennyi ideig maradjon működésben a villany leoltása után. 15 másodperc és 45 perc között állítható be.

Design

Klasszikus kialakítása minden háztartásba illeszkedik. A ventilátor lapát és ház kiváló minőségű ABS műanyagból készül, amely ellenáll az UV sugárzásnak, nem sárgul be. A ventilátor lapát kialakításának köszönhetően a készülék nagyon hatékony.

Motor

A ventilátor motorja folyamatos működésre van tervezve és karbantartást nem igényel. Túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

Kellékek

20 hasonló termék: