+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor húzókapcsolóval, időzítővel Ø 100 mm, erősebb motorral

41504

4250622626850

2 db

11 515 Ft‎

9 067 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

CsapágyazásGolyóscsapágy
SzínFehér
Feszültség230 V
Frekvencia50 Hz
Áramerősség0,1 A
VédettségIP34
Teljesítmény16 W
Méreteklásd a képen
Átmérő100 mm
Légszállítás128 m³/ó
Fordulat2300 ford/perc
Statikus nyomás40 Pa
Hangnyomás (zaj)37
Tömeg0,6 kg
Üzemi hőmérséklet-20 tól + 40°C

Fürdőszobai ventilátor húzókapcsolóval, időzítővel Ø 100 mm, erősebb motorral

A Dalap Grace fürdőszobai ventilátor gyorsan telepíthető és egyszerűen kezelhető, hatékony szellőzést biztosít. A ventilátoron egy húzókapcsoló található, amivel villanykapcsoló bekötése nélkül is működőképes. A komfortot az időzítő és az erős tartós motor tovább növeli.

Dalap Grace fürdőszobákban, konyhákba, WC-kben, irodákban, üzletekben és egyéb helyiségekben is megállja a helyét, ahol a megbízhatóságra van szükség. A ventilátor hatékony légcserét biztosít, függetlenül attól, hogy falra vagy mennyezetre van szerelve. Olyan csőbe ahol visszacsapó szelep is található és nem haladja meg a 3 métert, vagy közvetlen falon történő kivezetéshez.

Fürdőszoba ventilátor húzó kapcsolóval, időzítővel előnyei Dalap Grace:

 • Húzó kapcsoló be-ki kapcsoláshoz
 • Késletetés beállítási lehetőség 2 és 30 perc között
 • Légszállítás 128 m3/h
 • erős golyóscsapágyas motor akár 40.000 üzemóra élettartam
 • A fenol felszabadulását megakadályozó FENOLSTOP® technológia
 • Elegáns design feliratok és logók nélkül
 • Egyszerű és gyors telepítés falra és mennyezetre
 • kompatibilis a nálunk lévő csövekkel és szellőzőrácsokkal

A Dalap Grace fürdőszoba ventilátor húzó kapcsolóval, időzítővel és páraérzékelővel részletes leírása

Egyszerű elegancia logó és felirat nélkül

Univerzális és letisztult megjelenést kölcsönöz, mivel a Dalap 100 Grace fürdőszobai ventilátor előlapján nincs olyan logó vagy felirat, mely elrontaná a tiszta fehér megjelenést. A műanyag hosszútávon ellenáll a napsugárzásnak és nem veszít színéből. A ventilátor minden környezetbe kiválóan illik. Mint pl.: fürdőszobába, WC-be, konyhákba, irodákba.

Egyedülálló teljesítmény falon és mennyezeten

Nem szempont, hogy hova szereli a ventilátort. A szabadalmaztatott erős motornak köszönhetően a Dalap 100 Grace falra és mennyezetre egyaránt telepíthető. Biztos lehet benne, hogy mindkét pozícióban garantálja a 100 %-os teljesítményt.

Közvetlen fali elszívás vagy 3 méter egyenes csővezetéken keresztül

A Dalap 100 Gracet páraelszívásra tervezték közvetlenül a falon keresztül. A szabadalmaztatott erőteljes motornak köszönhetően könnyen megoldja ezt 3 méteres egyenes csőszakaszon keresztül is.

Alkalmazható visszacsapó szeleppel

A ventilátoron nincs rovarháló és visszacsapó szelep, amely meggátolja a visszaáramlást.. A Dalap 100 Grace olyan szellőzőrendszerekhez készült, melyekben már van visszacsapó szelep.(minél kevesebb akadály van a levegő útjában annál hatékonyabb a szellőztetés.)

Amennyiben a Dalap 100 Grace fürdőszobai ventilátort olyan szellőzőrendszerben szeretné elhelyezni, ahol nincs visszacsapó szelep, nálunk a kompatibilis hozzá javasolt visszacsapó szelepet is meg tudja vásárolni.

Egészséges levegő fenolok nélkül

A szennyező műanyagok okozhatnak olyan káros anyag kibocsátást, mely hosszú távú belégzés esetén egészségügyi problémákat okozhat. A Dalap 100 Grace gyártása FENOLSTOP® technológiával történt, annak érdekében, hogy a fenolok a műanyagból ne kerüljenek ki. Garantáljuk, hogy a hosszú használat során nincs szennyezés veszélynek kitéve.

Gyors, pár perces egyszerű bekötés

A fürdőszobai ventilátor kész csőbe való telepítése néhány perc alatt elvégezhető. Elegendő mindössze a légcsatornába illeszteni és rögzíteni a 4 db csavarral (csomag tartalmát képezi). A munkát egyszerűsíti a többi nálunk található szellőzőrendszer és kiegészítő elemének kompatibilitása.

Késletettet leállás

A ventilátor időzítője hatékonyabbá teszi a szellőztetés a ventilátor lekapcsolása után állítható 2-30 perc késleltetéssel. Állítsa be az időintervallumot egy kis csavarhúzóval a Pot méter elforgatásával. A Pot métert óvatosan kell kezelni, mert visszafordíthatatlan károkat okozhat, akár el is törhet.

Beszerelése

Nehézség: Villanyszerelő szükséges a bekötéshez
Szükséges eszközök: kis laposfejű csavarhúzó
Beszereléshez szükséges idő: 10 perc

 1. Kapcsolja le a hálózatot, áramtalanítson!
 2. Csavarja ki az előlapot rögzítő csavart és vegye le a takarólapot.
 3. Csatlakoztassa a L LT és N kábeleket a sorkapocsba (un. csoki) . A képen fekete 220 V-os fázisvezeték és egy kék null vezeték látható.
 4. Helyezze vissza az előlapot, majd kapcsolja vissza az áramot és indítsa el a ventilátort.

Ha nem tudja, hogyan csatlakoztassa a ventilátort az időzítőhöz a fürdőszobában vagy a WC-ben, mindenképpen forduljon szakemberhez.

Amennyiben a ventilátort saját felelősségére kívánja szerelni, javasoljuk, hogy olvassa el az időzítő ventilátor használati utasítását.

Kellékek

20 hasonló termék: