+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor alacsony zajszinttel Vents 125 Quiet

9124

4824032076897

4 db

41 955 HUF

33 035 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 185 m³/h
Statikus nyomás 74 Pa
Teljesítmény 17 W
Áramerősség 0,11 A
Zajszint 32 dB / 3 m
Védettség IP45
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 125 mm
Súly 780 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Csapágyazás Golyóscsapágy
Élettartam 40 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
Használat Beltéri
FENOLSTOP® Igen
Gyártó Vents
Időzítővel Nem
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

 HASZNÁLAT

Innovatív elszívó ventilátor, stílusos design biztosítja a új szintű kényelmet a fürdőszobában, konyhában és egyéb helyiségekben. 

 TELEPÍTÉSE

Légcsatornába szerelhető vagy 125 mm -es csővezetékbe csatlakoztatható. Kompakt design lehetővé teszi a  falba vagy mennyezetbe szerelését.

 DESIGN

Az előlap és a ventilátor lapátjai kiváló minőségű ABS műanyagból készültek, UV- állóak. Stílusos kialakítása illeszkedik bármilyen környezetbe. A ventilátor speciális alakjának egyedi tervezése biztosítja a magas légszállítást, alacsony zajszint mellett. A ventilátor speciális visszacsapó szeleppel van ellátva, hogy megakadályozza  a levegő visszaáramlását. Az elszívó ventilátor egyedülállóan kialakított levegő irányítót tartalmaz, a levegő turbulencia csökkentésére, légnyomás növelésére és  zajszint alacsonyan tartására. A ventilátor IP45 védettségű ennek köszönhetően az elektromos alkatrészei szigetelt védő dobozban vannak a ventilátor testén belül.

MOTOR

A különösen energiatakarékos motornak köszönhetően a VENTS 125 QUIET fogyasztása mindössze 7,5 W.  Golyóscsapágyainak hála alkalmas a non- stop működésre akár 40 000 órán keresztül. A motor speciális rezgéscsillapítókkal van ellátva, és így biztosítja a vibráció és zaj elnyelését. A motor védve van túlmelegedés ellen.

 

VEZÉRLÉSE

Villanykapcsolóra köthető, a világítás felkapcsolásával a ventilátor is bekapcsol. Egyéb vezérléshez ajánljuk a Vents BU-1-60 vezérlőegységet, mely mozgás, pára és fényérzékelő funkcióval ellátott.

 

TELEPÍTÉSE

Rövid csőcsonkjának köszönhetően bármilyen irányú (mennyezet, fal) beépítés lehetséges, akár szellőző aknába is.  

Letöltés

Kellékek

6 hasonló termék: