+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszobai ventilátorok alacsony zajszinttel Vents 125 Quiet

9124

4824032076897

nincs raktáron – rendelésre

20 955 Ft‎

16 500 Ft‎ Áfa nélkül

Adatlap

SzínFehér
Feszültség220/240 V
Frekvencia50/60 Hz
Tanúsítvány jelekCE
AlapanyagMűanyag
VédettségIP45
Teljesítmény7
MéretekLásd a képen
TűzállóságNem
TelepítésMennyezetre
Élettartam40000 óra
Átmérő125 mm
Légszállítás185 m³/ó
Fordulat2165 ford/perc
Hangnyomás (zaj)32 dB/3m
HasználatBeltéri
Tömeg550 g
Lapátok színeFehér
IdőzítővelNem
PáraérzékelővelNem
HúzókapcsolóvalNem
Emelt teljesítménnyelNem
Alacsony zajszinttelIgen

 HASZNÁLAT

Innovatív elszívó ventilátor, stílusos design biztosítja a új szintű kényelmet a fürdőszobában, konyhában és egyébb helyiségekben. Magas teljesítmény és alacsony zajszint biztosítja az ideális mikroklímát. 

TELEPÍTÉSE

Légcsatornába szerelhető vagy 100 mm -es csővezetékbe csatlakoztatható. Kompakt design lehetővé teszi a  falba vagy mennyezetbe szerelhetését.

DESIGN

Az előlap és a lapátkerék kiválló minőségű anyagból készült, UV- álló. Stílusos kialakítás illeszkedik bármilyen környezetbe.A lapátkerék speciális alakjának egyedi tervezése biztosítja a magas légszállítást, alacsony zajszint mellett. A ventilátor speciális visszacsapó szeleppel van ellátva, hogy megakadályozza a a levegő visszaáramlását. Az elszívó ventilátor speciálisan kialakított levegő irányítót tartalmaz, a levegő turbulencia csökkentésére, légnyomás növelésére és  zajszint csökkentésére. Magas védettségű IP45-ös előlapja biztosítja az ideális szellőztetést a fürdőszobában. Az elektronikus alkatrészeket szilárd előlap védi. 

MOTOR

A különösen takarékos motornak köszönhetően a VENTS 100 QUIET fogyasztása mindössze 7,5 W. Golyóscsapágyainak köszönhetően alkalmasak a non- stop működésre akár 40 000 óra. A motor speciális rezgéscsillapítókkal van ellátva, és így biztosítja a vibráció és zaj elnyelését. A motor védve van túlmelegedés ellen.

VEZÉRLÉSE

Kézzel való vezérlés:

A kézzel való vezérlés a szoba világításával vezérelhető. A vezérlő nem a csomagolás része.  Ventilátor beépített húzókapocssal vezérelhető. Mennyeztbe való telepítésre ne alkalmazza. Sebességszabályozónak köszönhetően a gyorsaság szabályozható. Egy szabályozóra több ventilátor is ráköthető.

Automatikus vezérlés:

Vents BU-1-60 vezérlőegységnek segítségével vezérelhető, ami külön kapható. Az időzítő 2-30-ig állítható.

TELEPÍTÉSE

Rövid csőcsonkjának köszönhetően bármilyen irányú (mennyezet, fal) beépítés lehetésges, akár szellőző aknába is. 

Letöltés

Kellékek

9 hasonló termék: