+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor alacsony zajszinttel, időzítővel és páraérzékelővel Vents 100 Quiet TH

7585

4824032076880

6 db

38 430 HUF

30 260 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 97 m³/h
Statikus nyomás 43 Pa
Teljesítmény 7,5 W
Fordulat 2165 ford/perc
Áramerősség 0,049 A
Zajszint 25 dB
Védettség IP45
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 100
Súly 550 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés mennyezetre és falra
Csapágyazás Golyóscsapágy
Élettartam 40 000 óra
FENOLSTOP® Igen
Állítható idő Van
Tanúsítvány jelek CE
Gyártó Vents
Időzítővel Igen
Páraérzékelővel Igen
Húzókapcsolóval Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

HASZNÁLAT

Innovatív elszívó ventilátor, stílusos megjelenése biztosítja a új szintű kényelmet a fürdőszobában, konyhában és egyéb helyiségekben. Magas teljesítmény és alacsony zajszint garantálja az ideális levegő minőséget. A Vents 100 Quiet TH ventilátor időzítővel van felszerelve (2-30 perc), továbbá páraérzékelővel, mely érzékeli a helyiség relatív páratartalmát, és a beállított értéket elérve (60-90 %) bekapcsol, így tisztítva meg otthonát a fullasztó párától.

 

TELEPÍTÉSE

Légcsatornába szerelhető vagy 100 mm -es csővezetékbe csatlakoztatható. Modern kinézete, illeszkedik bármilyen stílusú helyiségbe otthonában. Kialakítása lehetővé teszi a falba vagy mennyezetbe szerelését.

 

 DESIGN

A külső burkolat, és maga a ventilátor is kiváló minőségű ABS műanyagból készült, így UV- álló. Stílusos kialakítása illeszkedik bármilyen környezetbe. Speciális kialakításának köszönhetően biztosítja a magas légszállítást, és megakadályozza a levegő visszaáramlását. Az elszívó ventilátor innovatívan kialakított levegő irányítót tartalmaz, a levegő turbulencia csökkentésére, a légnyomás növelésére és a zajszint alacsonyan tartására.  A ventilátor IP45 védettségű ennek köszönhetően elektromos alkatrészei szigetelt védő dobozban vannak a ventilátor testén belül.

 

MOTOR

A különösen kedvező energiabesorolású motornak köszönhetően a VENTS 100 QUIET TH fogyasztása mindössze 7,5 W. Golyóscsapágyainak hála alkalmasak a non - stop működésre akár 40 000 órán át. A motor speciális rezgéscsillapítóval van ellátva, és így biztosítja a vibráció és zaj elnyelését. A motor védve van túlmelegedés ellen.

 

VEZÉRLÉSE

A ventilátor ki-be kapcsolását megoldhatjuk a helyiség világítás kapcsolójára való rákötéssel. A ventilátor beépített időzítő elektronikával rendelkezik. Kikapcsolásának késleltetése 2-30 perc lehet. 

Egyéb vezérléshez ajánljuk a Vents BU-1-60 vezérlőegységet, mely mozgás, pára és fényérzékelő funkcióval ellátott.

 

TELEPÍTÉSE

Rövid csőcsonkjának köszönhetően bármilyen irányú (mennyezet, fal) beépítés lehetséges.

 

Letöltés

Kellékek

7 hasonló termék: