+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Fürdőszoba ventilátor Dalap 100 BFZ 12V időzítővel

41005

4250622612105

nincs raktáron – rendelésre

10 405 HUF

8 193 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 77 m³ / óra
Statikus nyomás 30 Pa
Teljesítmény 14 W
Fordulat 2200 ford/perc
Áramerősség 1,5 A
Zajszint 32 dB / 3m
Védettség IP34
Feszültség 12V
Frenkevcia 50 Hz
Maximális hőmérséklet 40 °C
Átmérő 100 mm
Súly 590 g
Méretek Lásd a képen
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Telepítés falra
Csapágyazás Síkcsapágyazás
Élettartam 5 000 óra
Tanusítvány jel CE
Tűzállóság Nincs
FENOLSTOP® Igen
Gyártó Dalap
Időzítővel Igen
Páraérzékelővel Nem
Húzókapcsolóval Nem
Mozgás érzékelővel Nem
Emelt teljesítménnyel Nem
Alacsony zajszinttel Igen

DESIGN

Modern tervezés, esztétikus megjelenés, hatékonyság és hosszú élettartam. Ez a ventilátorház és a ventilátor lapát jó minőségű  műanyagból készült, ami ellenáll az UV sugaraknak. FENOLSTOP ® technológiával kezelt felülete pedig nem szabadít fel káros anyagokat a levegőbe. IP34-es védettséggel ellátott.

 

MOTOR

Alacsony energiafogyasztás mellett motorja nagyon megbízható, és túlmelegedés elleni védelemmel ellátott. Síkcsapágyazásának köszönhetően élettartama 5 000 óra. Működése csendes. 12 voltos motorja miatt a hozzá tartozó transzformátor megvásárlása elengedhetetlen.

 

HASZNÁLAT

 

12 voltos motorjának köszönhetően tökéletesen kihasználható nagyon párás illetve nedves helyiségek szellőztetésére is, mivel a vizzel való érintkezés során is csak elenyésző az áramütés kockázata. Kis méretének hála ideális lehet WC-k, fürdőszobák, konyhák irodák, öltözők, folyosók elhasználódott levegőjének elszívására. Időzítővel elátott, mely a késletetett kikapcsolásának idejét 2-30 perc közé állílthatja be. Felépítésének megfelelően oldalfali elszívásra alkalmas. Maximum 3 méter hosszú egyenes csőszakaszra ajánljuk. A ventilátor sok hasznos funkcióval bővíthető, (például mozgásérzékelő) vezérlőegység megvásárlásával. Ajánjuk továbbá hozzá a visszacsapó szelepet mely nem engedi visszaáramlani a levegőt akkor se, ha a készülék kikapcsolt állapotban van.

 

TELEPÍTÉSE

Oldalfalba szerelhető. Könnyen telepíthető csővezetékekbe. A ventilátor teljesen kompatibilis az összes kínálatunkban található,azonos átmérőjű csövekkel.A ventilátor közvetlenül a csőbe tolható, bármilyen szűkítő nélkül.

 

Letöltés

Kellékek

15 hasonló termék: