+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Csendes fém csőventilátor fordulatszám szabályozóval Ø 150 mm

3074

4250622610798

2 db

143 110 HUF

112 685 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín Fekete
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Védettség IPX4
Méretek Lásd a képen
Max hőmérséklet +60 °C
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 40000 óra
Átmérő 150 mm
Légszállítás 405 / 555 m³/ó
Fordulat 1970 / 2645 ford/perc
Hangnyomás (zaj) 26 / 33 dB/3m
Tömeg 6
Időzítővel Nem
Alacsony zajszinttel Igen
Kapcsolóval Nem
Termosztáttal Nem

Ne hagyja, hogy bármi megzavarja: A Dalap AP 150 QUIET csőventilátor speciális felépítésű teste magas aerodinamikai jellegzetességgel bír, szellőztetés közben csendesebb, mint egy kisegér. Ennek köszönhetően tökéletes választás kereskedelmi és ipari helyiségekbe, ahol fontos szempont az alacsony zajszint, mint pl. könyvtárok, kongresszusi és oktatási helyiségek. A csővezeték hossza nem haladhatja meg a 8 métert.

A Dalap 150 AP QUIET csendes csőventilátor előnyei

  • a speciális felépítésnek köszönhető nagyon alacsony zajszint
  • golyóscsapágyas motor - élettartama legfeljebb 40 000 óra
  • könnyű karbantartás a gyors és könnyű szétszerelésnek köszönhetően
  • a ventilátor telepítő konzollal van felszerelve, így könnyen telepíthető 
  • kompatibilis minden 150 mm átmérőjű kerek csővezetékkel

A Dalap 150 AP QUIET csőventilátor részletes leírása

Rezgésmentes és csendes működést biztosító kialakítás

A ventilátor borítása kiváló minőségű acélból készült. A ventilátor testéhez van erősítve a kapcsoló doboz, ill. hozzá van csavarozva a telepítő konzol, így rendkívül csendben, vibrálás nélkül üzemel. A lapátok speciális kialakítása nagyobb sebességgel mozgatja a levegőt, ill. nagyobb nyomást és kapacitást biztosít az alap modellekkel szemben. A ventilátor külső kapcsoló dobozzal van felszerelve, amely az az egyszerű bekötést biztosítja az elektromos hálózatra.

Golyóscsapágyazású kétsebességes motor 

A Dalap AP 150 QUIET csőventilátor alacsony áramfogyasztású kétsebességes motorral van felszerelve. A motor el van látva túlmelegedés elleni biztosítékkel, valamint a motor rotorja golyóscsapágyakra van felszerelve. Ennek köszönhetően a ventilátor élettartama kb. 40 000 óra. IPX4-es védelemmel rendelkezik.

Fokozatkapcsoló a Dalap AP 150 QUIET ventilátoron

Vízszintes és függőleges telepítés a csővezetékbe

Az erős golyócsapágyas motornak köszönhetően a ventilátor a csőszakasz bármely pontján elhelyezhető. Ha a nyomás, illetve a légmennyiség elvezetésének növelésére van szükség a csővezetékbe több, egymást követő csőventilátor is telepíthető.

8 méter hosszú csővezetékekhez

Erőteljes motorja ellenére a csőventilátor teljesítményét a szellőzőrendszer hossza korlátozza. Olyan egységekbe javasoljuk telepítését, amelyek hossza nem haladja meg a 8 métert.

Elég erős a szűrőn keresztüli történő elszíváshoz

A csőventilátor olyan tiszta levegő szállítására szolgál, amely mentes minden olyan mechanikai szennyeződéstől vagy zsírtól, amely károsíthatja a járókereket vagy magát a ventilátort. Ha a készüléket például a konyhában vagy más olyan helyen használják, ahol szükséges a zsíros levegőt elszívása, akkor célszerű egy zsírszűrőt felszerelni a készülék elé. Ugyanez vonatkozik a különböző műhelyekre, raktárakra, garázsokra, vagy minden olyan helyre, ahol a levegő különféle szennyeződést tartalmaz. Itt az adott szűrőosztálynak megfelelő szűrőt kell beépíteni a ventilátor elé.

Kellékek

A ventilátor telepítésének elengedhetetlen része a tápkábel, amelyet külön kell megvásárolni. Ehhez a ventilátorhoz az alábbi kiegészítőket vásárolhatja meg:
Fordulatszám szabályozó, amely a ventilátor teljesítményének szabályozására szolgál.
Külső érzékelők, amelyek időzítővel vagy páraérzékelővel gazdagítják a ventilátort. 

Videók

Letöltés

Kellékek

2 hasonló termék: