+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap HW 6206 fali elektromos hősugárzó ventilátorral és távirányítóval

9665

4250622649170

4 db

25 210 HUF

19 850 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Védettség IP 22
Súly 3 kg
Használat bank; bárok, kávézók; lakások; nyaralók, faházak; családi házak; irodák; bevásárló központok; lakóhelyiségek; éttermek
Verzió fali
Vezérlés Távvezérlős
Szín Fehér
Feszültség 230 V
Tanúsítvány jelek CE
Teljesítmény 1000 / 2000 W
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Szabályozás Igen
Vezérlés távirányító és kézi
Időzítővel Igen
Kapcsolóval Igen
Oszcilláció Igen

Télen szeretne kellemesen felmelegedni, nyáron pedig hűvös levegőre vágyik? Akkor a Dalap HW 6206 tökéletes választás az Ön számára. A fali elektromos hősugárzó fűtés nélküli ventilátor funkcióval is rendelkezik, így egész évben hatékonyan szolgálja tulajdonosát. A készülék közvetlen fűtési teljesítménye legfeljebb 2000 W, kényelmi beállítási lehetőségekkel bír, melyek távirányító, vagy érintőképernyős LED kijelző segítségével komfortosan vezérelhetők.

A Dalap HW 6206 fali hősugárzó panel előnyei:

  • multifunkciós készülék - 2000 W fűtőteljesítményű hősugárzó és ventilátor egyben
  • távirányító és érintőképernyős LED kijelző
  • az időzítő 1 – 24 óra közötti automatikus kikapcsolást biztosít
  • szabályozható termosztát - 10 – 49 °C tartománnyal
  • manuális/automatikus üzemmód
  • légáramlás irányának beállítása
  • egyszerű telepítés – falra függeszthető
  • fehér színű, letisztult formatervezés, amely illik minden helyiségbe

Különböző beállítási lehetőségek az azonnali fűtéshez

A közvetlen fali fűtőtest 3 teljesítmény-üzemmóddal rendelkezik - önálló ventilátor funkció, csökkentett fűtőteljesítmény - 1000 W, és erős fűtés üzemmód, amely maximális 2000 W-os teljesítménnyel bír. A Dalap HW 6206 készülék termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hőmérséklet 10 és 49 °C közötti beállítását. Amikor a levegő hőmérséklete 2 °C-kal csökken a beállított érték alá, az egység átkapcsol csökkentett üzemmódba. Amikor a levegő hőmérséklete 4 °C-kal a beállított érték alá csökken, az egység bekapcsolja a második fűtőtestet is, és maximális teljesítmény mellett üzemel.

A falra telepíthető elektromos hősugárzó működése többféle időbeállítási lehetőséggel rendelkezik. Az automata időzítővel késleltetett kikapcsolást állíthat be akár már 24 órával korábban. Az aktuális időponttól kezdve, órákban számolva állíthatja be a készülék működésének időtartamát. Ezen idő elteltével a fűtőtest kikapcsol.

A konkrét nap és a pontos idő beállításának funkciója lehetővé teszi, hogy a készülék bekapcsolását egy adott napra és pontos időpontra időzítsük. Ebben az időben a készülék az igényeinek megfelelő meleget sugároz anélkül, hogy további vezérlést és beállítást igényelne. A hősugárzó készülék praktikus heti programfunkcióval is rendelkezik. Öt különböző heti tervező közül választhat, vagy megtervezheti saját programját az egyes napokra, konkrét időpontokra meghatározva a Dalap HW 6206 működési idejét. A beállítás részletes leírását a mellékelt használati utasításban találja.

Kifinomult, a gazdaságos és biztonságos működést segítő funkciók

Az automatikus üzemmód vagy a nyitott ablak érzékelő a hősugárzó intelligens energiatakarékos eszközzé avanzsálja. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a készülék ellenőrizze és azonnal rögzítse a környezeti hőmérsékletet. Ha a környezeti hőmérséklet egy percen belül 3 vagy több fokkal emelkedik, a készülék automatikusan kikapcsolja a fűtési funkciót. Ennek a funkciónak leginkább olyan helyiségekben veszi használják, ahol szükséges a rendszeres ablaknyitás és szellőztetés. A Dalap HW 6206 nem fog feleslegesen fűteni, nem pazarolja az energiát.

A Dalap HW 6206 gyermekzár funkcióval is rendelkezik, amely felfüggeszti a távirányító működését és biztonságos módba kapcsolja a készüléket. A „LOCK” nyomógomb megnyomásával a távirányító újra aktiválható.

Minőségi kivitelezés és praktikus felhasználás

A Dalap HW 6206 fali hősugárzó kiváló minőségű fehér műanyagból készül, fehér háttérvilágítású fekete LED-kijelzővel rendelkezik. A falra szerelhető fűtőberendezés zsaluval van felszerelve, amely lehetővé teszi a függőleges oszcillálást és eltakarja a fűtőtestet, amikor éppen nincs működésben, ezáltal megakadályozva a por és a szennyeződés bejutását a készülékbe. Az egység tökéletes kivitelezésű és letisztult formatervezésű, minden belső térbe elhelyezhető.

A túlmelegedés elleni védelmet egy hővédő biztosíték látja el, amelynek köszönhetően a fűtőtest túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol. Egy ilyen helyzet előfordulása esetén válassza le az eszközt az áramforrásról, az elektromos hálózatról, és várjon körülbelül 60 másodpercet, amíg az egység lehűl és újra bekapcsolható lesz.

A fali hősugárzó két csavar segítségével közvetlenül a falra, a padlótól legalább 2 méter távolságba telepíthető. Az egység tápkábellel van felszerelve, amely egyszerűen csatlakoztatható az elektromos aljzathoz. A Dalap HW 6206 készülék széles körben használható beltéri helyiségekben, például lakásokban, családi házakban, irodákban, üzlethelyiségekben vagy éttermekben. 

Letöltés

Kellékek

4 hasonló termék: