+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Megvédjük a magánszféráját

Mi a DALAP Hungary Kft-nél, az iVENTILATOROK.hu internetes áruház üzemeltetőjeként tisztában vagyunk azzal, hogy milyen veszélyekkel jár az információ megadása és megosztása az interneten, tudatában vagyunk annak, hogy személyes adatokat adnak meg az ügyfeleink és látogatóink weboldaldalunkon.

Ennek köszönhetően kötelességünknek érezzük a magánszféra tiszteletben tartását, mely egy mindig az érvényben lévő szigorúan vett adatvédelmi rendszabályhoz nem igazítanak.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el. Ennek tanúsítása céljából a DALAP Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 13 09 185709 internetes boltunkkal a személyes adatvédelmi hivatalnál regisztrálva, az iVENTILATOROK.hu Elektronikus Kereskedelmi Szövetség tanúsításának büszke tulajdonosa, mely garantálja, hogy a bolt megfelel a biztonságos és problémamentes vásárlás szabályainak.

Csak olyan adatokkal dolgozunk, ami nélkülözhetetlen

Amikor ügyfélszolgálatunkat igénybe veszi következésképp teljes ügyintézést nyújtunk Önnek. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok a Jogosult számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Jogosult külön nyilatkozata vagy egyéb cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes adatokkal össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá. A regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, nélküle is vásárolhat.

A személyes adatok például számlázás és kapcsolat tartási adatok vagy kézbesítési cím kizárólag arra a célra használjuk fel, amelyet Ön önkéntesen adott meg nekünk. Nem dolgozunk fel vagy tárolunk bizalmas információkat, amelyek nem feltétlenül szükségesek az Ön ügyintézéséhez.

 

A biztonság az első

Minden személyes vagy bizalmas jellegű információt úgy tárolunk, hogy megfeleljen a szigorú biztonsági követelményeknek visszaélések és jogosulatlan felhasználás elkerülése miatt. A Jogosultak részéről a regisztráció során önként az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes vagy különleges adatokat az Adatkezelő semmilyen körülmények között nem jogosult a remarketing tevékenysége során felhasználni, azokat nem továbbítja, a szolgáltatóval nem osztja meg.

 

Mindig az Ön tudtával és beleegyezésével

Csak az Ön belegyezésével, és a tájékoztató elfogadása után személyes adatait felhasználva tájékoztatjuk Önt az új termékekről, különleges ajánlatokról és egyéb frissítésekről a ventilátorok és légtechnika világában.

 

Hogyan tud leiratkozni a hírlevélről?

Tisztában vagyunk azzal, hogy annak ellenére, hogy személyre szabott ajánlatainkkal keressük meg e-mailben, jelenleg egy ideig nem aktuálisak, vagy szükségesek az Ön számára a ventilátorok és légtechnikával kapcsolatos információk. Amennyiben így van, nem szívesen zavarnánk Önt a hírlevelünkkel. Ma már négy módszert is tudunk biztosítani, melynek segítségével leiratkozhat az e-mailről:

 

  1. Minden e-mail tartalmazza a következő hivatkozást „Ha le szeretne jelentkezni a levelezésről akkor kattintson ide.” miután rákattint a lejelentkezési hivatkozásra megjelenik egy menü, ahol kiválaszthatja, hogy állandó vagy ideiglenes 30 napra szeretne hírlevelekről leiratkozni. A teljes kijelentkezés választásakor az e-mail címet törli az adatbázisból.
  2. Ha Ön regisztrált vásárló, akkor jelentkezzen be fiókjába és a beállításoknál válassza az email fiók beállításokba a leiratkozás az e-mailről menüpontot. Ugyanígy bármikor újra feliratkozhat.
  3. Küldjön e-mailt az info@iventilatorok.hu címre, hogy le szeretne iratkozni a hírlevélről, és mi töröljük az adatbázisból az e-mail címét.
  4. Az e-mail küldésének törléséhez kattintson a következő linkre:

 

Leiratkozás a hírlevélről

 

Szeretném, ha törölnék az összes személyes adatomat.

Ha szeretné, hogy töröljük az Ön személyes adatait az adatbázisunkból, kérjük küldjön egy erre vonatkozó e-mailt az info@iventilatorok.hu e-mail címre. Kérésének azonnal eleget teszünk, és eltávolítjuk az összes személyes és minden egyéb adatot, bizalmas információt, kivéve azokat melyek archiválását a törvény előírja.