+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Gyakran Ismételt Kérdések

Westinghouse mennyezeti ventilátorok

 

Lehetséges a mennyezeti ventilátort az álmennyezetbe telepíteni?

Sajnos nem lehetséges, mivel ezek a ventilátorok eléggé nehezek, továbbá bekapcsolt állapotban vibárlnak. Az egyetlen megoldás, hogy a ventilátort, biztos pontra, az eredeti mennyezetre, gerendára telepíti.Felszereltem a mennyezeti ventilátort, és bekapcsolásánal nagyon vibrál és veszélyesen inog.

Először is ellenőrizze le a rögzítő rendszerét. A felfogatását, a csavarokat, a ventilátor rúdját. Ha ennek ellenére is továbbra fennmarad a probléma, kérjük, hogy keressen fel minket. A legjobb megoldás egy videó elküldése, ami szerint meg tudjuk állapítani a hiba forrását. Ha a ventilátor körkörösen mozog, akkor az enyhe vibráció normális.

 

Lehetséges a mennyezeti ventilátort a régi csillár vezetékeire bekötni?

Igen, természetesen lehetséges a már meglévő vezetékek segítségével áram alá helyezni.
 

Lehetséges távvezérlővel vezérelni az összes Westinghouse ventilátort, annak ellenére is, hogy eredetileg lánc vagy fali vezérlése van?

Igen, minden távvezérlőt fogadó egységgel árusítunk, melyet egyszerűen belehelyez a ventilátora felfogatásánal lévő előre elkészített helyre. Ha a ventilátor eredetileg láncvezérelt, akkor a távvezérlő bekötése után a láncok funkciójukat vesztik, tehát átmenetileg kikapcsolnak. Ha a ventilátor fali vezérlőt tartalmaz, akkor a távvezérlő bekötésével semmit sem érünk el.
 

Több mennyezeti ventilátorom van felszerelve, és mindegyiket szeretném távvezérlővel irányítani. Csak 1 darabra lesz szükségem, vagy mindhez külön kell vásárolnom? Továbbá hogy fognak reagálni a vezérlésre?

Ha mindet egy vezérlővel kívánja vezérelni, akkor az infravörös az Önnek legmegfelelőbb, mivel az a hatókörben lévő összes ventilátort vezérli. A rádióhullámos vezérlőn ill. fogadó egységén 10 fajta kombinációt lehet beállítani. Ez azt jelenti, hogy be tud állítani bizonyos csoportokat, melyeket egyszerre vezérel.
Továbbá minden ventilátorhoz külön szükséges távvezérlőt vásárolni, mivel a fogadó egységet (szürke doboz) szükésges beépíteni az összes ventilátorba.