+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Mobil klíma, fehér evaCHILL

56007

5292882000277

2 db

39 900 HUF

31 417 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Színfehér
Feszültség5 V
ÁramerősségMicro USB Type-C (2 A)
Teljesítmény7,5 W
Méretek172x170x170 mm
Légszállítás79 m3/ó
Tömeg0,75 kg
Zajszint25 - 50 dB(A)

Mobil klíma evaCHILL, az Ön mikroklímájához

Hozzon létre egy zónát, ahol kellemes és egészséges a levegő, hogy ne függjün a közvetlen környezetétől.  A klíma lehűti, párásítja és tisztítja a levegőt. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti, és ezzel növelni tudja a komfortérzetét. Az evaCHILL mobil klíma hasonló tulajdonságokkal bír, mint egy klíma, csak könnyebb, gazdaságosabb és egészségesebb.

Az evaCHILL mobil klíma előnyei

 • Kisebb, könnyebb, csendesebb, gazdaságosabb és egészségesebb, min a légkondicionáló
 • Nem szükséges a mesterséges hűtő közeg
 • Hűti, párásítja és tisztítja a levegőt
 • Stílusos modern kialakítás, könnyen karbantartható
 • Állítható színes LED világítás. Különböző színek és egyedi árnyalatok választási lehetősége
 • Könnyen hordozható
 • Egyszerű egygombos működés
 • USB typ-C csatlakozó elegendő a tápellátásnak az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően
 • Hatékony és környezetbarát, biológiailag lebontható párologtató tálca
 • Korlátozott funkcionalitással, víz nélkül is működik

Hűti, hidratálja és tisztítja a levegőt. Nyáron és télen is

Az evaCHILL mobil klímát használható egész évben. Leginkább a forró nyári napokon fogja igazán értékelni, s ezzel növelni a komfortérzetét a legnagyobb melegekben is. Egész évben egészséges levegőt és megfelelő páratartalmat biztosít.

Kitűen alkalmas a téli időszakban is, amikor a fűtés miatt száraz a levegő. A mobil klíma minden helyzetben javítani tudja a levegő minőségét, megszűri a port, pollent és egyéb részecskéket – így egészséges levegő veszi körül, legyen bárhol is.

evaCHILL jellemzők

 • Maximális hűtési teljesítmény elérése 5-10 perc alatt
 • Személyes mikroklíma kialakítás akkor 3 m2 területen
 • 800 ml víztartály
 • Víztartály elegendő 3-5 óra működéshez
 • Súly víz nélkül: 0,75 kg
 • Természetes levegő hűtés 4-15 ° C páratartalomtól függően
 • Csendes működés 25-50 dB (25 dB = csend, 40 dB = zaj a lakásban)
 • Alacsony fogyasztás, teljesítmény 7,5 W
 • A párologtató tálcát 3-6 havonta cserélni kell

Természetes mikroklíma bárhol

A könnyű 0,75 kg súlyának köszönhetően, bárhová magával viheti a mobil klímát és élvezheti a friss levegőt otthon, irodában, vagy akár az üzleti úton is.

Könnyen használható

A vezérlés egyetlen gombból áll. Amint egyszer megnyomja a gombot, a hűtő funkció bekapcsol, és minden egyes gombnyomással emeli a készülék teljesítményét. A tetszés szerinti beállítás csak másodpercek kérdése.

Hatékony és környezet barát

Az evaCHILL mobil klíma használata nem károsítja a természetet, mert gazdaságos és a víz elpárologtatásakor természetes hűtést alkalmaz. A párologtató tartály biológiailag lebontható, és nem tartalmaz mérgező folyadékokat.

Csatlakoztassa USB-typ-C-n keresztül, akár power bankhoz

A mobil klímát hagyományos konnektor vagy usb csatlakozással tudja ellátni árammal. A változó tápegység ellátást is támogatja, az alacsony energia fogyasztásnak köszönhetően. [U1] Az evaCHILL olyan keveset fogyaszt, mint egy villanykörte, ennek köszönhetően ideális minden olyan beltéri helyiségbe, ahol nincs áramellátás, például sátor, kerti épület,stb…

További tulajdonságok, amelyek növelik az Ön kényelmét

Az evaCHILL mobil klímát éjjel is tudja használni, az éjszakai mód használatával.  A termék figyelemmel kíséri a víz állapotát és egy jelző lámpával jelzi a víz hiányát. De ha a víz elfogy és még nem töltötte fel, akkor sem történik semmi, víz nélkül is korlátozott funkciókkal működik.

Az evaCHILL funkió természetesség elve

Az evaCHILL mobil klíma víz elpárologtatásakor természetes hűtés elvén működik. A kivehető víztartály feltöltése, és tápegységhez történő csatlakoztatás után a tartály nagy mennyiségű vizet használ el. A párologtató párnákon egyenletes párolog a víz. Ha a környezetből származó forró levegő eléri a párnákat, akkor a víz elkezd párologni, ami azonnali hűtést és párologtatást eredményez. A párolgási folyamat során nem keletkezik hő.

Új generációs EvaBreeze® párologtatási technológia biztonságos gyermekek és háziállatok mellett

Párologtatási technológia az EvaBreeze® természetes szervetlen nanoanyagok egyedülálló tulajdonságain alapul, ebből készülnek a tartályban elhelyezett betétek. Ez az anyag ásványi nanoszállakból készül, nagy hidrofil kapacitással és 100%-ban biológiailag lebontható.

A hagyományos cellúózanyagokat használó klíma berendezésekkel ellentétben ezek a betétek nem tartalmaznak olyan szerves anyagokat, amik a baktérium és penészképződésnek ideális környezetet biztosítanak. A készülék teljesen biztonságos gyermekek és háziállatok mellett.

18 hasonló termék: