+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Mobil klíma, fekete evaSMART

56001

5292882000178

nincs raktáron – rendelésre

109 305 HUF

86 067 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Szín fekete
Feszültség 5 V
Áramerősség USB (2,5 A)
Teljesítmény 12 W
Méretek 184x217x207 mm
Légszállítás 93 m3/ó
Tömeg 2,8 kg
Zajszint 27 - 40 dB(A)

Mobil klíma evaSMART, az Ön mikroklímájához

Hozzon létre egy zónát, ahol kellemes és egészséges a levegő, hogy teljes kényelemben érezhesse magát a helyiségben. A hordozható klíma evaSMART megoldás olyan helyeken, ahol egyszerre több ember tartózkodik, mivel mindenkinek más igénye van a hőmérsékletet illetően.  A klíma lehűti, párásítja és tisztítja a levegőt. A kialakításnak köszönhetően lehetősége van a LED világítás színének beállítására, melynek köszönhetően különleges hangulatvilágítással design-olhatja a helyiséget és akár díszítőelemként is szolgál. A víz párologtatásakor természetes hűtés elvén működik, a vizet bármikor egyszerűen betöltheti a készülékbe. A hűtési rendszer max. 5-10 percen belül eléri a kapacitását, az EvaBreeze® környezetbarát technológia segítségével.

Az evaSMART mobil klíma előnyei

 • Kisebb, könnyebb, csendesebb, gazdaságosabb és egészségesebb, min a légkondicionáló
 • Nem szükséges a mesterséges hűtő közeg
 • Hűti, párásítja és tisztítja a levegőt
 • Stílusos modern kialakítás, könnyen karbantartható
 • Állítható színes LED világítás. Különböző színek és egyedi árnyalatok választási lehetősége
 • Könnyen hordozható
 • Érintőkijelzős intuitív beállítás, éjszakai üzemmód
 • Távvezérlés az Evapolar mobil alkalmazáson keresztül, lehetőség van a Smart Home csatlakozásra
 • USB csatlakozó elegendő a tápellátásnak az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően
 • Hatékony és környezetbarát, biológiailag lebontható párologtató tálca
 • Korlátozott funkcionalitással, víz nélkül is működik

Hűti, hidratálja és tisztítja a levegőt. Nyáron és télen is

Az evaSMART mobil klímát használható egész évben. Leginkább a forró nyári napokon fogja igazán értékelni, s ezzel növelni a komfortérzetét a legnagyobb melegekben is. Egész évben egészséges levegőt és megfelelő páratartalmat biztosít.

Kitűen alkalmas a téli időszakban is, amikor a fűtés miatt száraz a levegő. A mobil klíma minden helyzetben javítani tudja a levegő minőségét, megszűri a port, pollent és egyéb részecskéket – így egészséges levegő veszi körül, legyen bárhol is.

evaSMART jellemzők

 • Maximális hűtési teljesítmény elérése 5-10 perc alatt
 • Személyes mikroklíma kialakítás akkor 4 m2 területen
 • 1,3 literes víztartály
 • Víztartály elegendő 6-8 óra működéshez
 • Súly víz nélkül: 1,82 kg
 • Természetes levegő hűtés 4-15 ° C páratartalomtól függően
 • Csendes működés 27-40 dB (25 dB = csend, 40 dB = zaj a lakásban)
 • Ideális távolság a felhasználótól 2m
 • Alacsony fogyasztás, teljesítmény 12 W
 • A párologtató tálcát 3-6 havonta cserélni kell

Természetes mikroklíma bárhol

A könnyű 1,82 kg súlyának köszönhetően, bárhová magával viheti a mobil klímát és élvezheti a friss levegőt otthon, irodában, vagy akár az üzleti úton is.

Kedvenc illatát is érezheti egész nap

Ne rontsa el a napját a kellemetlen szagok. A vízbe csepegtessen a kedvenc illatából, mellyel kellemesebbé teheti napját.

Széles LED színválaszték, környezethez vagy hangulatához

Hozzon létre egy olyan légkört, amely segít Önnek relaxálni, vagy jobb munkakörülményeket teremteni. A színek széles választéka LED belsővilágítással csodákra képes – a mobil klíma több színben is tud világítani.

Intuitív és intelligens beállítás és kezelés, akár okos telefonnal

Helyezze a mobil klímát bárhova és irányítsa egyszerűen: Könnyedén és gyorsan kezelhető az összes beállítást az intuitív érintő vezérlővel. A kényelmes hűsölést semmi sem szakíthatja meg, ha  szeretné állítani a készüléket, akkor mindezt kényelmesen megteheti a kanapéról vagy a fotelből a mobil alkalmazás segítségével. A klímát a wifi segítségével tudja csatlakoztatni az Evapolar mobil alkalmazáshoz, melyen keresztül kényelmesen vezérelhető az összes evaSMART beállítás. Ha egy háztartásban több ilyen készüléket használ, mindegyik kezelhető az alkalmazás segítségével.

Hatékony és környezet barát

Az evaSMART mobil klíma használata nem károsítja a természetet, mert gazdaságos és a víz elpárologtatásakor természetes hűtést alkalmaz. A párologtató tartály biológiailag lebontható, és nem tartalmaz mérgező folyadékokat.

Csatlakoztassa USB-n keresztül, akár power bankhoz

A mobil klímát hagyományos konnektor vagy usb csatlakozással tudja ellátni árammal. A változó tápegység ellátást is támogatja, az alacsony energia fogyasztásnak köszönhetően. [U1] Az evaSMART olyan keveset fogyaszt, mint egy villanykörte, ennek köszönhetően ideális minden olyan beltéri helyiségbe, ahol nincs áramellátás, például sátor, kerti épület,stb…

További tulajdonságok, amelyek növelik az Ön kényelmét

Az evaSMART mobil klímát éjjel is tudja használni, az éjszakai mód használatával.  A termék figyelemmel kíséri a víz állapotát és egy jelző lámpával jelzi a víz hiányát. De ha a víz elfogy és még nem töltötte fel, akkor sem történik semmi, víz nélkül is korlátozott funkciókkal működik.

Az evaSMART funkió természetesség elve

Az evaSMART mobil klíma víz elpárologtatásakor természetes hűtés elvén működik. A kivehető víztartály feltöltése, és tápegységhez történő csatlakoztatás után a tartály nagy mennyiségű vizet használ el. A párologtató párnákon egyenletes párolog a víz. Ha a környezetből származó forró levegő eléri a párnákat, akkor a víz elkezd párologni, ami azonnali hűtést és párologtatást eredményez. A párolgási folyamat során nem keletkezik hő.

Új generációs EvaBreeze® párologtatási technológia biztonságos gyermekek és háziállatok mellett

Párologtatási technológia az EvaBreeze® természetes szervetlen nanoanyagok egyedülálló tulajdonságain alapul, ebből készülnek a tartályban elhelyezett betétek. Ez az anyag ásványi nanoszállakból készül, nagy hidrofil kapacitással és 100%-ban biológiailag lebontható.

A hagyományos cellúózanyagokat használó klíma berendezésekkel ellentétben ezek a betétek nem tartalmaznak olyan szerves anyagokat, amik a baktérium és penészképződésnek ideális környezetet biztosítanak. A készülék teljesen biztonságos gyermekek és háziállatok mellett.

Csendesebb, kisebb, könnyebb, gazdaságosabb, és szebb, mint egy légkondicionáló

Az evaSMART mobil klíma hasonló tulajdonságokkal bír, mint egy klíma, csak még csendesebb és egészségesebb. Csak kapja fel és használja bárhol, ahová csak megy.

10 hasonló termék: