+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap Hurican nagy kapacitású mobil léghűtő távirányítóval

9640

4250622649231

2 db

276 935 HUF

218 059 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Áramerősség 1,1; 0,34; 0,18 A
Súly 38 kg
Sebességek száma 3
Használat bank; bárok, kávézók; nyaralók; faházak, családi házak; lakások; irodák; éttermek; lakóhelyiségek; bevásárlóközpontok
Verzió párásítóval
Helyiség mérete 70 m2
Szín szürke
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Teljesítmény 350 W
Gyártó Dalap
Méretek Lásd a képen
Légszállítás 1000 m³/ó
Használat a levegő hűtésére és párásítására
Szabályozás Igen
Zajszint 60 dB
Kellékek távirányító
Vezérlés távirányító és manuális
Időzítővel Igen
Kapcsolóval Igen
Hűtőfolyadék víz
Víztartály IGEN / Víztartály úrtartalma 48 l

A nagy kapacitású, sokféle funkcióval és távirányítóval rendelkező léghűtő készüléknek egész évben hasznát veszi. Nyáron kellemesen lehűti a levegőt, télen pedig a párásító funkció alkalmazásával nedvesíti a fűtéssel keletkező száraz levegőt, ezzel védve a nyálkahártyát.

A Dalap Hurican nagy térfogatú léghűtő főbb előnyei:

  • léghűtés a víz párologtatásával és a párásítás vízporlasztással
  • a robusztus motor és az erős ventilátorlapátok akár 10 000 m3/óra légáramlást biztosítanak
  • szürke, korrózióálló műanyagból készült ház
  • az egység 3 fő funkciója – ventilátor, léghűtő, párásító
  • 3 sebességfokozat és 3 választható üzemmód – folyamatos, természetes és éjszakai üzemmód
  • a hűtéshez használt hűtőközeg – víz
  • a 48 literes víztartály jéggel és hűtőboxokkal egészíthető ki
  • távirányítóval és manuálisan egyaránt vezérelhető
  • a mobil készülék 4 praktikus görgővel rendelkezik
  • horizontális oszcilláló funkció és időzítő 1-2 óra közötti idő beállítással

Nagyszerű és praktikus funkciók

A mobil léghűtő két technológiát ötvöz - a beszívott levegő hűtését a víz párologtatásával és a levegő párásítását porlasztással.  Az egység fő részét egy 58 cm átmérőjű ventilátor képezi, amely akár 10 000 m3/óra légáramlást is képes elérni. A Dalap Hurican működésének alapvető hűtőközege a víz. A léghűtő készülék 4 praktikus görgővel van felszerelve, ezáltal biztosított a mobilitása. A készülék akár manuálisan, közvetlenül a készüléken vezérelhető, vagy kényelmesen a csomagban található távirányító segítségével. A Dalap Hurican készülék időzítő funkcióval rendelkezik, melynek segítségével szabályozható a léghűhő automatikus kikapcsolást 1-12 óra közötti idő beállítással. A vízszintes oszcilláló funkció a függőleges redők leengedésével aktiválódik, a redők elkezdenek az egyik oldalról a másikra forogni, és ezáltal nagy területre irányítják a légáramlást. Az egység másik kiváló tulajdonsága az ionizáló funkció vagy a légtisztítás, amely bármilyen üzemmódban működtethető. A léghűtő 3 választható üzemmóddal bír: folyamatos, természetes és éjszakai. Az egyes üzemmódok különböző intervallumokat szimulálnak - a folyamatos légfúvástól a szabálytalan széllökésekig.

Léghűtés a víz párologtatásával

A hűtési funkció működésének elve: a készülék felső részbe szivattyúzza a vizet, itt osztódik és abszorbeáló anyagból álló panelek felé irányul, amelyek beszívják a vizet. Ezen panelek nyílásain keresztül a levegő érintkezik a vízzel, és az egység szétoszlatja a lehűtött levegőt. A fel nem szívódott víz visszaáramlik a tartályba, így biztosítva a víz keringését a teljes elpárolgásig. Minél alacsonyabb a tartályban a víz hőmérséklete, annál nagyobb a Dalap Hurican hűtőhatása.

Párásítás vízporlasztással

A szivattyú segítségével a tartály vize a középső, kör alakú kimenetbe kerül, ahol egy műanyag korong (ködképző) segítségével centrifugális porlasztással a ventilátorból a levegővel a légtérbe kerül. A párásítás intenzitása kézi beállítást igényel, az intenzitás az egység oldalán található piros szelep segítségével szabályozható.

Robusztus konstrukció

A Dalap Hurican mobil léghűtő robusztus szürke teste kiváló minőségű műanyagból készült, fontos tulajdonsága a korróziómentesség. A készülék belső részét erős, fémből készült keret, amely stabilizálja a ventilátort, valamint érzékelővel felszerelt vízszivattyú és tömlő rendszer alkotja. Ez reagál a 48 literes tartály alacsony vízszintjére, kikapcsolja a szivattyút a túlmelegedés elkerülése érdekében. A nagyméretű víztartály jég- vagy hűtőboxokkal is kiegészíthető. A tartály az abszorbens panelek eltávolítása után egyszerűen tisztítható. Az egység hátulján van egy leeresztő szelep, amely lehetővé teszi a tartály teljes kiürítését, és egy tartály töltő szelep, amely lehetővé teszi a vízcső csatlakoztatását a tartály automatikus feltöltéséhez vízzel. A Dalap Hurican fekete mosható műanyag hálóval (ún. szúnyoghálóval) van felszerelve. Az abszorbens panelek előtt helyezkedik el, és védelmet nyújt a szennyeződésekkel, rovarokkal vagy idegen részecskékkel szemben.

Egész évben használható

A Dalap Hurican hasznos eszköz, amelynek egész évben hasznát veszi - nyáron hatékonyan lehűti a levegőt, télen pedig a párásító funkció megszünteti a fűtés által keletkező száraz levegőt, és így megvédi a nyálkahártyát. A mobil léghűtő kékszülék a legtöbb olyan beltéri helyiségbe alkalmazható, ahol nincs nagy porfelhalmozódás, például családi házakban, az irodákban, a bevásárlóközpontokban vagy a nyaralókban.

Letöltés

Kellékek

5 hasonló termék: