+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap MIST 40 álló ventilátor párásítóval és távvezérléssel

9663

4250622649156

3 db

44 630 HUF

35 142 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 90 W
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Súly 3,9 kg
Méretek Lásd a képen
Szín Fekete
Tanusítvány jel CE
Használat Beltéri
Szabályozás Van
Verzió párásítóval és ionizáló funkcióval
Vezérlés manuális és távvezérlés
Állítható idő Van

Nyáron a magas hőmérséklet, a száraz és nehéz levegő okoz problémát? Felfrissülésre és kellemes hűvös levegőre vágyik? A fekete színű, párásítóval és távvezérléssel rendelkező, modern kivitelezésű Dalap MIST 40 álló ventilátor nemcsak a levegő áramoltatásával, hanem vízpára segítségével csökkenti a levegő hőmérsékletét. Kellemes, optimális nedvességű, friss levegőt biztosít.


A Dalap MIST 40 párásítóval rendelkező álló ventilátor előnyei

  • praktikus kivitelezés, egész évben használható - nyáron lehűti, télen pedig párásítja a fűtés okozta száraz levegőt
  • háromsebességes motor és 3 különböző üzemmód
  • nincs szüksége mesterséges hűtőközegre – a hűtéshez tiszta vizet használ
  • ionizációs funkció – felfrissíti a levegőt, eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • mosquito repellent function funkció - speciális tabletták alkalmazása esetén taszítja a szúnyogokat
  • vízszintes, 75°-os oszcilláló funkció 
  • 1 és 12 óra közötti időtartamra állítható időzítő
  • 1,7 m hosszúságú csatlakozókábel
  • az 5 praktikus görgőnek köszönhetően könnyen mozgatható


Friss levegőt biztosító párásító és ionizáló készülék

A Dalap MIST 40 ventilátor fontos részét képezi a párásító, amely nemcsak vízpára segítségével párásítja, hanem természetes módon lehűti a levegőt – komfortos légteret biztosít a forró nyári napokon. A ventilátor és a párásító funkció egymástól függetlenül is működtethető. A készülék praktikus ionizációs funkcióval is rendelkezik, melynek segítségével frissíti az áramoltatott levegőt és eltávolítja a kellemetlen szagokat.

A Dalap MIST 40 készülék szúnyogriasztó funkcióval rendelkezik, amelyet közvetlenül a készüléken, vagy távirányítóval lehet bekapcsolni. Ez a funkció a ventilátor más funkciói nélkül is használható. A megfelelő működés érdekében legfeljebb 25 x 25 mm méretű tabletták használatát javasoljuk, amelyek melegítéskor riasztószereket szabadítanak fel. A tabletta alkalmazásánál kövesse a gyártó utasításait. Gyermekektől távol tartandó!

A ventilátor 75°-os oszcillációs funkcióval bír. Az időzítő segítségével 1 és 12 óra közötti időtartam komfortosan beállítható.


Ellenálló konstrukció és praktikus alkalmazás

A Dalap MIST 40 álló ventilátor kiváló minőségű, fekete színű műanyagból készül. Kivitelezésével és egyedi megjelenésével első látásra elnyeri tetszését. Az ellenálló konstrukció stabilitást biztosít a ventilátor áthelyezésénél, alapzata 5 praktikus görgővel van ellátva.

A párásítóval rendelkező ventilátort beltéri használatra tervezték, ideális választás lakásokba, irodákba és lakóterekbe. Alkalmazása nem ajánlott ipari épületekben, például raktárakban és gyártócsarnokokban, mivel ezeken a területeken nagy mennyiségű finom por található.


Intuitív vezérlés a távirányító alkalmazásával is

A Dalap MIST 40 ventilátor közvetlenül a készülék LED érintőpaneljén keresztül, vagy a csomagban található távirányító segítségével egyaránt vezérelhető. A készülék három különböző fordulatszámon működtethető. Továbbá három üzemmód közül választhat - klasszikus nappali, természetes és éjszakai - az utóbbi két említett üzemmód kevésebb energiát fogyaszt, a ventilátor ezekben az üzemmódokban nincs folyamatosan áram alatt és alacsonyabb zajszinttel bír.


Letöltés

15 hasonló termék: