+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Dalap LUNA mobil léghűtő világítással

9638

4250622649095

1 db

21 855 HUF

17 209 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Teljesítmény 27 W
Zajszint 35 dB
Feszültség 230 V
Frenkevcia 50 Hz
Súly 2,5 kg
Méretek Lásd a képen
Szín fehér
Tanusítvány jel CE
Használat a levegő párásítása és hűtése
Szabályozás IGEN (3 intenzitási szint)
Vezérlés manuális és távvezérlés
Világítás IGEN

 

Kellemes, hűvös levegőre vágyik a forró nyári napokon? Megfelelő teljesítményű párásítót keres nemcsak a téli napokra? A fehér színű Dalap LUNA mobil léghűtő nemcsak a modern formatervezésével, hanem a minőségi kivitelezésével is elnyeri tetszését. Egész évben hasznát veszi.


A Dalap LUNA léghűtő előnyei

  • praktikus, egész évben használható– nyáron kellemesen hűt, télen pedig a fűtés okozta száraz levegőt párásítja
  • párásítás akár 280 ml/óra
  • nincs szüksége mesterséges hűtőközegre – a hűtéshez tiszta vizet használ
  • a ventilátor és a párásító funkciók párosítása megakadályozza a nedves foltok kialakulását az egység alatti felületen
  • stílusos formatervezés, minőségi kivitelezés
  • egyszerű használat – az érintőfelületű egység vagy a csomagban található távirányító segítségével
  • könnyű karbantartás - egy tiszta törlőkendő is elegendő hozzá, esetleg tisztítószert is használhatunk


Praktikus, egész évben használható

A Dalap LUNA léghűtő legnagyobb előnye a praktikus használat – nemcsak nyáron, hanem télen is alkalmazható.

A Dalap LUNA léghűtó forró nyári napokon megbízhatóan lehűti a levegőt a személyes légterében, ezzel növelve az Ön komfortérzetét például a fotelban ülve, pihenés közben, vagy az irodában munka közben.

A készülék praktikus párásító funkcióját nem csak télen, a száraz levegő párásításánál hasznosíthatja. Elősegíti a jobb légzést - csökkenti a száraz levegő okozta bőr- és nyálkahártya-irritáció kockázatát, és javítja az alvás minőségét.

A léghűtő berendezés legnagyobb előnye a ventilátor és a párásító párhuzamos működésének lehetősége. A ventilátor a keletkezett párát eloszlatja a térben, és ezáltal nem alakulnak ki nedves foltok a készülék alatt, így megakadályozza a felület károsodását.


Minőségi kivitelezés

A Dalap LUNA mobil fehér színű, léghűtő kiváló minőségű ABS műanyagból készült. A készülék előlapja üvegből készül. Az egység LED-szalaggal is rendelkezik, amely egyszerűen be- és kikapcsolható. Az elülső oldalán elhelyezett érintőképernyős panel funkciójelzőkkel rendelkezik. A készülék praktikus fogantyúval is kiegészül, melynek köszönhetően szükség szerint, könnyen áthelyezhető.

A víztartály térfogata 2 liter, a feltöltéséhez nincs szükség mesterséges hűtőközegre - tiszta vagy desztillált víz egyaránt használható. A tartály elvezető csövét tömítéssel és szeleppel látták el, amely leegyszerűsíti a menet kinyitását.

A Dalap LUNA léghűtő használatánál ügyelni kell az elhelyezésre: mindig vízszintes felületen és száraz környezetben helyezzük el, ezzel elkerüljük a készülék esetleges károsodását.


Könnyű vezérlés

A Dalap LUNA léghűtő kétféle módon vezérelhető: közvetlenül a készüléken található érintőképernyős vezérlőegyeséggel, vagy a csomagban található távirányítóval.

Az átlátható vezérlés lehetővé teszi a készülék és a világítás be- és kikapcsolását, valamint a ventilátor és a párásító funkcióinak vezérlését. A megfelelő kapcsoló lenyomásával, a lenyomások számával a párásító 3 különböző intenzitásra állítható.


Egyszerű karbantartás

Karbantartás előtt válassza le a készüléket a hálózatról. Javasoljuk a tartály rendszeres, heti egyszeri tisztítását – célszerű a tartályt tiszta kendővel kitörölni, ezzel meggátolhatjuk a penész és a vízkő kialakulását. A teljes egység karbantartásánál, a szennyeződések eltávolítására tisztítószerek használata is megengedett. A tisztítás folyamatának részletes leírását a mellékelt kézikönyvben vagy a weboldalunk találja meg.

Letöltés

23 hasonló termék: