+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Intelligens légtisztító Dyson Pure Hot+Cool HP04 fűtéssel mobil vezérléssel

D6390

5025155041581

nincs raktáron – rendelésre

259 340 HUF

204 205 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás 1044 m3/óra
Teljesítmény 40 W
Zajszint 62 dB
Feszültség 230 V
Súly 5,71 kg
Méretek 205 x 205 x 764 mm
Szín ezüstfehér
Használat tiszta levegő
Szabályozás 10 sebesség
Verzió légfűtéssel
Kellékek távirányító
Állítható idő igen
Frekvencia 50 Hz

A legkorszerűbb légtisztító, Dyson Pure Hot + Cool HP04 innovatív kialakítása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Stílusosan illeszkedik a bel térbe és gondoskodik az Ön egészségéről is. Nem csupán egy légtisztító, hideg napokon felmelegíti a fűtő ventilátor, meleg napokon lehűti a ventilátor funkció.

Tökéletes 3in1 kombinációt alkot a légtisztító, ventilátor és fűtőtest.  Légminőség érzékelő érzékeli valós időben a levegő szennyezettségét és a Dyson Link alkalmazásnak köszönhetően mindent azonnal nyomon követhet a telefonján. Teljes áttekintést és irányítást biztosít a légkörről az otthonában. Azonnal ellenőrizni tudja a páratartalmat, hőmérsékletet és légszennyezettséget. A ventilátoron megtalálhatóak természetesen az időzítő, oszcilláció, és légáram erősség szabályozás. Az alkalmazás elérhető Android  és IOS  rendszerű telefonról egyaránt.

Automatikus eltávolítja a levegőből a szennyező anyagokat, és allergének 99,95%-át. A szabadalmaztatott Air Multiplier TM technológia biztosítja a folyamatos erős és egyenletes légáramot a hagyományos ventilátoroknál érezhető széllökéseket. A fordított levegő áramlásra is van lehetőség mikor a tiszta levegőt nem Önre fújja a ventilátor, hanem a szennyezett, levegőt szívja el Öntől, téli hónapokban ideális megoldás a légtisztításra.
Ha Ön törődik az egészségével, ez a légtisztító a legjobb megoldás biztosítva a kellemes és egészséges, baktérium mentes tiszta levegőt. A légtisztító magassága mindössze 764 mm és a tápkábel hossza 1.86 méter.


A Dyson PURE Hot+Cool HP04 légtisztító fő előnyei fűtéssel és ventilátorral:

 • A szennyező anyagok valós időben történő automatikus érzékelése
 • Kényelmes áttekintés mobiltelefonon keresztül a Dyson Link használatával (Android 5, IOS 10)
 • Beépített LCD kijelző
 • Automatikusan eltávolítja a levegőből a szennyező anyagokat és allergének 99,95%-át.
 • HEPA szűrő, és szénszűrővel szerelve
 • Egész évben használható nyáron hűt, télen fűt
 • Air Multiplier ™ technológia az erős, egyenletes légáramláshoz.
 • Diffúz üzemmód fordított szűrt levegő áramláshoz
 • Pontos hőmérsékleti beállítás 1 - 37 ° C
 • Allergiásoknak megfelelő - Allergy Standards Limited Asthma & allergy friendly™díj.
 • Fűtéskor nincs égett szag
 • Probléma mentes és biztonságos tisztítás
 • Egyedi oszcilláció akár 350 °-ig
 • Éjszaka is használható – Quiet Mark Díj
 • Automatikus kikapcsolás időzítő 15 perc és 9 óra között.
 • Távirányító mágnessel
 • Fokozatmentes állítható


A légtisztítás még soha nem volt ilyen egyszerű

A tisztítás teljesen automatizálható, csak készítse el a heti ütemtervét és a légtisztító bekapcsol, a választott üzemmódban. Többé nem kell aggódnia, otthona vagy irodája légköréért, mindig tiszta lesz.

Dyson HP04


Ellenőrizze a levegőt egyszerűen okos készülékéről.

Az integrált érzékelők valós idejű információt adnak a PM2.5, PM10, VOC, NO2 szennyező anyagokról, majd a készülék továbbítja az adatokat a Dyson Link alkalmazásba, ezzel módosíthatja a teljesítményt vagy az üzemmódot. A légtisztító automatikus üzemmóddal van ellátva, amely folyamatosan alkalmazkodik a levegő minőséghez így Önnek nem kell bajlódnia a készülék optimális beállításaival. Ebben a módban a Dyson Pure Hot + Cool HP04 ellenőrzi a belső tér levegő minőségét és alkalmazkodik hozzá. Az adatok azonnal elérhetőek valós időben az alkalmazásban, például az aktuális páratartalom, a levegő hőmérséklete, az üzemmód, az oszcilláció, de maga a szennyezés szintje is.

Dyson HP04


Tiszta levegő egész évben

Élvezze a kellemes légkört szennyező anyagok és allergének nélkül egész évben. A Dyson Pure Hot + Cool HP04 légtisztító automatikusan eltávolítja a szennyezőanyagok és allergének 99,95 % -át a levegőből, a jó minőségű HEPA szűrőnek köszönhetően. A teljesen szigetelt szűrőrendszer egy aktívszén szűrő, mely a gázok megkötéséért felel, és egy üveg alapú HEPA szűrő kombinációja, amely megköti a mikroszkópikus allergének 99,95%-át és az akár 0,1 mikron nagyságú szennyező anyagokat.

Dyson HP04

Nyári hónapokban kellemesen hűti miközben tisztítja a levegőt, télen pedig egyenletesen melegíti az egész szobát működés közben.

Dyson HP04


Üvegalapú HEPA szűrő és szénszűrő

9 méter hosszúságú borosszilikát mikroszálak több mint 238-szor meghajtva, hogy meg tudja kötni a káros ultrafinom szemcséket is. A trisz- (hidroximetil) impregnált grafit kristály megköti a gázokat, mint a formaldehid, benzol és a nitrogén-dioxid. A teljes szűrés 360 fokban történik.

Dyson HP04


Szabadalmaztatott Air MultiplierTM technológia

Air MultiplierTM  egy olyan forradalmian új technológia amely lehetővé teszi a légtisztítónak hogy erős, egyenletes folyamatos tiszta levegőt fújjon.

Dyson HP04

Diffúz módban, az egyedi Dyson légszeleppel a készülék hátrafelé bocsátja ki a a levegőt, miközben a tisztítás hatékonysága változatlan.

Dyson HP04


Az egyetlen légtisztító, pontos hőmérsékleti beállítással

Fűtési módban a kívánt hőmérsékletet akár 37 °C-ra állíthatja be 1 °C pontossággal, és a légszűrő termosztátja fenntartja a beállított hőmérsékletet.


Nincs allergén, nincs égett szag

Élvezze a nem kívánt allergének nélküli teljes életet. Ez a légtisztító elnyerte az Allergy Standards Limited Asthma & allergy friendly ™ díját.

Bez aleregenů s čističkou od Dysonu HP04


Élvezze a tiszta levegőt éjjel

A Dyson Pure Hot + Cool HP04 légtisztító kiválóan alkalmas éjszakai használatra. Az integrált termosztát fenntartja a beállított hőmérsékletet, ugyanakkor nagyon alacsony a zajszintje, és a kényelmes kikapcsoláshoz elegendő az időzítőn beállítani, hogy mennyi ideig kell kikapcsolni. A Quiet Mark díj bizonyítja a tisztító alacsony zajszintjét.

Dyson HP04


Egyszerű szűrő karbantartás

Beépített figyelmeztetés, amely jelzi, ha valamelyik szűrőt cserélni kellene. Gyors és egyszerű, hogy mindig tiszta levegőt lélegezhessen.

Dyson HP04


Egyszerű szűrő karbantartás

Beépített figyelmeztetés, amely jelzi, ha valamelyik szűrőt cserélni kellene. Gyors és egyszerű, hogy mindig tiszta levegőt lélegezhessen.


A lapát- és védőrács nélküli kialakításnak köszönhetően a Dyson ventilátorai gyorsan és egyszerűen tisztíthatóak.

Dyson HP04


Egyéni oszcillációs beállítások

Használja az appot készüléke forgásszögek beállításához- fókuszáltabb légáramlástól a szélesebb vagy akár az egész szobában szórt légáram.

Dyson HP04


Könnyű beállítani a légáramlás dőlését

Egyszerűen beállíthatja a légáramlási irányt a gyűrű megdöntésével, nincs szükség a rögzítésre.


Kikapcsolás időzítő

A készüléken beállítható, hogy automatikusan kikapcsoljon 15 perc és 9 óra idő után.


Távirányító

Időzítő automatikus kikapcsoláshoz, ki-bekapcsolás gomb, oszcillációs mozgást indító gomb. Mágnesességének és hajlított kialakításának köszönhetően illeszkedik a készülék tetejére. A levegősugár csupán egyetlen érintéssel az egész szobában körbe mozgatható.

Dyson HP04


Példák a Dyson Pure Hot + Cool HP04 légtisztító gyakorlati alkalmazására

Dyson HP04

Dyson HP04


A Dyson Link mobilalkalmazás-beállítási példái

Dyson HP04

Dyson HP04
A Dyson termék összehasonlítása


Garancia 2 év. Dyson szakértői támogatás. Ingyenes szállítás és két munkanapon belül.

Letöltés

Kellékek