+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Ardes TOTEM DIGITAL T85R oszlopventilátor távirányítóval

ART85R

8004032109764

1 db

33 620 HUF

26 472 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma 3
Szín fekete
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Védettség IPX0
Teljesítmény 40 W
Méretek 820x260x260 mm
Légszállítás 1260 m3/ó
Hangnyomás (zaj) 55 dB(A)
Tömeg 2,5 kg
Vezérlés távvezérlő / kézi
Időzítővel igen/8ó

Leírás

Törekszik az otthonában a berendezési elemeket, bútorokat és kiegészítőket gondosan kiválasztani? Egy hagyományos álló ventilátor, hatalmas védőráccsal nem mutatna jól benne? Az Ardes TOTEM DIGITAL T85R oszlopventilátor elegáns fekete design tökéletes választás Önnek.

Az oszlopventilátor előnyei:

  • Háromsebességes motor természetes légáramlást biztosít
  • Stílusos, rendkívül keskeny design, elegáns fekete kivitelben
  • Távirányító és Led kijelző hőmérséklet kijelzéssel
  • Masszív kialakítás, a lapátok a ventilátor testben vannak elrejtve
  • Időzítő 1-8 órás időintervallumban
  • Automatikus oszcilláció funkció az egyenletes levegő elosztáshoz a helyiségben
  • Könnyen hordozható – könnyű és hosszú tápkábel

Hatékony és stílusos design

Az elegáns Ardes TOTEM DIGITAL T85R oszlopventilátor, amely akár a legforróbb napokon is képes kellemes légkört kialakítani. Az egyedülálló 85 cm magas oszlopszerkezet legfontosabb jellemzője az elegancia és a funkcionalitás. A 2,5 kg súlyának és 1.6 méter hosszú kábelnek köszönhetően, bármikor könnyen mozgatható akárhol is legyen rá szükség. Az alacsony zajszint és az ultra vékony kialakítás teszi lehetővé, hogy az oszlopventilátor legyen a megfelelő tartozéka lakásában vagy irodájában. Magas teljesítményének köszönhetően, azonnali felfrissülést biztosít a nyári napokon.

Természetes légáramlás a kellemes kikapcsolódáshoz

Normál üzemmódban az Ardes TOTEM DIGITAL T85R oszlopventilátor 3 fokozatban állítható (alacsony, közepes és magas) A „természet” funkciója változó intenzitású, a friss tavaszi szellő hatását utánzó érzetet biztosít. Ez az üzemmód teljesen automatikus, így manuálisan nem változtatható a ventilátor sebességi fokozata.

Távirányító, időzítő, és még sok más funkció

Kényelmes mindenekfelett. A kerek infravörös távvezérlő, kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, a digitális kijelzővel rendelkezik és működési módra utaló azonnali visszajelzést biztosítanak a felhasználó számára. Könnyen elérhető, a ventilátor tetején helyezkedik el(az elemek a csomagolás részét képezik). További hasznos funkciók közé tartoznak az automatikus horizontális oszcilláció, időzítő, a színes Led kijelző, amely mutatja az aktuális hőmérsékletet.

Az automatikus oszcilláció biztosítja a légáramlat egyenletes elosztását a helyiségben, amely nagyobb sebességgel kombinálva nagymértékben kiterjeszti a ventilátor tényleges hatótávolságát. Az időzítő beállítható úgy, hogy kikapcsolja a ventilátor 1 és 8 óra közötti intervallumokban.

15 hasonló termék: