+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Falra szerelhető fehér Ardes PARETO W40 ventilátor

Álló ventilátor párásitóval Ardes HYDRO M40 Nagyobb

ARP40W

8004032110593

nincs raktáron – rendelésre

12 600 HUF

9 921 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma3
Színfehér
Feszültség230 V
Frekvencia50 Hz
Teljesítmény60 W
Méretek560x460x40
Átmérő400 mm
Légszállítás2994 m3/ó
Hangnyomás (zaj)65 dB(A)
Tömeg2,8 kg
Lapátok színefehér / áttetsző
Vezérléskézi/húzó

Termékleírás

Nehezen viseli a nagy meleget, füllesztő hőséget? Nem tud ablakot nyitni, és nincs annyi hely, hogy elhelyezzen egy ventilátort a helyiségben? Egyszerű a megoldás: Ardes PARETO W40 falra szerelhető ventilátor húzókapcsolóval. Három sebességes motorjának köszönhetően még a legforróbb melegekben is felfrissíti Önt.

A fali ventilátor előnyei:

  • Erős 3 fokozatú motor azonnali hűtéshez
  • Magas légáramlást biztosító lapátok, védőráccsal, átmérője 40 cm
  • Automatikus oszcilláció, egyenletes légáramlat az egész helyiségben
  • Kényelmes vezérlés tekerőgomb és két húzókapcsoló segítségével
  • Letisztult fehér-fekete design, minden helyiségben megállja a helyét
  • Stabil rögzítési lehetőség, hosszú tápkábel
  • Gyors és egyszerű telepítés

Erős motor kényelmes vezérléssel

Fali ventilátor egy nagy teljesítményű, háromsebességes motorral van szerelve, amely még a legforróbb napokon is képes megfelelő hűtést biztosítani. Az átlátszó lapátokat 40 cm átmérőjű biztonsági rács védi. Az automatikus horizontális oszcilláció biztosítja az egyenletes légáramlást széles tartományban és a fordulatszám növelésével megtudjuk növelni a területet, amit a ventilátor hatékonyan hűthet.

A ventilátor kényelmes vezérlését kettő darab húzókapcsoló és egy vezérlőgomb biztosítja. Az egyik húzókapcsoló bekapcsolja a ventilátort és képes a sebesség fokozatot váltani, majd kikapcsolni. A másik húzókapcsoló pedig az automatikus oszcillációt kapcsolja ki és be. A motor be és ki kapcsolható a vezérlőgombbal, és a 3 fokozat közötti sebesség váltásra is alkalmas. A műanyag tekerő gomb megfelelő pozícióba történő tmozdítása biztosítja a kiválasztott funkció működését.

Könnyű szerelés a falra bárhová

A ventilátoron található műanyag telepítő konzol két csavarral és alátéttel rögzíthető vertikálisan a falra. A ventilátor felszerelése után a két csavar könnyen hozzáférhető marad, így bármikor könnyen leszerelhető. 1,4 méter hosszú tápkábelnek köszönhetően, elhelyezés nem jelent problémát.

A szobának elengedhetetlen része a ventilátor a szellőztetéshez

A letisztult fehér design, stílusos fekete elemekkel és alacsony zajszinttel, könnyen szerelhető az Ardes PARETO W40 falri ventilátor. Ideális kiegészítő az olyan helyiségekbe, ahol nem helyezhető el más fajta ventilátor. Használható minden lakó és kereskedelmi területen pl: konyha, szoba, garázs, iroda vagy műhelyben.

23 hasonló termék: