+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

Asztali ventilátor Ardes STYLE 40 PBR

Asztali ventilátor Ardes STYLE 30 Nagyobb

ARS40PBR

8004032110548

10 db felett

19 290 HUF

15 189 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Sebességek száma3
Színfekete és ezüst részletek
Feszültség230 V
Frekvencia50 Hz
VédettségIPX0
Teljesítmény50 W
Méretek1500x430x430 mm
Átmérő400 mm
Légszállítás3588 m3/ó
Hangnyomás (zaj)61 dB(A)
Tömeg6 kg
Vezérléstávvezérlő / kézi

Termékleírás

Nehezen viseli a nagy meleget, füllesztő hőséget? Gondot okoz összpontosítani és az elalvás is nehézkesen megy? Az Ardes STLYE 40 PBR távirányítós álló ventilátor az alap funkción túl, két speciális automata légáramlási funkciót is tud. Ez a ventilátor nemcsak hatékonyan felfrissíti, hanem segít ellazulni és gyorsan álomba szenderülni.

Az álló ventilátor előnyei:

  • Háromsebességes motor, 5 lapáttal, párásítás ultrahangos technológiával
  • Kettős hűtés – a száraz levegőt nedvesíti és felfrissíti
  • 2 automatikus légáramlási mód - természet és alvás
  • Vezérlő panel és infravörös távirányító
  • Időzítő kapcsoló a beállított 0,5 egészen 7,5 óra után kikapcsol
  • Elegáns stílusos design, bármilyen helyiségbe
  • Szolid konstrukció, horizontális oszcillációs funkció
  • Könnyedén hordozható – 1,5 m hosszú tápkábellel rendelkezik

Távirányító a maximális komfortérzet érdekében

Az elegáns fekete és ezüstszínű ventilátor mely háromfokozatú motorral, félig átlátszó lapátokkal van ellátva, biztosítja az azonnali hűtést.

Kényelmes kezelés érdekében érintőkijelzős központi vezérlő található rajta, illetve egy infravörös távvezérlő is tartozéka, mely két dara AAA típusú elemmel működik (csomag nem tartalmazza az elemeket). Az érintő kijelzőn különböző ikonok jelzik a különböző funkciókat, így biztosítva a könnyed áttekintést a ventilátor beállításai közt. Stabil masszív felépítésű, automatikus oszcillációval.

Ez a ventilátor tökéletes kombinációja a modern designnak és a felhasználóbarát működésnek, ideális társ, még a legforróbb nyári napokon is.

Az hűtéshez nincs más dolga, mint kényelembe helyeznie magát

A normál üzemmódot 3 sebességben használható (alacsony, közepes és magas) ezzel lehetővé téve különböző hőmérsékletek beállítására. 2 automatikus intenzitás.

A „NATURE„ ventilátor,a fújás intenzitást változtatja és így szimulálja a szelet. „ALVÓ” üzemmódban a ventilátor egy időzítő segítségével folyamatosan csökkenti a teljesítményt, míg a ventilátor véglegesen ki nem kapcsol. Az időintervallum állítható 0,5 - 7,5 óra között. Az alvó és természet módban a ventilátor fordulatszáma nem szabályozható, mivel automatikusan történik. A sebességet csak normál üzemmódban lehetséges szabályozni.

Az alvó és természet módban a ventilátor fordulatszáma nem szabályozható mivel automatikusan történik. A sebességet csak normál üzemmódban lehetséges szabályozni.

22 hasonló termék: