+363 075 38 599

megjelenítése / elrejtése menü

ARIEL M41 ventilátor párásítóval és távirányítóval

ARAM41

8004032110555

1 db

44 490 HUF

35 032 HUF Áfa nélkül

Adatlap

Légszállítás4110 m3 / óra
Teljesítmény90 W
Zajszint54 dB
Feszültség230 V
Frenkevcia50 Hz
Átmérő400 mm
Súly5,5 kg
Méretek45 x 39 x 122 mm
SzínFekete-fehér
Sebességek száma3
Tanusítvány jelCE
HasználatBeltéri
KellékekTávvezérlő
Verziópárásítóval
VezérlésLCD kijelző
Állítható idő7,5 óra
IdőzítővelIgen
Tározó kapacitás3 l
VíztartályIGEN
OszcillációIGEN

Keres valamit, ami többet tud, mint egy sima hétköznapi ventilátor? Szenved a forró, száraz levegőtől? Szinte lélegezni, aludni sem tud? Az Ardes ARIEL M41 többfunkciós álló ventilátor víz permetet bocsát ki, mely a levegő keringtetése mellett még jobban gondoskodik a helyiség gyors lehűtéséről, így gyorsan fellélegezhet. Ennek eredményeként az egészséges friss levegő optimális relatív páratartalommal rendelkezik, amely az ionizátornak köszönhetően teljesen megtisztított. Higgye el meleg nyári napokon hű társa lesz majd.

Az Ardes ARIEL M41 padlóventilátor előnyei:

  • Hidratálja és felfrissíti a levegőt
  • Háromfokozatú ventilátor automatikus légáramlás funkcióval
  • Állítható vízpára a különböző hűtési és párásítási sebességekhez
  • Érintőpaneles vezérlés
  • Távirányító, mely 5 méterig érzékel
  • Kikapcsolási időzítő max. 7,5 óra
  • Vízszintes oszcilláció és könnyű dönthető beállítás
  • Víztartály

Könnyen csatlakoztatható, karbantartható és tiszta

Könnyen alkalmazkodik és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is
A ventilátornak három fokozata van (alacsony, közepes és magas), amelyek a kijelzőn jelennek meg. A készülékbe programoztak még 3 különleges módot (normál, természetes, és alvás) mely még szélesebb körű felhasználási területet biztosít.

A „természetes szellő” üzemmódban a ventilátor a lágy, simogató nyári szellőt imitálja. Alvó módban a teljes keringtetési sebesség folyamatosan csökken, ezáltal nem zavarva Önt a nyugodt alvásban. Az alvó üzemmód ideális, mivel kombinálható az időzítővel, amely egy meghatározott idő után kikapcsolja a ventilátort. Az idő legfeljebb 7,5 óra lehet.
A módok, a természetes szellő és az alvásmód teljesen automatikusak, ezért itt a sebességeket nem tudja beállítani. Amennyiben készülékét normál ventilátorként használja, lehetősége van az összes fokozat irányítására, ahogy Önnek a legkedvezőbb.

A ventilátor forgó mozgása


Az Ardes ARIEL M41 ventilátor, ellenálló ABS műanyagból készült, görgőkkel van felszerelve a könnyű mozgáshoz. Az állványszerkezet lehetővé teszi a ventilátor vízszintes oszcillációját és a függőleges dőlésszög beállítását.

Párásított, friss levegő

A multifunkcionális padlóventilátor fontos része a párásító, amely nemcsak hidratálja a levegőt, hanem ezáltal természetesen lehűti. A légáramláshoz hasonlóan a vízpára intenzitása (alacsony, közepes és magas) is szabályozható. Ezeket a lépéseket a kijelzőn egy, két vagy három különböző méretű felhő ikon jelzi.

A víztartály praktikus leeresztővel van ellátva a fel nem használt víz könnyű eltávolításához, és a karbantartásához. A párásító elindításakor a ventilátor testén kék fény világít, jelezve, hogy a tartályban elég víz van. Amikor a víz kifogyóban van a jelzőfény vörösre vált.

Távirányító sok nagyszerű funkcióval


Ez a modern padlóventilátor érintőpanellel van ellátva. A funkció indikátorok megjelennek rajta. Az eszközt akár 5 méteres távvezérléssel is kezelheti.

30 hasonló termék: