+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Flexitech rendszer

A Dalap Flexitech szellőző rendszer egy új hatékony módszerrel szállítja  a levegőt a  légtechnikai egység és szellőzőrendszer között, úgy hogy közben hatékonyan kombinálhtó a hagyományos műanyag és fém csövek előnyeivel. Mindezek mellett ez a rendszer redkívül összetett és kifinomult szerkezet, amely nagyon könnyen szerelhető akár a legösszetettebb és legnehezebben hozzáférhető helyeken is.

Alevegő szállítására a Dalap Flexitech műanyag légcsöveket használja, amelyek nagyon rugalmasak, ugyanakkor nagyon erősek és ellenálóak a külső terhelésekkel szemben. Mindez lehetővé teszi a falba, padlóba, valamint a betonoszlopokba és padlófűtéssel elátott talajba való telepítását is. Maga a szerelés nagyon egyszerű és gyors, nem igényel speciális eszközöket, speciális összekötő elemeket és szigetelő anyagokat sem.

Ideális megoldást nyújt bármely lakásban vagy házban, függetlenül attól hogy újépítésű vagy felújítás alatt áll éppen. Ez a moduláris rendszer fém elosztó dobozokból, műanyag flexibilis csövekből, műagyag szerelvényekbőlcsatlakozókból és szellőző rácsokból áll. A Dalap Flexitech rendszer 63 mm vagy 75 mm átmérőben érhető el, és teljes mértékben kompatibilissak a nálunk található műanyag és fém csövekkel.

 • Műanyag flexibillis csövek

  A műanyag flexibillis csövek a Dalap Flexitech szellőző rendszeren keresztül egyenletes légáramlatot biztosítanak a különböző helyiségek között. Speciális anyagból gyártják, amely nagyon erős, és ellenálló a külső terhelésekkel szemben, ugyanakkor lehetővé teszi a teljes csővezeték rugalmasságát.

  Ennek köszönhetően könnyen szerelhető nemcsak falba és padlóba, hanem betonoszlopokba és padlófűtéssel elátott talajba is könnyen telepíthető. Ez a cső a toldóidomok széles skálájának segítségével a fém elosztódoboz egyik feléhez csatlakozik, a másik felénél pedig a megfelelő csatlakozóhoz

  A rugalmas műanyag csövek 63 mm vagy 75 mm átmérőben elérhetőek, normál, antistatikus kivitelben, ezen felül antistatikuis antibakteriális kezeléssel is kaphatóak. A csővezeték 50 méteres kiszerelésben elérhető. Kérdés esetén rendelkezésére állunk e-mailben info@iventilatorok.hu, vagy hívjon bennünket +36 30 75 38 599.

 • Fém elosztó dobozok

  Dalap Flexitech szellőző rendszer fő csomópontjai a fém elosztó dobozok.  A rendszeren belül két elosztó doboz található egy befúvó és egy elszívó, mely minden esetben a légkezelő egységbe csatlakozik a csöveken kersztül. Az elosztó doboz másik oldalán műanyag flexibilis csöveket rögzítenek, ezzel biztosítva a levegő egyenletes elosztását az összes helyiségbe.

  A fém elosztó bozok 2, 6, 8, 10 vagy akár 15 nyílással állnak rendelkezésre, 63 mm vagy 75 mm átmérőjű felxibilis csövek csatlakoztatásához. Az egységek zajszigeteléssel és kupakkal vannak ellátva a használaton kívüli nyílások légmentes zárásához.

  A megfelelő fém elosztó doboz kiválasztása a hozzá csatlakoztatott szellőztető egység teljesítményétől és kiszellőztetendő terek nagyságától függ. Kérdés esetén rendelkezésére állunk e-mailben info@iventilatorok.hu, vagy hívjon bennünket +36 30 75 38 599.

 • Csatlakozók és szellőzőrácsok

  A Dalap Flexitech szellőző rendszerben műanyag és fém csatlakozókat használnak a szellőztetendő helyiségekben lévő befúvó és elszívó műanyag felexibilis csövek lezárására. A telepítési helytől függően, ezek fali, mennyezeti vagy padló csatlakozók. Továbbá a szellőzőrácsoknak, esztétikailag van szerepe ennek befejezésére a falban vagy a talajban.

  A falban lévő csatlakozóklegszelepek használatával vannak befejezve, és kompatibilis a hagyományos kerek csövekkelA szögletes csövekkel való telepítéséhez, speciális műanyag adapterek szolgálnak. Ezek a csatlakozók olyan helyeken is alkalmazhatóak, ahol nem megoldható a Dalap Flexitech rendszer használata.

  A megfelelő csatlakozó, szellőzőrács és légszelep kiválasztásában, nagyon szívesen segítünk. Kérdés esetén rendelkezésére állunk e-mailben info@iventilatorok.hu, vagy hívjon bennünket +36 30 75 38 599.

 • Műanyag kiegészítők

  A Dalap Felxitech szellőztető rendszer műanyag tartozékai közé tartoznak különböző csatlakozó elemek, dugóktömitő elemek amelyek lehetővé teszik az összeszerelést szerszámok nélkül. Ugyanakkor ez az elosztórendszer modulja úgy lette kialakítva, hogy könnyen felszerelhető legyen bárhova.

  Az alkatrészek mint például a fém elosztó dobozok, csalakozok, műanyag rugalmas csövek, karimára szerelhetőek. A záró elemek és dugók fel nem használt karimák a lyukak lezárására szolgálnak. A gumitömitő gyűrük biztosítják az összes csatlakozás légmentességét.

  A műanyag kiegészítők tartalmaznak egy légzaj hangtompítást, egy adapter négyzetes csövekhez és 90° könyök csatlakozást. Minden tartozék rugalmas flexibilis, 63 mm vagy 75 mm átmérőjű csövekhez készítettek. Kérdés esetén rendelkezésére állunk e-mailben info@iventilatorok.hu, vagy hívjon bennünket +36 30 75 38 599.


oldalanként
Mutat 1 - 12 / 35