+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Szervízajtók légtechnikai csővezetékekbe

A csővezetékeket évente legalább egyszer ellenőrizni és karbantartani kell. A karbantartás elhanyagolása hosszabb ideig zsír vagy por képződéséhez, szélsőséges esetben akár tűz kialakulásához vezethet. Hasonlóképpen, a csővezetékekben könnyen letelepednek a baktériumok, hajlamosak a penészképződésre, és ez negatív hatással van a levegő minőségére.

A szervízajtók telepítésének köszönhetően kényelmesen elérhetők a csővezetékek. Ajánlott könnyen hozzáférhető helyekre elhelyezni; leginkább az aktív komponensek, például ventilátorokhővisszanyerők és hasonló készülékek elé és mögé.

A légtechnikai csővezetékekbe szánt szervízajtók többféle, a légcsatorna átmérőjének megfelelő méretben is megtalálhatók a iVENTILATOROK.hu weboldalon. 100 és 450 mm átmérő között. A telepítés során az előkészített sablon szerint lyukat vágunk a légcsatornába, ezekbe tökéletesen beilleszthető a szervízajtó.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szervízajtó kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a iVENTILATOROK.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 2 / 2