+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Kisméretű műszerventilátorok

A kisméretű műszerventilátorok segítségével az elektromos elosztószekrények, a számítógép- és egyéb elektronikai alkatrészek hűtése gyerekjáték. Azonnal csökkenti a levegő hőmérsékletét, és ezáltal az áramlás irányában elhelyezett készülék hőmérsékletét is.

A iVENTILATOROK.hu weboldalon 51224 és 230V tápfeszültségű kisméretű műszerventilátorok találhatók. Megbízható darabok, amelyek kis méretük ellenére nagy teljesítményre képesek. A készülékeket a minőségi kivitelezés, a tartósság és az egyszerű telepítés jellemzi.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő kisméretű műszerventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Kisméretű 5V-os műszerventilátor

  Szeretné növelni a légáramlást a számítógépén, a 3D nyomtatón, vagy más hálózati vagy elektronikus tároló eszközön? A világítás nélküli 5 V-os ventilátorokkal ez könnyen megoldható. A ventilátor segít a számítógép házak és szekrények biztonságos hűtését, ahol a normál működés során a hőmérséklet nagymértékben emelkedik.

  Az alacsony fogyasztásuknak és a megbízhatóságuknak köszönhetően bármely elektronikai eszköz hosszú távú hűtésére alkalmasak. Az 5 V-os rendszerhűtő ventilátorok többféle változata megtalálható kínálatunkban. Az egyes típusok nemcsak méretükben, de teljesítményükben is különböznek egymástól.

  A tanácsadó központunkban szívesen segítünk Önnek nem csak a kisméretű 5 V-os rendszerhűtő ventilátor, hanem bármely más termék kiválasztásában is.  De személyesen is konzultálhatunk a konkrét esetről. Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@iventilatorok.hu vagy hívjon a +36 30 753 8599 telefonszámon.

 • Kisméretű 12V-os műszerventilátor

  Számítógép szekrények és egyéb olyan elektromos berendezések biztonságos hűtése, amelyek működésénél hőképzés következik be. A 12V-os műszerventilátorok segítségével ez nem jelent problémát. A műszerventilátorokra jellemző alacsony fogyasztásnak és megbízhatóságnak köszönhetően az elektronikai eszközök hosszú távú hűtésére hivatottak.

  Nálunk a 12V-os kisméretű műszerventilátor többféle változatban is megtalálja. A kis és gazdaságos, 40x40x20 mm méretű daraboktól kezdődően egészen a nagyobb 120x120x25 mm méretű, akár 82,6 m³/óra teljesítményű, nagy munkabírású készülékekig.

  A tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő, nem csak 12V-os kisméretű műszerventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 23 952 994 telefonszámon keresztül.

 • Kisméretű 24V-os műszerventilátor

  A 24 V-os műszerventilátorok megoldást jelentenek az elektronikai eszközök nem kívánt felmelegedésére. Tökéletesen alkalmasak a számítógép-alkatrészek, számítógép- és elektromos elosztószekrények, valamint egyéb elektromos eszközök hűtésére. A kívánt hatás a légáramlás segítségével azonnal elérhető, a készülék hőmérséklete azon nyomban csökken.

  Nálunk a 24V-os kisméretű műszerventilátor többféle méretben is megtalálható; a 40x40x20 mm-től egészen a 80x80x34 mm-ig. Minden esetben minőségi kivitelezésű, és ennek megfelelő, akár 41,7 m³/h teljesítményű készülékről van szó.

  A tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő, nem csak 24V-os kisméretű műszerventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • 230V-os műszerventilátor

  Növelik a biztonságot, a hatékonyságok és meghosszabbítják az olyan elektronikai eszközök élettartamát, amelyek működésénél hőképzés következik be. A 230V-os műszerventilátorok tökéletes megoldást jelentenek a számítógépes szekrények, elektronikai eszközök és kisebb helységek hűtésére.

  A Iventilatorok.hu weboldalon többféle méretű és típusú 230V-os műszerventilátor található. 80x80x25 mm-től 170x170x51 mm méretig. A légáramlás mértékét éppen a készülék mérete befolyásolja; a kisebb készülékek 21 m³/óra, a legnagyobbak pedig akár 550 m³/óra teljesítményre is képesek. Minden készüléket a minőségi kivitelezés, a megbízhatóság és az egyszerű beszerelés jellemzi.

  A tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő, nem csak 230V-os kisméretű műszerventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

Mutat 1 - 8 / 8