+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Szigetelés műanyag szögletes légcsatornákba

A hőveszteség, a hőmérséklet-különbség, amely a pára kicsapódását okozhatja. Problémák, amelyek előfordulását a megfelelő módon szigetelt légcsatorna minimalizálni tud. A szigeteléssel az általános zajszint is csökkenthető, valamint csökkenthető a csővezeték esetleges károsodása is. 

A iVENTILATOROK.hu oldalon többféle méretben is beszerezhető a kétrészes szigetelés. Kompatibilis darabok, nem csak az általunk forgalmazott műanyag szögletes légcsatornákkal kombinálhatók. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, tartós polisztirolból készültek, amelynek minőségében és tartósságában valóban megbízhat. A szigetelést elegendő behelyezni a csővezeték első részébe, a csővezeték második részét le kell lezárni, majd mindent összeszorítani egy rögzítő- vagy ragasztószalag segítségével. Egyszerű művelet.

A szigetelés mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Könyök idomok, ágidomok, telepítő keretek, átalakító idomokfelfogató elemek és végzárók.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigetelés kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 6 / 6