+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Légszelepek

Légszelepek, avagy a légtechnikai rendszer záró elemei, amelyek gondoskodnak a friss levegő hatékony eloszlásáról vagy elszívásáról a helyiségből. Minőségi kivitelezés, modern kialakítás, de mindenekelőtt kiváló funkcionalitás jellemzi a nálunk beszerezhető légszelepeket. Kereskedelmi és lakóhelyiségekbe egyaránt alkalmazhatók. 

Kínálatunkban minőségi ABS anyagból készült műanyag légszelepeket, ellenálló nemesacélból készült, vagy polimer felületkezelésű, fehér színű fém légszelepeket is talál. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, minden modell állítható szeleppel van felszerelve, amely szabályozza a levegő áramlását.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légszelep kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag légszelepek

  Kiváló minőségű, tartós fehér ABS anyagból készült műanyag légszelepek. Költséghatékony megoldás, a friss levegő hatékony eloszlására és elvezetésére a helyiségekben. A szellőztető rendszer funkcionális lezárása, amely kereskedelmi helységekbe és lakóépületekbe egyaránt alkalmas.

  A iVENTILATOROK.hu oldalon többféle átmérőjű, 80 és 250 mm közötti műanyag légszelepet talál. Amennyiben nincs jelezve másképp, mindegyikre jellemző a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállóképesség, kiváló minőségű habszivacs tömítőgyűrűvel vannak felszerelve, valamint állítható szeleppel rendelkeznek, amely szabályozza a levegő áramlását.

  Amennyiben a műanyag légszelep nem megfelelő, kínálatunkban fém és rozsdamentes acélból készült változatok is rendelkezésre állnak.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légszelep kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém légszelepek

  Fém légszelep. Egy speciális szelep, amely zárja a szellőzőrendszert, és gondoskodik a levegő hatékony porlasztásáról vagy elszívásáról a helyiségből. A fém változat falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető, hasznos lehet olyan helységekben, ahol fontos a tartósság és reprezentatív megjelenés szükségeltetik. A kiegészítő elem rögzítése a hátoldalán található csavarokkal vagy fém konzolokkal valósítható meg. 

  Amennyiben nincs feltüntetve másképp, a tartós horganyzott fémből készült fém légszelepek felülete fehér színnel vannak bevonva. A iVENTILATOROK.hu oldalon többféle, 100 és 250 mm közötti átmérőjű, légszelep kapható. Kínálatunkban rozsdamentes acél és műanyag változatok is rendelkezésre állnak. Mindegyik állítható szeleppel van felszerelve, amely szabályozza a levegő áramlását.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a fém légszelep kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 7 / 7