+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Katalógus

Légtechnika

Ha a ventilátor a működőképes szellőzés szíve, akkor a légtechnika a teste. A légtechnika segítségével olyan helyekre is eljuttatható a levegő, ahova egyébként körülményes lenne.

A iVENTILATOROK.hu kínálatában számos csővezeték és szükséges tartozék található.

Fém SPIRO légvezetékkerek és szögletes PVC légvezeték, csővezeték szigeteléssel, rugalmas flexi csővezeték, valamint könyökidomok, ágidomokszűkítő idomok és még sok más kellék.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légtechnikai alkotóelemek kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Légtechnikai könyök idomok

  A komplex légcsatornák nem minden esetben egyenesek. Éppen ellenkezőleg. Gyakran szükséges megoldani a csővezeték elágazását vagy behajlítását. Az ilyen igények kielégítésére alkalmazhatók a fém könyök idomok.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában 45° és 90° szögben hajlított, horganyzott fémből készült légtechnikai könyök idom található. Valamennyi változat szabvány méretű, 80 - 315 mm átmérő közötti. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, a könyök idomok hosszú ideig ellenálnak a 80 °C fokos sztenderd hőmérsékletnek, rövid ideig pedig a valamivel magasabb hőfoknak is.

  Az egyes alkotóelemek összekapcsolása nagyon egyszerű. Elegendő a könyök idomot a csőbe helyezni, esetleg rögzítőbilincs, vagy ragasztószalag segítségével rögzíteni. Két, egymást követő összekötő elem, például két könyök idom vagy ágidom esetén, külső toldó elem alkalmazása is szükségeltetik.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légtechnikai könyök idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém ágidomok csővezetékhez

  A legtöbb esetben nem szükséges minden helyiségbe külön-külön levegőt juttatni és elvezetni. Éppen ellenkezőleg. A jól megtervezett légtechnika minimális szellőzőnyílással működhet, amelyekhez fokozatosan csatlakoztathatók a komplex légcsatorna-rendszer. A légcsatorna kettéágazása éppen az idomok (egyes esetben ágidomok) oldható meg.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában 80-315 mm átmérőjű „T” és „Y” alakú ágidom található. Ez az átmérő minden idom végén azonos lehet, de tágulhat is. Az ágidom ilyen esetben szűkítő idomként is funkcionál.

  Az összeszerelés nagyon egyszerű és nem igényel semmilyen eszközt. Az idomokat csak egymásba kell csúsztatni. Csak abban az esetben, ha két alkotóelemet (ágidom, könyök idom stb.) akarunk összekötni, szükséges a külső csatlakozó elem alkalmazása.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő ágidom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Karimák és végzárók
 • Fém toldó idom légcsatornákba

  A komplex légcsatornák kialakításához valószínűleg több csővezetékre, ágidomra, könyök idomra, szűkítő idomra vagy más kiegészítőre is szüksége lesz. Az egyes alkotóelemek megfelelő csatlakoztatását a toldó idomok segítik. Ideális esetben a szigetelt toldó idom alkalmazása ajánlott.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában a csővezetékek csatlakoztatásához szükséges belső toldó idomok, valamint minden egyéb kellék csatlakoztatásához alkalmazható külső toldó idomok is megtalálhatók. Mindegyik többféle, 80 - 315 mm közötti átmérővel kapható. A toldó idomok, akár 100 °C hőfoknak is képesek ellenállni.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő toldó idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém szűkítő idomok légcsatornákba

  A légcsatorna szűkítése vagy szélesítése? Ez könnyen megoldható.

  A iVENTILATOROK.cz kínálatában számos különböző méretű és átmérőjű szűkítő idom található; 80 mm-től 315 mm-ig. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, horganyzott acélból készültek, amely akár 100 °C hőnek is képes ellenállni.

  A szűkítő idom felszerelése nagyon egyszerű. Csak be kell helyezni a csővezetékbe, esetleg össze kell szorítani egy rögzítőbilinccsel vagy ragasztószalaggal. Kizárólag abban az esetben, ha a szűkítő idomot egy másik kiegészítő elemhez akarjuk csatlakoztatni (ágidom, könyök idom, vagy egy másik szűkítő idom stb.) szükséges a külső csatlakozó elem alkalmazása.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a fém szűkítő idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Tetősapkák és huzatfokozók
  Forgó huzatfokozók a kéményre az elszívás fokozására. Az átlagos kémények elszívásának feljavítására tervezve. Különleges kialakításának köszönhetően lehetséges akár 200 °C-os levegő elszívására.
 • Rögzítő- és ragasztószalagok
 • Visszacsapó szelepek légtechnikai csővezetékekbe

  A csatornában elhelyezett fém visszacsapó szelepek megakadályozzák a levegő visszaáramlását. A visszacsapó szelep egyszerűen elzárja a csővezetéket, ennek köszönhetően a kellemetlen szag a ventilátor kikapcsolása után sem áramlik vissza.

  Kínálatunkban önszabályzó (az áramló levegő nyitja és zárja), mechanikus és elektronikus visszacsapó szelep egyaránt kapható. Ezekhez külön szabályozza a levegő áramlását és annak intenzitását. Az elektronikus változatnál egyénileg szabályozható a légáramlás intenzitása. Minden típus sztenderd méretű, 80 - 315 mm átmérő közötti csővezetékekbe kapható.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő visszacsapó szelep kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Légtechnikai rögzítő elemek

  A megfelelő ventilátor, csővezeték és kiegészítők kiválasztása az első lépés. A második lépés pedig a rendszer összes alkotóelemének összekapcsolása és megfelelő rögzítése. És pontosan erre szolgálnak a rögzítési technológiák.

  Fém bilincsek, tartók és kerek konzolok segítenek a falra vagy a mennyezetre történő rögzítésben. A ventilátort a csővezetékheztartó bilincs rögzíti, a többi alkotóelem pedig a rögzítő bilincsek kötik össze. A megfelelő tömítéstől a ragasztószalagok gondoskodnak. A iVENTILATOROK.hu kínálatában pedig telepítő és összekötő ezközöket is talál. Tiplik, csavarok, anyacsavarok és még sok más.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő rögzítő elem kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon. 

 • Légtechnikai szűrők

  A légtechnikai szűrők feladata megtisztítani a kültéri levegőt a durva szennyeződéstől, például a falevelektől, az apró tárgyaktól vagy a portól. Pontosan ezek azok az elemek, amelyek hosszú távon károsítják és jelentősen lerövidítik a ventilátorok élettartamukat.

  Kínálatunkban kerek és négyzet alakú klasszikus szűrőket, kandalló szűrőket, valamint a kellemetlen szagokat is eltávolító szénszűrőket talál. Mindegyik változat többféle átmérőben kapható: 80-tól 315 mm átmérőig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szűrő kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Hang- és rezgéscsillapítók légcsatornákba

  Hang- és rezgéscsillapítók légcsatornákba. Tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor a teljesítmény korlátozása nélkül a lehető legalacsonyabb szinten kell tartani a szellőzőrendszer zajszintjét.

  A hangtompítót egyszerűen el kell helyezni a rezgés forrása és a légcsatorna közé; leggyakrabban egyenesen a ventilátorra, ahol akár 20 dB(A) képes elnyelni. A iVENTILATOROK.hu kínálatában flexibilis csatlakozók is megtalálhatók, amelyek a megerősített nejlonszövetnek köszönhetően minimalizálják a rezgést a légcsatornák más részein is.

  Többféle, 100 - 315 mm átmérő közötti, hang- és rezgéscsillapító megtalálható kínálatunkban.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő hangcsillapító kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Szigetelés légcsatornákba

  A hőszigetelés ideális elemei légcsatornákat alkotó csővezetékek megfelelő védelméhez. Hasznos kiegészítő, amely a hőveszteség minimalizálást szolgálja.

  A szigetelés belső részét 25 mm-es ásványgyapot alkotja, a külső része pedig ellenálló réteges alumínium laminátum. Ennek köszönhetően akár 140 °C-os hőmérsékletnek is ellenál, ugyanakkor szinte semmi sem tud átjutni rajta.

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon különböző átmérőjű légcsatornák csővezetékeibe behelyezhető szigetelés kapható. A leggyakoribb 100 mm-től 315 mm átmérőig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigetelés kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon. 

 • Telepítési eszközök
 • Légtechnikai plenum boxok

  A plenum boxperdületes anemosztátok fontos eleme. Szerkezetük segíti a nagyobb légáramlást és a levegő egyenletes elosztását a térben. Éppen nekik köszönhető az anemosztátok megfelelő működése.

  A telepítésük viszonylag egyszerű. A plenum box egyik oldalát a klasszikus csővezetékhez, a másik oldalát pedig az anemosztáthoz kell csatlakoztatni. A iVENTILATOROK.hu webáruházban többféle méretben és átmérővel is beszerezhető. 160-tól 250 mm átmérőig, 290x290 mm-től 615x615 mm méretig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő plenum box kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Tetőcsatlakozó idom légcsatornákba

  A levegő áthaladása a tetőn és a szellőzőrendszer csatlakoztatása a tetőventilátorhozrotációs fejhez vagy más végzáró elemhez. Az ilyen esetekben a tetőcsatlakozó idom az ideális megoldás.

  A iVENTILATOROK.hu oldalon több különböző méretű és átmérőjű tetőcsatlakozó idom található. 100 és 315 mm közötti átmérő. Természetesen mindegyik kompatibilis a megfelelő méretű csővezetékkel.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő tetőcsatlakozó idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Telepítő keretek tetőventilátorokhoz

  A tetőventilátor számos szellőzőrendszer alapját képezi. A telepítő keretek éppen ezeket a típusú ventilátorokat rögzíti és védi a víztől. Ez a kiegészítő a légtechnika praktikus alkotóeleme, amely egyben a szellőzőrendszer lezárásaként is funkcionál.

  A iVENTILATOROK.hu kínálatában többféle típusú telepítő keretet talál. Amennyiben nincs jelezve másképp, horganyzott fémből készültek, amely az igényesebb kültéri körülményeknek is képes ellenállni.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő telepítő keret kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

oldalanként
 • 4 110 HUF ÁFA nélkül 5 220 HUF ÁFÁ-val
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Hossz: 25 m
  • Alapanyag: Fém öntvény
  • Használat: Beltéri és kültéri
  • Üzemi hőmérséklet: +100 °C
  MŰSOR

  4 110 HUF ÁFA nélkül 5 220 HUF ÁFÁ-val
  5 220 HUF Készleten
 • 634 HUF ÁFA nélkül 805 HUF ÁFÁ-val
  • Szín: Fehér
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Hossz: 10 méter
  • Tűzállóság: Nem
  • Üzemi hőmérséklet: +80°C
  • Nagyság: 50 mm
  MŰSOR

  634 HUF ÁFA nélkül 805 HUF ÁFÁ-val
  805 HUF Készleten
 • 531 HUF ÁFA nélkül 675 HUF ÁFÁ-val
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Alumínium
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Átmérő: 125 mm
  • Használat: Beltéri és kültéri
  MŰSOR

  531 HUF ÁFA nélkül 675 HUF ÁFÁ-val
  675 HUF Nincs készleten
 • 3 736 HUF ÁFA nélkül 4 745 HUF ÁFÁ-val
  • Szín: Szürke
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Ellenálló polisztirol
  • Méretek: 220x90 mm
  • Max hőmérséklet: +40 °C
  • Tűzállóság: Nem
  • Telepítés: Csővezetékre
  • Használat: Beltéri
  • Verzió: 90°
  MŰSOR

  A szigetelés ellenálló polisztiroból készül. A képen látható csővezeték csak illusztráció, a csomagolás csak a szigetelést tartalmazza.

  3 736 HUF ÁFA nélkül 4 745 HUF ÁFÁ-val
  4 745 HUF Nincs készleten
 • 815 HUF ÁFA nélkül 1 035 HUF ÁFÁ-val -490 HUF 1 525 HUF -32%
  • Méretek: 400x240 mm
  • Szűrőosztály: G4
  MŰSOR

  A G4 szűrőosztály részecskeszűrői a durva porszűrők közé tartoznak, hatékonyságuk 80-90%.

  815 HUF ÁFA nélkül 1 035 HUF ÁFÁ-val -490 HUF 1 525 HUF -32%
  1 035 HUF Nincs készleten
  Alacsonyabb ár!
 • 11 343 HUF ÁFA nélkül 14 405 HUF ÁFÁ-val -6 780 HUF 21 185 HUF -32%
  • Méretek: 612 x 301 x 20 mm
  • Szűrőosztály: F7
  MŰSOR

  Az F7 szűrőosztály részecskeszűrői a finom porszűrők közé tartoznak, hatékonyságuk 80-90%.

  11 343 HUF ÁFA nélkül 14 405 HUF ÁFÁ-val -6 780 HUF 21 185 HUF -32%
  14 405 HUF Nincs készleten
  Alacsonyabb ár!
 • 1 157 HUF ÁFA nélkül 1 470 HUF ÁFÁ-val
  • Szín: Fehér
  • Alapanyag: ABS műanyag
  • Gyártó: Dalap
  • Méretek: Lásd a képen
  • Telepítés: oldalfal, mennyezet
  • Átmérő: 150 mm
  • Használat: oldalfalba vagy mennyezetre telepíthető
  • Üzemi hőmérséklet: -25-tól +50-ig
  MŰSOR

  A zárral ellátott Dalap műanyag karima a légcsatorna rögzítésére szolgál, gipszkarton oldalfalra vagy mennyezetre telepíthető. Erős és tartós ABS műanyagból készül, telepítése 150 mm átmérőjű légtechnikai PVC-csővezetékekbe alkalmas.

  1 157 HUF ÁFA nélkül 1 470 HUF ÁFÁ-val
  1 470 HUF Nincs készleten
 • 2 657 HUF ÁFA nélkül 3 375 HUF ÁFÁ-val
  • Átmérő: 100 - 125 mm
  • Súly: 0,14 kg
  • Méretek: Lásd a képen
  • Szín: fekete
  • Alapanyag: gumi
  • Telepítés: csővezetékre csatlakoztatható
  • Modell: DGR 100-125
  • Gyártó: Dalap
  • Alkamazás: kültéri
  MŰSOR

  A fekete színű gumiból készült szűkítő idom a Dalap DORN P forgó huzatfokozó turbina egyszerű csatlakoztatására szolgál100 vagy 125 mm átmérőjű csövekhez.

  2 657 HUF ÁFA nélkül 3 375 HUF ÁFÁ-val
  3 375 HUF Készleten
 • 3 878 HUF ÁFA nélkül 4 925 HUF ÁFÁ-val
  • Szín: ezüst
  • Alapanyag: acél
  • Méretek: Lásd a képen
  • Telepítés: mennyezetre
  • Modell: MKP-AOW
  • Gyártó: Dalap
  MŰSOR

  A Vents MKP-AOW egyrészes „L” alakú acél tartókonzol a Dalap E-HP hőlégfúvó mennyezetre történő vízszintes rögzítésére szolgál rögzítőrudak vagy láncok segítségével. A csomag 4 darab tartókonzolt tartalmaz.

  3 878 HUF ÁFA nélkül 4 925 HUF ÁFÁ-val
  4 925 HUF Nincs készleten
  MŰSOR

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 100 mm 5000 hossza 1 m 2 860 HUF
  Ø 125 mm 5030 hossza 1 m 3 075 HUF
  Ø 150 mm 5040 hossza 1 m 3 365 HUF
  MŰSOR

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 100 mm 5001 1 715 HUF
  Ø 125 mm 5031 2 005 HUF
  Ø 150 mm 5041 2 290 HUF
  MŰSOR

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 100 mm 5002 1 715 HUF
  Ø 125 mm 5032 2 005 HUF
  Ø 150 mm 5042 2 290 HUF
Mutat 1 - 12 / 112