+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Katalógus

Légtechnika

Ha a ventilátor a működőképes szellőzés szíve, akkor a légtechnika a teste. A légtechnika segítségével olyan helyekre is eljuttatható a levegő, ahova egyébként körülményes lenne.

A iVENTILATOROK.hu kínálatában számos csővezeték és szükséges tartozék található.

Fém SPIRO légvezetékkerek és szögletes PVC légvezeték, csővezeték szigeteléssel, rugalmas flexi csővezeték, valamint könyökidomok, ágidomokszűkítő idomok és még sok más kellék.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légtechnikai alkotóelemek kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Légtechnikai könyök idomok

  A komplex légcsatornák nem minden esetben egyenesek. Éppen ellenkezőleg. Gyakran szükséges megoldani a csővezeték elágazását vagy behajlítását. Az ilyen igények kielégítésére alkalmazhatók a fém könyök idomok.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában 45° és 90° szögben hajlított, horganyzott fémből készült légtechnikai könyök idom található. Valamennyi változat szabvány méretű, 80 - 315 mm átmérő közötti. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, a könyök idomok hosszú ideig ellenálnak a 80 °C fokos sztenderd hőmérsékletnek, rövid ideig pedig a valamivel magasabb hőfoknak is.

  Az egyes alkotóelemek összekapcsolása nagyon egyszerű. Elegendő a könyök idomot a csőbe helyezni, esetleg rögzítőbilincs, vagy ragasztószalag segítségével rögzíteni. Két, egymást követő összekötő elem, például két könyök idom vagy ágidom esetén, külső toldó elem alkalmazása is szükségeltetik.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő légtechnikai könyök idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém ágidomok csővezetékhez

  A legtöbb esetben nem szükséges minden helyiségbe külön-külön levegőt juttatni és elvezetni. Éppen ellenkezőleg. A jól megtervezett légtechnika minimális szellőzőnyílással működhet, amelyekhez fokozatosan csatlakoztathatók a komplex légcsatorna-rendszer. A légcsatorna kettéágazása éppen az idomok (egyes esetben ágidomok) oldható meg.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában 80-315 mm átmérőjű „T” és „Y” alakú ágidom található. Ez az átmérő minden idom végén azonos lehet, de tágulhat is. Az ágidom ilyen esetben szűkítő idomként is funkcionál.

  Az összeszerelés nagyon egyszerű és nem igényel semmilyen eszközt. Az idomokat csak egymásba kell csúsztatni. Csak abban az esetben, ha két alkotóelemet (ágidom, könyök idom stb.) akarunk összekötni, szükséges a külső csatlakozó elem alkalmazása.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő ágidom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Karimák és végzárók
 • Fém toldó idom légcsatornákba

  A komplex légcsatornák kialakításához valószínűleg több csővezetékre, ágidomra, könyök idomra, szűkítő idomra vagy más kiegészítőre is szüksége lesz. Az egyes alkotóelemek megfelelő csatlakoztatását a toldó idomok segítik. Ideális esetben a szigetelt toldó idom alkalmazása ajánlott.

  A iVENTILATOROK.hu ajánlatában a csővezetékek csatlakoztatásához szükséges belső toldó idomok, valamint minden egyéb kellék csatlakoztatásához alkalmazható külső toldó idomok is megtalálhatók. Mindegyik többféle, 80 - 315 mm közötti átmérővel kapható. A toldó idomok, akár 100 °C hőfoknak is képesek ellenállni.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő toldó idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém szűkítő idomok légcsatornákba

  A légcsatorna szűkítése vagy szélesítése? Ez könnyen megoldható.

  A iVENTILATOROK.cz kínálatában számos különböző méretű és átmérőjű szűkítő idom található; 80 mm-től 315 mm-ig. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, horganyzott acélból készültek, amely akár 100 °C hőnek is képes ellenállni.

  A szűkítő idom felszerelése nagyon egyszerű. Csak be kell helyezni a csővezetékbe, esetleg össze kell szorítani egy rögzítőbilinccsel vagy ragasztószalaggal. Kizárólag abban az esetben, ha a szűkítő idomot egy másik kiegészítő elemhez akarjuk csatlakoztatni (ágidom, könyök idom, vagy egy másik szűkítő idom stb.) szükséges a külső csatlakozó elem alkalmazása.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a fém szűkítő idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Tetősapkák és huzatfokozók
  Forgó huzatfokozók a kéményre az elszívás fokozására. Az átlagos kémények elszívásának feljavítására tervezve. Különleges kialakításának köszönhetően lehetséges akár 200 °C-os levegő elszívására.
 • Rögzítő- és ragasztószalagok
 • Visszacsapó szelepek légtechnikai csővezetékekbe

  A csatornában elhelyezett fém visszacsapó szelepek megakadályozzák a levegő visszaáramlását. A visszacsapó szelep egyszerűen elzárja a csővezetéket, ennek köszönhetően a kellemetlen szag a ventilátor kikapcsolása után sem áramlik vissza.

  Kínálatunkban önszabályzó (az áramló levegő nyitja és zárja), mechanikus és elektronikus visszacsapó szelep egyaránt kapható. Ezekhez külön szabályozza a levegő áramlását és annak intenzitását. Az elektronikus változatnál egyénileg szabályozható a légáramlás intenzitása. Minden típus sztenderd méretű, 80 - 315 mm átmérő közötti csővezetékekbe kapható.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő visszacsapó szelep kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Légtechnikai rögzítő elemek

  A megfelelő ventilátor, csővezeték és kiegészítők kiválasztása az első lépés. A második lépés pedig a rendszer összes alkotóelemének összekapcsolása és megfelelő rögzítése. És pontosan erre szolgálnak a rögzítési technológiák.

  Fém bilincsek, tartók és kerek konzolok segítenek a falra vagy a mennyezetre történő rögzítésben. A ventilátort a csővezetékheztartó bilincs rögzíti, a többi alkotóelem pedig a rögzítő bilincsek kötik össze. A megfelelő tömítéstől a ragasztószalagok gondoskodnak. A iVENTILATOROK.hu kínálatában pedig telepítő és összekötő ezközöket is talál. Tiplik, csavarok, anyacsavarok és még sok más.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő rögzítő elem kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon. 

 • Légtechnikai szűrők

  A légtechnikai szűrők feladata megtisztítani a kültéri levegőt a durva szennyeződéstől, például a falevelektől, az apró tárgyaktól vagy a portól. Pontosan ezek azok az elemek, amelyek hosszú távon károsítják és jelentősen lerövidítik a ventilátorok élettartamukat.

  Kínálatunkban kerek és négyzet alakú klasszikus szűrőket, kandalló szűrőket, valamint a kellemetlen szagokat is eltávolító szénszűrőket talál. Mindegyik változat többféle átmérőben kapható: 80-tól 315 mm átmérőig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szűrő kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Hang- és rezgéscsillapítók légcsatornákba

  Hang- és rezgéscsillapítók légcsatornákba. Tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor a teljesítmény korlátozása nélkül a lehető legalacsonyabb szinten kell tartani a szellőzőrendszer zajszintjét.

  A hangtompítót egyszerűen el kell helyezni a rezgés forrása és a légcsatorna közé; leggyakrabban egyenesen a ventilátorra, ahol akár 20 dB(A) képes elnyelni. A iVENTILATOROK.hu kínálatában flexibilis csatlakozók is megtalálhatók, amelyek a megerősített nejlonszövetnek köszönhetően minimalizálják a rezgést a légcsatornák más részein is.

  Többféle, 100 - 315 mm átmérő közötti, hang- és rezgéscsillapító megtalálható kínálatunkban.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő hangcsillapító kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Szigetelés légcsatornákba

  A hőszigetelés ideális elemei légcsatornákat alkotó csővezetékek megfelelő védelméhez. Hasznos kiegészítő, amely a hőveszteség minimalizálást szolgálja.

  A szigetelés belső részét 25 mm-es ásványgyapot alkotja, a külső része pedig ellenálló réteges alumínium laminátum. Ennek köszönhetően akár 140 °C-os hőmérsékletnek is ellenál, ugyanakkor szinte semmi sem tud átjutni rajta.

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon különböző átmérőjű légcsatornák csővezetékeibe behelyezhető szigetelés kapható. A leggyakoribb 100 mm-től 315 mm átmérőig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigetelés kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon. 

 • Telepítési eszközök
 • Légtechnikai plenum boxok

  A plenum boxperdületes anemosztátok fontos eleme. Szerkezetük segíti a nagyobb légáramlást és a levegő egyenletes elosztását a térben. Éppen nekik köszönhető az anemosztátok megfelelő működése.

  A telepítésük viszonylag egyszerű. A plenum box egyik oldalát a klasszikus csővezetékhez, a másik oldalát pedig az anemosztáthoz kell csatlakoztatni. A iVENTILATOROK.hu webáruházban többféle méretben és átmérővel is beszerezhető. 160-tól 250 mm átmérőig, 290x290 mm-től 615x615 mm méretig.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő plenum box kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Tetőcsatlakozó idom légcsatornákba

  A levegő áthaladása a tetőn és a szellőzőrendszer csatlakoztatása a tetőventilátorhozrotációs fejhez vagy más végzáró elemhez. Az ilyen esetekben a tetőcsatlakozó idom az ideális megoldás.

  A iVENTILATOROK.hu oldalon több különböző méretű és átmérőjű tetőcsatlakozó idom található. 100 és 315 mm közötti átmérő. Természetesen mindegyik kompatibilis a megfelelő méretű csővezetékkel.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő tetőcsatlakozó idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Telepítő keretek tetőventilátorokhoz

  A tetőventilátor számos szellőzőrendszer alapját képezi. A telepítő keretek éppen ezeket a típusú ventilátorokat rögzíti és védi a víztől. Ez a kiegészítő a légtechnika praktikus alkotóeleme, amely egyben a szellőzőrendszer lezárásaként is funkcionál.

  A iVENTILATOROK.hu kínálatában többféle típusú telepítő keretet talál. Amennyiben nincs jelezve másképp, horganyzott fémből készültek, amely az igényesebb kültéri körülményeknek is képes ellenállni.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő telepítő keret kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

oldalanként
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Galvanizált fémlemez préselt gumi tömítéssel EPDM
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 100 mm
  • Verzió: 45°
  MŰSOR

  Légtechnikai rendszerek kialakításához használható fém légcsatorna könyök idom 45 fok-os hajlítással. Illeszthető mind a flexibilis, mind a merev cső rendszerekhez. Gumi tömítéssel rendelkezik a tökéletes légzárás érdekében.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø80mm 80171 Galvanizált fémlemez 3 070 HUF
  Ø100mm 80087 Galvanizált fémlemez 3 390 HUF
  Ø125mm 80088 Galvanizált fémlemez 3 435 HUF
  Ø150mm 80089 Galvanizált fémlemez 4 105 HUF
  Ø160mm 80090 Galvanizált fémlemez 5 115 HUF
  Ø200mm 80091 Galvanizált fémlemez 5 900 HUF
  Ø250mm 80093 Galvanizált fémlemez 6 100 HUF
  Ø315mm 80092 Galvanizált fémlemez 9 050 HUF
  Ø355mm 86100 Galvanizált fémlemez 9 760 HUF
  Ø400mm 86101 Galvanizált fémlemez 11 740 HUF
  Ø450mm 86102 Galvanizált fémlemez 13 625 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Galvanizált fémlemez préselt gumi tömítéssel EPDM
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 100 mm
  • Verzió: 90°
  MŰSOR

  Légtechnikai rendszerek kialakításához használható fém légcsatorna könyök idom 90 fok-os hajlítással. Illeszthető mind a flexibilis, mind a merev cső rendszerekhez. Gumi tömítéssel rendelkezik a tökéletes légzárás érdekében.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø80mm 80173 Galvanizált fémlemez 3 635 HUF
  Ø100mm 80080 Galvanizált fémlemez 3 525 HUF
  Ø125mm 80081 Galvanizált fémlemez 4 270 HUF
  Ø150mm 80082 Galvanizált fémlemez 6 325 HUF
  Ø160mm 80083 Galvanizált fémlemez 6 225 HUF
  Ø200mm 80084 Galvanizált fémlemez 7 330 HUF
  Ø250mm 80085 Galvanizált fémlemez 8 645 HUF
  Ø315mm 80086 Galvanizált fémlemez 12 550 HUF
  Ø355mm 86103 Galvanizált fémlemez 15 785 HUF
  Ø400mm 86104 Galvanizált fémlemez 19 765 HUF
  Ø450mm 86105 Galvanizált fémlemez 22 145 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Fémlemez
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 100 mm
  • Verzió: 45°
  MŰSOR

  Légtechnikai rendszerek kialakításához használható fém légcsatorna könyök idom 45 fok-os hajlítással. Illeszthető mind a flexibilis, mind a merev cső rendszerekhez.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø80mm 80170 Fémlemez 2 985 HUF
  Ø100mm 8470 Fémlemez 2 445 HUF
  Ø125mm 8475 Fémlemez 2 885 HUF
  Ø150mm 8476 Fémlemez 3 940 HUF
  Ø160mm 85093 Fémlemez 4 380 HUF
  Ø200mm 8477 Fémlemez 4 605 HUF
  Ø250mm 80020 Fémlemez 5 880 HUF
  Ø315mm 80022 Fémlemez 8 360 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Fémlemez
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 100 mm
  • Verzió: 90°
  MŰSOR

  Légtechnikai rendszerek kialakításához használható fém légcsatorna könyök idom 90 fok-os hajlítással. Illeszthető mind a flexibilis, mind a merev cső rendszerekhez.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø80mm 80172 Fémlemez 2 445 HUF
  Ø100mm 86075 Fémlemez 2 905 HUF
  Ø125mm 8481 Fémlemez 3 640 HUF
  Ø150mm 8482 Fémlemez 5 215 HUF
  Ø160mm 85097 Fémlemez 5 510 HUF
  Ø200mm 8483 Fémlemez 6 490 HUF
  Ø250mm 85099 Fémlemez 8 260 HUF
  Ø315mm 85100 Fémlemez 12 095 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Alapanyag: Fémlemez
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 80 mm
  • Használat: Beltéri és kültéri
  MŰSOR

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 80 mm 85074 Fémlemez 690 HUF
  Ø 100 mm 85075 Fémlemez 790 HUF
  Ø 125 mm 85076 Fémlemez 790 HUF
  Ø 150 mm 85077 Fémlemez 840 HUF
  Ø 160 mm 85078 Fémlemez 935 HUF
  Ø 200 mm 85079 Fémlemez 1 035 HUF
  Ø 250 mm 415 Fémlemez 1 330 HUF
  Ø 315 mm 416 Fémlemez 2 115 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Alapanyag: Galvanizált fémlemez préselt gumi tömítéssel EPDM
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 80 mm
  • Használat: Beltéri és kültéri
  MŰSOR

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 80 mm 80174 Fémlemez 1 255 HUF
  Ø 100 mm 80110 Fémlemez 1 360 HUF
  Ø 125 mm 80111 Fémlemez 1 410 HUF
  Ø 150 mm 80112 Fémlemez 1 660 HUF
  Ø 160 mm 80113 Fémlemez 1 830 HUF
  Ø 200 mm 80114 Fémlemez 2 035 HUF
  Ø 250 mm 80116 Fémlemez 2 220 HUF
  Ø 315 mm 80117 Fémlemez 3 040 HUF
  Ø 355 mm 86109 Fémlemez 3 390 HUF
  Ø 400 mm 86110 Fémlemez 5 360 HUF
  Ø 450 mm 86111 Fémlemez 5 325 HUF
  • Átmérő: 80mm
  • Súly: 0,4 kg
  • Méretek: Lásd a képen
  • Alapanyag: Horganyoztt acél lemez, EPDM tömítőgumi
  • Telepítés: Csőszakaszba
  MŰSOR

  A Dalap KTP 80 mechanikus szabályzó szelep gumitömítéssel. A kiváló tömítő  tulajdonságokkal EPDM gumminak köszönhetően.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 80 mm 80187 Fémlemez 7 725 HUF
  Ø 100 mm 80160 Fémlemez 8 065 HUF
  Ø 125 mm 80161 Fémlemez 8 165 HUF
  Ø 150 mm 80162 Fémlemez 8 625 HUF
  Ø 160 mm 80163 Fémlemez 8 845 HUF
  Ø 200 mm 80164 Fémlemez 9 745 HUF
  Ø 250 mm 80165 Fémlemez 10 950 HUF
  Ø 315 mm 80166 Fémlemez 15 195 HUF
  Ø 355 mm 86106 Fémlemez 17 450 HUF
  Ø 400 mm 86107 Fémlemez 20 400 HUF
  Ø 450 mm 86108 Fémlemez 30 655 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +60°C
  • Telepítés: Csővezetékek közé
  • Átmérő: 100 mm
  MŰSOR

  Kerek rezgéscsillapítós toldóidom, mely megvéd a vibrálástól és az általa keletkezett zajtól. A tompító réteget a vibrálás bázisa és a csőrendszer közé kell telepíteni

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 100 mm 80075 Galvanizált lemez és nejlon 2 870 HUF
  Ø 125 mm 80004 Galvanizált lemez és nejlon 3 355 HUF
  Ø 150 mm 80005 Galvanizált lemez és nejlon 4 415 HUF
  Ø 160 mm 80006 Galvanizált lemez és nejlon 5 205 HUF
  Ø 200 mm 80007 Galvanizált lemez és nejlon 5 880 HUF
  Ø 250 mm 80008 Galvanizált lemez és nejlon 6 790 HUF
  Ø 315 mm 80009 Galvanizált lemez és nejlon 8 505 HUF
  Ø 355 mm 86130 Galvanizált lemez és nejlon 9 630 HUF
  Ø 400 mm 86131 Galvanizált lemez és nejlon 11 940 HUF
  Ø 450 mm 86132 Galvanizált lemez és nejlon 13 615 HUF
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Cinkkelt fémlemez és műanyag
  • Átmérő: 200 mm
  MŰSOR

  Kerek rezgéscsillapítós toldóidom, mely megvéd a vibrálástól és az általa keletkezett zajtól. A tompító réteget a vibrálás bázisa és a csőrendszer közé kell telepíteni.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  Ø 200 mm 80076 Galvanizált lemez és nejlon 16 835 HUF
  Ø 250 mm 80077 Galvanizált lemez és nejlon 19 685 HUF
  Ø 315 mm 80078 Galvanizált lemez és nejlon 17 895 HUF
  Ø 355 mm 86133 Galvanizált lemez és nejlon 21 445 HUF
  Ø 400 mm 86134 Galvanizált lemez és nejlon 31 775 HUF
  Ø 450 mm 86135 Galvanizált lemez és nejlon 38 155 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Alapanyag: Fémlemez
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Tűzállóság: Igen
  • Átmérő: 80 mm
  • Használat: Beltéri és kültéri
  MŰSOR

  A termék a különböző légtechnikai elemek pl. könyökidom, ágidom stb. összekötésére alkalmas. Egyszerű telepítés csak ráhúzni a kívánt elemre.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  ∅ 80 mm 80186 Fémlemez 925 HUF
  ∅ 100 mm 85080 Fémlemez 935 HUF
  ∅ 125 mm 85081 Fémlemez 975 HUF
  ∅ 150 mm 85082 Fémlemez 1 075 HUF
  ∅ 160 mm 85083 Fémlemez 1 075 HUF
  ∅ 200 mm 85084 Fémlemez 1 380 HUF
  ∅ 250 mm 86087 Fémlemez 1 575 HUF
  ∅ 315 mm 86088 Fémlemez 2 360 HUF
  ∅ 355 mm 86089 Fémlemez 2 560 HUF
  ∅ 400 mm 86090 Fémlemez 2 765 HUF
  ∅ 450 mm 80019 Fémlemez 2 200 HUF
  • Szín: Ezüst
  • Tanúsítvány jelek: CE
  • Alapanyag: Fémlemez
  • Méretek: Lásd a képen
  • Max hőmérséklet: +100 °C
  • Átmérő: 80 mm
  MŰSOR

  A végzáró galvanizált cinkkelt fémlemezből készült, mely rendkívül ellenálló a külső hatásoknak.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  ∅ 80 mm 85029 Fémlemez 900 HUF
  ∅ 100 mm 85024 Fémlemez 935 HUF
  ∅ 125 mm 85025 Fémlemez 975 HUF
  ∅ 150 mm 85026 Fémlemez 1 120 HUF
  ∅ 160 mm 85027 Fémlemez 1 195 HUF
  ∅ 200 mm 85028 Fémlemez 1 415 HUF
  ∅ 250 mm 80010 Fémlemez 1 930 HUF
  ∅ 315 mm 80011 Fémlemez 4 070 HUF
  ∅ 355 mm 86127 Fémlemez 5 385 HUF
  ∅ 400 mm 86128 Fémlemez 9 705 HUF
  ∅ 450 mm 86129 Fémlemez 10 145 HUF
  • Maximális hőmérséklet: -30 ° C és +120 ° C
  • Súly: 0.3 kg
  • Méretek: lásd a képen
  • Telepítés: Csőszakaszba
  MŰSOR

  A fém csővezetékbe telepíthető Dalap RVA szervízajtó lehetővé teszi a légtechnikai rendszerek tisztítását és ellenőrzését.

  lehetőségek termék raktár tulajdonság Áfával
  ∅ 100-125 mm 91050 Fémlemez 3 390 HUF
  ∅ 150-160 mm 91051 Fémlemez 5 220 HUF
  ∅ 200 mm 80060 Fémlemez 5 805 HUF
  ∅ 250 mm 80061 Fémlemez 6 115 HUF
  ∅ 315 mm 80062 Fémlemez 6 350 HUF
  ∅ 355 mm 80063 Fémlemez 6 820 HUF
  ∅ 400 mm 80064 Fémlemez 6 820 HUF
  ∅ 450 mm 80065 Fémlemez 7 075 HUF
Mutat 1 - 12 / 209