+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Katalógus

Szigetelés műanyag kerek csővezetékekre

A hőmérsékleti különbség hőveszteséget vagy a pára kicsapódása okozza a csővezetékekben. Csak néhány probléma, amelyet megelőzhet a jól szigetelt légcsatornával. A szigeteléssel az általános zajszint is csökkenthető, valamint részben védelmet biztosít a csővezeték esetleges károsodása ellen. 

A iVENTILATOROK.hu oldalon több, különböző átmérőjű kétrészes szigetelés található. Kompatibilis darabok, nem csak az általunk forgalmazott légcsatornákkal kombinálhatók. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, tartós polisztirolból készültek, amelynek minőségében és tartósságában valóban megbízhat. A szigetelést elegendő behelyezni a csővezeték első részébe, a csővezeték második részét le kell lezárni, majd mindent összeszorítani egy rögzítő bilincs vagy ragasztószalag segítségével. Egyszerű művelet.

A szigetelés mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Könyök idomok, ágidomok, telepítő keretek, átalakító idomokfelfogató elemek és szigetelőszalagok.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a szigetelés kiválasztásában és a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 5 / 5