+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Műanyag kerek könyök idomok légcsatornába

Nélkülözhetetlen elemei a hosszabb légcsatornák kiépítésében. Könnyen kezelhető és még egyszerűbben alkalmazható kompatibilis könyök idomok. Csak be kell helyezni a csővezetékbe, csak abban az esetben van szükség toldó idomra, ha a könyök idomhoz nem a csővezeték, hanem további kiegészítő (másik idom, ágidomszűkítő idom stb.) rögzítése szükséges.

A műanyag kerek könyök idomok légcsatornákba több átmérőben kaphatók a iVENTILATOROK.hu weboldalunkon. Mindegyik kompatibilis az általunk forgalmazott csővezetékekkel. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, mindegyik kiváló minőségű PVC műanyagból készül, amely akár 50°C hőmérsékletnek is ellenáll.

A könyök idomok mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, könyökidomok, telepítő keretekátalakító idomok és felfogató elemek.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a könyök idom kiválasztásában és a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 2 / 2