+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Fém csővezetékek

Fém csővezetékek, a minőségi kivitelezés és az ellenálló anyag kombinációja. Éppen ennek köszönhetően ideális megoldást nyújtanak a különböző vezetékek kialakításához. Tökéletes megoldás irodákban, raktárakban, ipari csarnokokban, gyárakban vagy garázsokban és családi házakban. A fém csővezetékek páraelszívókhoz is csatlakoztathatók.

A iVENTILATOROK.hu honlapon a merev spiro csővezetékek, valamint a rugalmas alumínium csővezetékekflexi változatban és szigeteléssel, 0,5 m és 10 m közötti hosszúságú, és 100-315 mm átmérő közötti méretben kaphatók. Ennek köszönhetően nem okozhat problémát bármilyen hosszúságú légelvezető rendszer kombinálása.

A fém csővezetékek természetesen kompatibilisek az általunk forgalmazott csőventilátorokkal. Csak legyen óvatos, amikor kiválasztja és kiválasztja a megfelelő átmérőméreteket.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő fém csővezeték, vagy egyéb kiegészítő kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Rugalmas alumínium flexi csővezetékek

  A légtechnikai rendszert gyakorlati, megbízhatóan és gazdaságos kialakítása. A rugalmas alumínium flexi csővezetékek kezelése egyszerű, könnyen telepíthetők és ellenálóak a magas hőmérsékletekkel szemben.

  A rugalmas alumínium flexi csővezetékek ideálisak kisebb otthoni és kereskedelmi szellőzőrendszerekhez. A iVENTILATOROK.hu többféle hosszúságú (1-6 méter között),  és 80-315 mm átmérő közötti rugalmas alumínium flexi csővezetéket kínál. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, alapértelmezésként 25 m/s sebességű légáramlás és 2000 Pa nyomás mellett akár 250°C hőmérsékletnek képesek ellenállni.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a rugalmas alumínium flexi csővezetékek kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Rugalmas alumínium csővezeték

  A szellőzőrendszerek megbízható alapeleme, amely egyenletes mennyiségű friss levegőellátást és elhasznált levegő elszívást biztosít. A rugalmas alumínium csővezetékek alkalmasak légkondicionáló rendszerekbe, de kisebb helyiségekben (pl. irodákba, lakóépületekbe) csővezetékként is megállják a helyüket. 

  A iVENTILATOROK.hu kínálatában található rugalmas alumínium csővezetékek szilárd, ugyanakkor könnyű ezüst alumínium fóliából készülnek, amely spirál alakú szénacél huzalból álló testre van erősítve. Ha nincs jelezve másképp 25 m/s légsebesség és 2000 Pa nyomás mellett akár -35 és 150°C közötti hőmérsékletnek képes ellenállni.

  Kínálatunkban többféle átmérőjű (100-315 mm közötti) és hosszúságú (1-10 m közötti) rugalmas alumínium csővezeték kapható. Nem okozhat problémát bármilyen hosszúságú szellőzőrendszer kialakítása, kompatibilisek az általunk forgalmazott, megfelelő átmérőjű ventilátorokkal

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő rugalmas alumínium csővezeték kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Rugalmas csővezetékek szigeteléssel

  A forró levegő elosztására, vagy a friss levegő helységekbe történő beáramlására keresi a megoldást? Azon gondolkodik, hogy lehet megoldani a fürdőszoba, a toalett, a konyha, az iroda, a raktár, vagy más helység csendes légelvezetését? A rugalmas csővezeték szigeteléssel megfelelő megoldást kínál. Csökkenti a zajt és a környezeti hőmérséklet hatását a beáramló levegőre.

  A szigeteléssel rendelkező rugalmas csővezetékek tökéletes választásnak bizonyulnak olyan helységekben, ahol a légcsatornában és a környezetben eltérő hőmérsékletek vannak. A iVENTILATOROK.hu oldalon hagyományos, 100 és 315 mm közötti átmérőjű, kompatibilis darabok kaphatók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigeteléssel rendelkező rugalmas csővezeték kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Fém spiro csővezetékek légtechnikai rendszerekbe

  Fém spiro csővezeték. Népszerű megoldás, amely ötvözi a praktikusságot, a megfelelő árfekvést és az ellenállóképességet. Egyértelmű választás hosszabb csővezetékekhez, és általában olyan helyeségekben, ahol nagyobb ellenállóképességre van szükség (nemcsak a behorpadással szemben). A szellőzőrendszer megbízható alapeleme.

  A iVENTILATOROK.hu különféle hosszúságú és átmérőjű (80 mm-tól 315 mm-ig) fém spiro csővezetékeket kínálunk. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, a csővezetékek horganyzott lemezből készülnek, amely ellenáll a -30 és 100 °C közötti hőmérsékleteknek.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő fém csővezeték, vagy egyéb kiegészítő kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 39